Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Κάτι διαφορετικό: Λεμονάδα με στέβια και βασιλικό


Λεμονάδα με στέβια και βασιλικό


















Δροσερή λεμονάδα με στέβια, μια εναλλακτική με λιγότερες θερμίδες 
που επιτρέπει την… πρόσβαση στις γλυκιές απολαύσεις χωρίς «ενοχές». 
Η προσθήκη βασιλικού την κάνει πραγματικά ξεχωριστή.


Υλικά:
1300ml νερό
25γρ. στέβια
250ml χυμό λεμόνι
4 φύλλα βασιλικού, φρέσκα
ξύσμα από ½ lime

Εκτέλεση:
1)Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το νερό με τη στέβια και το χυμό λεμόνι
 και τα βράζετε για 2 λεπτά.
2)Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το ξύσμα lime
 και τα φύλλα βασιλικού.
3)Αφήνετε το μίγμα να αρωματιστεί για 20 λεπτά και έπειτα το σουρώνετε.
4)Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και, τέλος, το σερβίρετε με πάγο.

Tips: Μπορείτε, επίσης, εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τα φύλλα βασιλικού
 με φύλλα δυόσμου ή μέντας.

Από  τη  σελίδα  Kostoday.com
Πηγή: olivemagazine.gr

2 σχόλια:

  1. Γειά σου φίλη μου!πολύ χάρηκα που σε γνώρισα όταν σε είδα στο ιστολόγιό μου κι έτσι σε επισκέφτηκα και έκανα περιήγηση στα πολύ ενδιαφέροντα θέματά σου!η λεμονάδα μς τη stevia απίστευτη πρόταση!ελπίζω να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή