Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ......ΤΟ STYLING????


ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΤΟ STYLING ???




              Εχουμε  μιλήσει τόσες φόρες για ρούχα,για συνδυασμούς,χρωματικές επιλογές και υφάσματα.Ομως ακόμα, μπορεί  να μην έχουμε καταφέρει να συνειδητοποίησουμε τι ουσιαστικά είναι αυτό που λένε styling και τι μας προσφερει!Είναι αυτό που βλέπουμε στα περιοδικά?είναι αυτα που φοράνε οι επώνυμες?¨η   εχει να κάνει μονο  με τον κόσμο της μόδας μονο και δεν αφορα εμάς?



Και όμως ίσως εκπλαγείται τι μπορεί να  προσφερει ένας στυλίστας στην καθημερινότητα μας!Μπορεί τα παραπάνω να εχουν  καποιες δόσεις αληθείας ,αλλα είναι ελειπη!το σταιλινγκ είναι μια καινουρια ειδικότητα που ξεκίνησε απο τα μέσα της δεκαετίας  του 90 και αναπτυχθηκε ραγδαία τα 10 τελευταια χρόνια!μεχρι τότε μόνο οι πλούσιοι είχαν  ατομα που περιποιουνταν την γκαρνταρόμπα τους, τους δείχναν τι να φορέσουν και πως να το προσαρμόσουν στο δικό τους στυλ!

Στο hollygood  η αμοιβή ενος στυλίστα είναι υπέρογκη ,αφου είναι οι μόνος που μπορει να εισχωρίσει στα αδυτα των επωνύμων οίκων  μόδας και να κλείνει  τις καινουριες δημιουργίες  για τους πελατες του! Για παράδειγμα η αυτή διαδικασια ξεκινα 2 μήνες  πριν απο την απονομη των όσκαρ,για να είναι οι σταρ τόσο λαμπεροι!










Γενικότερα όμως  η αναπτυσόμενη αυτή τέχνη  εχει να κάνει αμεσα με την καθημερινότητα μας!
  • Οταν θέλουμε να φρεσκάρουμε την εικόνα μας, 
  • να βρούμε το <<προσωπικό>> μας στυλ καλο ειναι να ζητήσουμε την βοήθεια ενος ειδικού!Με ρούχα που ήδη υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας,μπορει να δημιουργησει ευφαντασμους κ αμετρητους  συνδυασμούς!Ετσι  είστε καθημερινα καλοντυμένοι και κανείς δεν θα καταλαβει οτι στην ουσία φορατε αυτα που ειχατε!
Η σώστη γκαρνταρομπα δεν είνα ενα ευκολη υπόθεση ,συνηθως όλοι αγοράζουμε ρουχα, και παντα κατι μας λειπει!
  • Ενας στυλίστας μπορεί να οργανώσει την ντουλάπα μας να την ανανεωσει και να την συμπληρώσει ώστε να έχονυμε πάντα το καταλλήλο ρούχο για κάθε περισταση!
Οι τάσεις συνεχώς ανανεωνονται και όλοι θελουμε να είμαστε in fashion  με αποτέλεσμα να δίνουμε ενα σωρο χρήματα για πραγματα που δεν μας ταιριαζουν και δεν μπορουμενα τα υποστηρίξουμε!
  • μέσα από το σταιλινγκ μπορουμε να μάθουμε ποια /ποιες απο τις τάσεις μας ταιριάζουν ,ποιες να υιοθετησουμε και ποιες να απορριψουμε ,όσο και να μας αρεσουν!

Για το τέλος κρατησα το πιο σημαντικο,το αιωνιο προβλημα με την εικόνα του σωματος!

  • Οι  σωματοτυποι και τι ταιριαζει στον καθενα ειναι μεγαλο κεφαλαιο στο styling,ενας ειδικός μπορει όχι μόνο να καμουφλάρει τις ατελειες μας ,αλλα να αναδείξει και τα δυνατα μας σημεια ,τα οποια τι περισσότρες φορές τα απαξιούμε γιατι δεν τα καταλαβαίνουμε οτι οι ίδιοι!

σΤην αθήνα εχουν αρχισει ηδη ειδικα club που πηγαινεις και με ενα συγκεκριμενο ποσο όσο μπορει να διαθεση ο καθενας,μπορονα να παρεχουν όλα τα παραπάνω!Πανςω από όλα το σπουδαιο είναι οτι το σταιλινγκ είναι υπερ άνω κιλών,χρημάυτων και αντεχει στο χρόνο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου