Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αυτά ειναι τα looks που σιχαίνονται οι άντρες!


Αυτά ειναι τα looks που σιχαίνονται οι άντρες!

http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/61913-ayta-einai-ta-looks-poy-sihainontai-oi-antres
Κείμενο:  Γωγώ Φούντα

Αυτά ειναι τα looks που σιχαίνονται οι άντρες!

Και αν θέλετε να τους γοητεύσετε καλύτερα να μην τα δοκιμάσετε!


Βαφόμαστε, χτενιζόμαστε και ντυνόμαστε, αρχικά για να αρέσουμε σε εμάς και κατά δεύτερον στους άντρες! Λάθος!
 Όλες οι γυναίκες, μα όλες, στο πίσως μέρος του μυαλού τους έχουν πάντα το τι θα άρεσε σε έναν άντρα ή στον δικό τους άντρα ή τελοσπάντων στον άντρα που θα ήθελαν να κάνουν δικό τους.

Και είναι κοινώς αποδεκτό, ότι οι άντρες απεχθάνονται τις υπερβολές στη γυναικεία εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο, ότι γελούν με τις νέες τάσεις της μόδας, τα περίεργα χτενίσματα και τα υπερβολικά κουρέματα. 
Κακά τα ψέματα, το αντίθετο φύλο, τα θέλει όλα απλά και... ελεύθερα! Πώς άλλωστε να εξηγήσουμε το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα sex symbols ανά τους αιώνες, είχαν πλούσια, μακριά μαλλιά χωρίς απολύτως καμία παρέμβαση; Όσες ανήκετε στην κατηγορία που κάνετε στην εμφάνισή σας ό, τι θέλετε χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, και κυρίως του αντίθετου φύλου, μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το θέμα.

Όσες όμως είστε περίεργες να μάθετε ποια λουκ απεχθάνονται οι άντρες, ρίξτε μία ματιά....

-Το κούρεμα ala garcon, ή στα ελληνικά αγορέ, καλώς ή κακώς, μπορεί να είναι στιλάτο και βολικό, δεν αρέσει καθόλου όμως στους άντρες διότι τους θυμίζει... την μαμά τους. Η αλήθεια είναι ότι όταν ένας άντρας χαιδεύει τα μαλλιά σας, θέλει να αισθάνεται ότι χαιδεύει γυναίκα και όχι την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν έκανε τον Πίπη.



- Άλλο ένα λουκ που δεν μπορούν να ανεχθούν και θα προτιμούσαν να λείπει από την εμφάνισή σας είναι το σκουρόχρωμο κραγιόν. Μπορεί να φαίνεται δραματικό και ιδιαίτερο στις stars του Hollywood οταν εμφανίζονται σε βραβεία, αλλά όταν πηγαίνετε για καφέ με το αμόρε καλό θα ήταν το συγεκριμένο κραγιόν να απουσιάζει! Όχι τίποτ' άλλο, θέλει να σας φιλήσει και το σκέφτεται κιόλας!



-Όσες είστε αθλητικοί τύποι και αγαπάτε τις φόρμες και τα φούτερ, καλά κάνετε, αλλά προς θεού, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοράτε και καπελάκι του baseball. Είναι αντιθηλυκό, άκομψο και καλύπτει όλο σας το πρόσωπο!



-Επίσης, μπορεί οι πυκνές αφέλειες οι οποίες σταματούν λίγο πάνω από τα βλέφαρα, να είναι σχεδόν κάθε χρόνο must, αλλά είναι και κάτι που στους φίλους μας δεν αρέσει καθόλου. Καλύπτουν σχεδόν όλο το πρόσωπο, τους θυμίζει τα σπασικλάκια του δημοτικού και νιώθουν ότι ρίχνοντας τα μαλλιά σας στο μέτωπο, σίγουρα κάτι θα κρύβετε! Δεν το λέμε εμείς, τα αγόρια...



-Ακόμα ένα χτένισμα που αγαπάμε, όχι μόνο εμείς αλλά και η μόδα, είναι ο κότσος και μάλιστα αυτός που είναι ψηλά στο κεφάλι. Είναι βολικός, κομψός, αφήνει ελεύθερο όλο το πρόσωπο και μπορεί να σταθεί από έναν πρωινό καφέ μέχρι μία επίσημη εκδήλωση το βράδυ. Ωστόσο, τα αγόρια θεωρούν ότι είναι πρόχειρος, δείχνει γυναίκα που μόλις έχει κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι και την κάνει να μοίάζει με ήρωα του Star Τreck! Υπερβολές...



-Μπορεί, επίσης όλες μας να έχουμε ζηλέψει κατά καιρούς τα φουντωτά μαλλιά της Eλένης Φουρέιρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το αντίθετο φύλο. Tο τόσο ογκώδη μαλλιά, τους θυμίζουν δεκαετία του '80 ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι τους τρομάζουν κιόλας!



 Τέλος, αν σκοπεύετε να βγείτε και να κάνετε έντονα smokey eyes, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Μπορεί σε μας να θυμίζει περιοδικά και διαφημίσεις αλλά στα αγόρια θυμίζει emo και απλά τους προκαλεί γέλιο!



http://www.queen.gr
http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/61913-ayta-einai-ta-looks-poy-sihainontai-oi-antres

12 σχόλια:

  1. an kai den symfwnw me ola... ofeilw na omologisw pws einai ena polu wraio arthro!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι τόσο σωστό αυτό το post! Ταυτίζεται ε την άποψη τόσο του 57αρη πατέρα μου όσο και με εκείνη του 23χρονου φίλου μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα φουντωτά μου μαλλιά τρομάζουν; αχαχχα
    Όλα τα βρήκα σωστά..αλλά τα μαλλάκια μου ; :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. iris ta mallia sou einai yperoxa... gia ayto eipa pws den sumfwnw me ola! thewrw oti stous antres aresoun ta plousia mallia! den nomizw na eixe kaneis aporripsh thn foyreira gia to malli ths!!!!!

      Διαγραφή
  4. Γιατί βρε αγόρια ασχολείστε με τρίχες; Εμείς σας βρίσκουμε όμορφους και με γκρίζους κροτάφους και με κεφάλι λαμπόγυαλο, με μαλλί αφάνα, κοτσίδα... Όταν αρέσετε στους εαυτούς σας, πάντα θα μας αρέσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. misoagnosti edwses thn pio swsth apanthsh!!! ston antra ta briskoume ola gohteia, enw oi idioi se emas
      oxi!!!! an agapame tous eaytous mas koritsia tha mas agapoun oloi opws eimaste!!!!!

      Διαγραφή
  5. Χα,χα,χα,χα! Ωραίο άρθρο Χριστίνα!! Η misoagnosti έχει δίκιο! Εξάλλου αν αρέσω εγώ στον εαυτό μου, έχω αυτοπεποίθηση και σιγά που θα προσέξουν το μαλλί!
    Βέβαια δεν θα σκάσω μύτη και "μοϊκάνα", σε λογικά πλαίσια μιλάω!
    Καλή εβδομάδα και καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει, είπαμε δεν θα βγούμε και σαν να πάμε σε φωτογράφιση για περιοδικό... Τα εκκεντρικά χτενίσματα-μακιγιάζ όντως δεν αρέσουν και πολύ!!! Αλλά το πιο σημαντικό για μια γυναικα είναι να είναι πάντα ο εαυτός της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exeis dikio fotinh!!!!! an eisai o eaytos soy panta tha eisai monadikh!!! kai an den aresoume se olous... den tha skasoume

      Διαγραφή