Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012


 τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!


Μάθε και εσύ ποια είναι τα πράγματα που συνηθίζουν να αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας...

Δείτε τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

- Το υπερβολικό μακιγιάζ, γι' αυτό φροντίζουμε να βαφόμαστε ακολουθώντας μια πιο natural γραμμή.
- Το πολύ άρωμα, κάθε φορά που έχουμε ραντεβού μαζί του δεν χρειάζεται να αδειάζουμε το μισό μπουκαλάκι του αρώματός μας , κάνοντας τον να μην μπορεί να αναπνεύσει.
- Τις πλατφόρμες και τα χοντροκομμένα παπούτσια που για εμάς μπορεί να είναι στιλάτες αλλά οι άντρες δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.
- Τα πολύ φαρδιά ρούχα που μπορεί να μας προσφέρουν άνεση, οι άντρες πάλι θα προτιμούσαν να διαγράφονται οι γλουτοί μας. Αλλά και τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία είναι ένα ρούχο μικρότερο από αυτό που πραγματικά μας κάνει και δείχνουν τελείως άκομψα πάνω μας.
- Το πολύ γυμνό, δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά αποκαλυπτικά ντυμένες.
- Τα κοντά μαλλιά, που μπορεί εσένα να σου ταιριάζουν άψογα στο πρόσωπό σου και με το γενικότερο στιλ σου, αλλά εκείνοι βρίσκουν περισσότερο θηλυκά τα μακριά και πλούσια μαλλιά με μπούκλες και ιδανικά ξανθά.
- Τις τεράστιες τσάντες, που αν και είναι τις μόδας δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο λόγος να κουβαλάμε κάθε φορά μαζί μας τόσα πράγματα. Γι' αυτό στις νυχτερινές μας βόλτες μαζί του προτιμούμε μικρά τσαντάκια.
- Τα φωσφόριζε μας νύχια, που αν και φέτος ήταν της μόδας, εκείνοι πάλι δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.



Πηγή: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/231360/deite-ti-antipathoyn-oi-antres-stin-emfanisi-mias-gynaikas#ixzz2B9v704er

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. xairomai paraskevi!!! kai egw symfwnw sxedon se ola, giati polles fores emeis oi gynaikes to parakanoume!!!!

      Διαγραφή
  2. Όλα σωστά ! Τα μαλλιά όμως μου είναι αδύνατο να τα έχω μακριά ....Ξέρω ότι είναι σοβαρό αλλά δεν παραβλέπεται Χριστίνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oid things mou mhn anhsyxeis!!!!! ta konta mallia dinoun style kai mhn ksexnas pws oles oi gunaikes den mporoun na yposthriksoun ena konto kourema!!! opote aytomatws eisai monadikh!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα με βρίσκουν σύμφωνη, αλλά πειράζει που δε μπορώ να γίνω ξανθιά με τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxax!!!! armonia mhn se apasxolh ayto.. mporei na exei meinei oti oi antres elkontai apo to ksantho logw merilin monroe alla pleon oi melaxroines kallones einai aytes pou erxontai prwtes se protimhseis!!! allwste mhn pas makria pare thn lista twn pio sexy gunaikwn ston kosmo... melaxroines einai oles oses pozaroun stis prwtes theseis!!!! gisele, lopez, monica belluci, jessica alba ktl!!!!

      Διαγραφή
  5. Ολόσωστη. Τσεκαρισμένα από φίλους μου. Ειδικά αυτό με τις πλατφόρμες.. Μα γιατί??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α όλα κι όλα! Τις τσαντάρες μου δεν τις αφήνω με τίποτα! Για να μη σου πω ότι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορώ με τσάντα από laptop (χωρίς laptop μέσα!). Χωράει όμως... ουουουου! Χα,χα,χα,χα!
    Καλή εβδομάδα Χριστίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχ!!! και εμάς δεν μας αρέσουν πολλά από αυτά που φορούν οι άντρες όμως τα ανεχόμαστε!!! οπότε selcouth μην αποχωριστείς τις τσαντάρες σου ειδικά αν σε βολεύουν! και εγώ τις λατρεύω!!!

      Διαγραφή