Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

 BAZAAR  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!!!


Soho-Soho Bazaar: Tιμές έως και 90 τοις εκατό πιο χαμηλές!

 Γράφει η Έλενα Πάκου (www.lfof.gr)
 
 
Το αγαπημένο μας Soho-Soho διοργανώνει ένα Bazaar που σίγουρα σε ενδιαφέρει! Ξεκινάει στις 3 Νοεμβρίου, θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα (και τις Κυριακές) και σ’ αυτό θα βρεις αγαπημένα γυναικεία και ανδρικά brands με τιμές 70%, 80% και 90% χαμηλότερες.

Περιττό να πούμε ένα τέτοιο Bazaar είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνεις έξυπνες αγορές και να αποκτήσεις διαχρονικά κομμάτια σε super τιμές. Άλλωστε, ένα φόρεμα, ένα t-shirt με στάμπα ή χωρίς, ένα ιδιαίτερο παντελόνι ή ένα μακρυμάνικο sweater αποτελούν κομμάτια – κλειδιά για τη γκαρνταρόμπα σου αφού δύσκολα φεύγουν από την fashion επικαιρότητα και είναι πάντα απαραίτητα!

Μια τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη!

Info:
Soho – Soho Bazaar, Ορφέως 4 Ν. Ηράκλειο, Κόμβος Αττικής Οδού


http://www.missbloom.gr/fashion-/prosito-styl/8240/articles/soho-soho-bazaar--times-eos-kai-90-tois-/article.aspx



Έξυπνο shopping στα Fullah Sugah!

Μόνο για λίγες μέρες 20 τοις εκατό φθηνότερα στις τσάντες και τα παπούτσια της νέας συλλογής!


Η εβδομάδα κλείνει με μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση από τη Fullah Sugah! Από τις 5 έως και τις 10 Νοεμβρίου, το αγαπημένο brand σε προσκαλεί να γίνεις μέλος στο Fullah Sugah Club και να επισκεφτείς ένα από τα ομώνυμα καταστήματα (ή να σερφάρεις στο online shop fullahsugah.gr) και να αποκτήσεις παπούτσια και τσάντες της νέας συλλογής σε τιμές 20% χαμηλότερες!




Περιττό να πούμε ότι η προσφορά της Fullah Sugah έρχεται την κατάλληλη περίοδο για να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το Φθινοπωρινό σου στυλ. Να την εκμεταλλευτείς οπωσδήποτε!


Info:
Κεντρική διάθεση τηλ. 2109939909 , www.fullahsugah.gr
Δ/ΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: Κολοκοτρώνη 44-46,Αθήνα / Λεωφ. Όλγας 112,Αγ. Δηµήτριος / Ευαγγελιστρίας 21, Αθήνα / Πατησίων 129,Αθήνα / Αγ. Παρασκευής 19 & Πλάτωνος 22,Χαλάνδρι / Smart Park, Ε. Πουλάκη, Σπάτα, Αττική / Βασιλέως Γεωργίου Α 17, Πειραιάς / Πάτρα, Ρήγα Φεραίου 81 / Άρτα ,Ν. Σκουφά 155 / Πρέβεζα ,Εθνικής Αντιστάσεως 20 & Σαπουτζάκη 1 / Λάρισα , Κούμα 33  / Ηράκλειο, Δαιδάλου 19 / Χανιά, Μουσούρων 18


http://www.missbloom.gr/fashion-/prosito-styl/8328/articles/eksypno-shopping-sta-fullah-sugah!/article.aspx


Happy birthday GAP!

Δημοσιεύτηκε Παρ 02/11/2012. Γράφει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου
 
 
Τα καταστήματα Gap έχουν γενέθλια και το γιορτάζουν με μοναδικά μειωμένες τιμές!

Τα αγαπημένα μας καταστήματα ρούχων GAP, κλείνουν 4 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και το γιορτάζουν μαζί σου! Επισκέψου τα καταστήματα και πάρε μέρος στο μοναδικό πάρτι γενεθλίων, που σου προσφέρει αμέτρητες εκπλήξεις και 30% έκπτωση σε όλα τα είδη.

Μοιράσου τα νεά με τους φίλους σου!

Happy birthday GAP!

 

2days market manifactura project

2days market manifactura project

Διήμερη αγορά με χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά (καπάκια, κουμπιά, υφάσματα κ.ά.), τσάντες, καπνοθήκες κ.ά. αξεσουάρ από 20 δημιουργούς


Αγησιλάου 61Β, Γκάζι
Τηλ.: 2103462077







Bazaar,dj music,drinks,coffee & more.

Το BAZAAR at the Recycle Art συνεχιζεται καθε σαββατοκυριακο ,με διαφορα εvent καθε φορα.το βαζααρ ειναι δυο επιπεδων

,1ος οροφος με χειροπειητα απο χειροτεχνες σχεδιαστες,καλλιτεχνες
Το δευρερο επιπεδο ο εξωτερικος χωρος πισω απο την εκκλησια με ανταλλαγες μεταχειρισμενα, vintage ρουχα αξεσουερ και διαφορα αλλα.ετσι μπορει να συμμετεχει οποιος διαθετει και τα προσωπικα του ειδη που δεν χρειαζεται με μια μιρη συμμετοχη στην εταιρεια.
Σκοπος του ειναι να διαθεσει τον εξωτερικο του χωρο για ενα καθημερινο βαζααρ απο δευτερο χερι και απο ανταλλαγες απο νεους και νεες /

Μπορειτε να δηλωσετε συμμετοχη στελνοντας μαιλ η στο therecycleart1@gmail.com kai sta tel 2130224674 και 6984115355

Παραλληλα στο χωρο θα γινονται και αλλα events μουσικη ,life,και D.J sets απο διαφορα μουσικα ρευματα .μικρες θεατρικες ομαδες γενικα o xωρος ειναι διαθεσιμος για την προβολη οποιδηποτε μορφη τεχνη.

ο χωρος διαθετει καφε, τσαι,μπυρα κρασι,τσιπουρο,και παραδοσιακα εδεσματα,σε πολυ χαμηλες τιμες,για τα μελη και για τους επισκεπτες.

Το ειναι ενας χωρος που πρεπει να κτιστει απο τα μελη του παρουσιαζοντας τη δουλεια τους με ανταλλαγη υπηρεσιων προς την εταιρια. Η εταιρεια χρειαζεται 2-3 μελη που μπορουν να αναλαβουν την οργανωση του βαζααρ για τα δυο επιπεδα και τριτο μελος για να αναλαβει καποιες αλλες δραστηριουηυες στην εταιρια.

Η συνδρομη μπορει να ειναι και ετησια .εξαμηνη,τριμηνη ,καθως και περιστασιακη

Η εταιρια εχει δομηθεί και προσαρμοστει στα σημερινα δεδομένα.

The Recycle Art
Ifestou 39 @Kynetou 3, 105 55 Athens, Greece



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου