Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

BAZAAR IN ATHENS.... ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ???

BAZAAR IN ATHENS.... 
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ???

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ....


  • Vintage festival χωριό McArthurGlen !!!
  • Η&Μ  ξεκινούν  δεκαήμερο προσφορών με ρούχαν από 3 ευρω!!
  • stock fashion bazaar  RAXEVSKY!!!!
  • Βaby Fashion Bazaar - Eleni Marneri Galerie !!!




  • Το VINTAGE FESTIVAL στην Αθήνα

Το VINTAGE FESTIVAL στην Αθήνα

Tο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υπηρετώντας πιστά τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας συνεργάζεται με τον A.N.G.E.L.O, γνωστό συλλέκτη vintage κομματιών και ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων vintage καταστημάτων στην Ευρώπη, φέρνοντας τη μαγεία της πιο διαχρονικής & αγαπημένης τάσης της μόδας μέσα από ένα μοναδικό Vintage Festival.
Έχοντας περάσει από τα McArthurGlen των πιο fashion πόλεων της Ιταλίας, τη Νάπολη, τη Ρώμη, τη Βενετία, το Μιλάνο & τη Φλωρεντία. Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται στην Αθήνα από 9 Νοεμβρίου και μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου το Vintage Festival.  
Στο εκπτωτικό χωριό, οι λάτρεις του vintage-και όχι μόνο- θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν & να αποκτήσουν μοναδικά αξεσουάρ & ρούχα διαχρονικών οίκων μόδας όπως Chanel, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Hermès, Dior, Gucci, Valentino, Versace κ.ά. αλλά και κομμάτια από τις προσωπικές σειρές του συλλέκτη.
Αποκτήστε αξεσουάρ όπως διαχρονικές τσάντες Chanel, glamorous γυαλιά ηλίου Yves Saint Laurent από τα ‘70’s & τα ‘80’s, sack voyage Louis Vuitton ή τις πολυπόθητες κλασικές τσάντες Birkin & Kelly του οίκου Hermès. Την ίδια στιγμή statement κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας όπως ένα επίσημο φόρεμα ή ένα σακάκι Valentino από τα 70’s ή ένα φόρεμα Givenchy από τα 80’s καθώς και παλτό του οίκου Versace από τα 80’s & 90’s, θα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. 
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να περιηγηθούν στη μοναδική προσωπική συλλογή φουλαριών του A.N.G.E.L.O με τίτλο “Around the World in 80 Scarves”. Αυθεντικά vintage φουλάρια από τα 40’s, 50’s και 60’s θα σας ταξιδέψουν σε χώρες όπως η Αλάσκα, η Χιλή, η Ιταλία, η Κίνα & η Ταϋλάνδη. 
Επιστρέψτε στο παρελθόν μέσα από το Vintage Festival στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και ανακαλύψετε τους δικούς σας στιλιστικούς θησαυρούς σε ελκυστικές τιμές, από τις 9 Νοεμβρίου. 
Και μην ξεχνάτε πως τα αγαπημένα σας designer brands βρίσκονται στο εκπτωτικό χωριό 35%-70% όλο το χρόνο πιο φθηνά.




  • Η&Μ :ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.... ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ 3 ΕΥΡΩ.......


Τα καταστήματα Η&Μ πάνε κόντρα στην κρίση και ξεκινούν ένα δεκαήμερο προσφορών με ρούχα που ξεκινουν από 3 ευρω!!!

ΝΑΙ καλα διαβάσατε... απο τις 18 Οκτωβρίου μέχρι και τις 27 του ίδιου μήνα  θα  βρείτε κομμάτια από 3 και 5 ευρώ!!!!!

Μπορείτε να αντισταθείτε???? Εγώ πάντως όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και βέβαια δεν ξεχνάμε  τη συνεργασία των H&M με τη UNICEF
Η H&M επεκτείνει τη συνεργασία της «All for Children» με τη UNICEF, το Ταμείο Ηνωμένων Εθνών για Παιδιά, για να συμπεριλάβει και το Μπανγκλαντές. Συνολικά η H&M θα συνεισφέρει 7,99 εκατομμύρια δολάρια για αυτή την ενέργεια, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη δωρεά της στην κοινωνική επένδυση μέχρι σήμερα. All for Children είναι το όνομα που η H&M δίνει στα μακροπρόθεσμα προγράμματα, τα οποία υποστηρίζει για την προώθηση της εκπαίδευσης και της καλύτερης υγείας των παιδιών, σε χώρες στις οποίες λειτουργεί. Το πρόγραμμα στο Μπανγκλαντές θα τρέξει από το 2012 μέχρι το 2017.
<<ALL FOR CHILDREN>>

  • bazaar της Raxevsky!!!

να ραντεβού με τη μόδα που δεν πρέπει να χάσετε! Από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, η RAXEVSKY οργανώνει το μεγάλο stock fashion bazaar της χειμερινής σεζόν. 

Επισκεφθείτε τις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας RAXEVSKY στο Περιστέρι, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 60.000 χειμερινά ρούχα, σε τιμές έκπληξη, αφού σας προσφέρονταιμε έκπτωση έως και 85 %!!!


  • BABY FASHION BAZAAR....

 και βέβαια δεν ξεχνάμε τους μικρούς μας φίλους..... 
  

 Η Eleni Marneri Galerie και η Σοφία Γαϊτάνη σας δίνουν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τα έργα της ζωγράφου με ειδική τιμή την τελευταία μέρα της έκθεσης, το Σάββατο 20/10.

  Επίσης  επωφεληθείτε από το bazaar που διοργανώνει η El.marneri galerie baby & child  γιορτάζοντας  ένα χρόνο στην οδό Λεμπέση!!!  Κάνετε ένα ωραίο δώρο επιλέγοντας από τις exclusive παιδικές συλλογές ρούχων (0-3 ετών) που δεν θα επαναληφθούν, κερδίζοντας έκπτωση 50%.



6 σχόλια:

  1. This is such a great post! i love everything!

    http://sarassweetstyle.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά εξαιρετική ανάρτηση Χριστίνα. Τους καιρούς αυτούς, κάτι τέτοια είναι πολύ χρήσιμα. Όποτε μπορείς ενημέρωνέ μας.
    Καλό βράδυ, καλή ξεκούραση και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kalhmera selcouth!!!! dystyxws ta pragmata einai polu duskola gia olous!!!! opote thewrw oti ta bazaar einai mia lysh.. o,ti mathainw tha sas to anakoinwnw!!!! pistevw pws einai mia boitheia kai ayth!!!! na exeis ena yperoxo sk kai elpizw na ginoun k alla bazaars syntoma!!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτά είναι καταπληκτικά νέα για όσους ζούνε στην Αθήνα !
    Μπράβο Χριστίνα για τις υπέροχες πληροφορίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se eyxaristw old things!!!!! na eisai kala!!!! ontws sthn athina yparxei lysh!!! makari kai h eparxia na akolouthoyse to paradeigma kai na ginontan bazaar!!!!!! kalo sab-ko

      Διαγραφή