Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την καμπάνια της

 συνεργασίας του οίκου Marni με την Η&Μ

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την καμπάνια της συνεργασίας του οίκου Marni με την Η&Μ
Γιάννης Τσιούλης
 
 
 
 
 
 
 
Η πιο όμορφη καμπάνια για τη σπουδαία συνεργασία στη μόδα.
Εδώ και μερικές μέρες σας έχουμε παρουσιάσει τη συλλογή του οίκου Marni για την H&M και είμαστε σίγουροι ότι έχετε κάνει αναλυτικά τις λίστες σας και είστε έτοιμες για να ξενυχτήσετε έξω από τα καταστήματα της H&M ώστε να αγοράσετε το αγαπημένο σας κομμάτι από τη συλλογή της Marni για την H&M.

Click to open image!  Click to open image!Click to open image!

Σήμερα επανερχόμαστε στη σπουδαία αυτή fashion collaboration παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες από την καμπάνια που έχει τραβήξει η σκηνοθέτις Sofia Coppola. Οι ρομαντικές εικόνες από τα αγόρια και τα κορίτσια στον ήλιο αναδεικνύουν τα εντυπωσιακά prints της συλλογής και το άνετο styling μας υποδεικνύει με τον πιο έξυπνο τρόπο τι θα φορέσουμε στα sundecks φέτος το καλοκαίρι. Liu Wen και Imogen Poots είναι οι δύο πρωταγωνίστριες της καμπάνιας που μπορούμε για ώρες να κοιτάμε και να «λιγουρεύουμε» τα ρούχα που φοράνε.

Info: Η συλλογή θα διατίθεται από τις 8 Μαρτίου στην Αθήνα, στα κατάστημα στην Ερμού 22, Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 40.
http://www.queen.gr/MODA/FASHION-NEWS/item/37158-Deite-oles-tis-fwtografies-apo-thn-kampania-ths-synergasias-toy-oikoy-Marni-me-thn-H-M

2 σχόλια:

  1. Η καλύτερη συνεργασία!!! Ανυπομονώ!!
    Ωραίο blog!! Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalws irthes sthn parea mas angelique!!!!! ontws h synergasia einai polu kalh,ante na ta thaumasoume kai apo konta!!!!!! se euxaristw polu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή