Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

DONT TOUCH KATE MOSS








DONT TOUCH ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΗΣ KATE MOSS!!!
όλοι εχουμε δικαίωμα στις ατέλειες!



Καθε εμφάνιση της Κειτ Μος προκαλει πλήθος αντιδράσεων-αλλωστε γιατί  να το αρνηθούμε-η ίδια ξέρει να  παίζει καλα αυτό το παιχνίδι!

Η τελευταία της εμφάνιση στην πασαρελλα με αναμμενο τσιγάρο προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων!Από προχτές όλα τα μεσημεριανά και τα  fashion sites ασχολουνται με αυτό!

Σίγουρα δεν είμαι ειδική για να κρίνω αυτήν την εμφανισή ,για το αν ειναι do vs dont συμφωνα με τους αγραφους κανόνες της πασαρέλλας!


αυτό ομως που με ενοχλησε εντονά και παίρνω θέση :είναι ότι όλοι( ειδήμονες και μη),σχολίασαν με τον χειρότερο τρόπο τα σημαδια κυτταρίτιδας που εμφανίστηκαν στα πόδια του διάσημου μοντέλου!

και αναρωτιέμαι ξέρετε καμία γυναικα που δεν έχει κυτταρίτιδα???Εδω κοπέλες 16-17 χρονων και εχουν ήδη τις πρώτες λακουβιτσες!






Αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η κειτ μος είναι σχεδον 40 χρονων!Ποσες δεν θα θελαμε να ήμασταν στην θέση της στα 40 μας και ασ ειχαμε και παραπάνω κυτταριτιδα!


Θεωρώ οτι τουλάχιστον εμεις οι γυναίκες πρέπει να είμαστε πιο διακριτικές και επεικεις στους χαρακτηρισμούς μας σε αυτα τα θέματα!

Σίγουρα μετα την γεννηση ενοσ παιδιού και γενικότερα τα συστατικα των τροφων ,τα χημικα και όλες τις ουσίες που χρησιμοποιούν τα μοντέλα για να είναι τόσο αδυνατες,οι μικρες λακουβιτσες θα εμφανιστουν!

Πέρα απο το προσωπικο μας γουστο,θεωρώ οτι την Κειτ μος θα επρεπε να είναι αν όχι αγαπητη,τουλάχιστον αποδεκτη από όλεσ μασ ,αφου κατάφερε να εισάγει στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας τα κανόνικα κορίτσια!Οντας η ιδια 1,67 μ στο ύψος έκανα όλους τους επώνυμους οίκους να δεχτούν και πιο << κοντα>>-φυσιολογικα  μοντέλα!








Δεν ξέρω αν εχω δίκιο ή αδικό,περιμένω και τα δικά σας σχόλια!









2 σχόλια: