Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ…


ΟΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ…
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ!
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι σχεδιαστές παπουτσιών γίνονται διάσημοι και αποκτούν θέσεις  δίπλα στους μεγάλους μόδιστρους. Οι παλαιότεροι υποστήριζαν  ότι η εμφάνιση μιας γυναίκας κρίνεται από το παπούτσι κα την τσάντα, και δεν έχουν άδικο! Έτσι  το παπούτσι, αντικείμενο-φετίχ των περισσότερων γυναικών συνεχώς ανανεώνεται μέσα από καινούριες τεχνικές, μετατρέποντας κάθε ζευγάρι σε ένα μικρό έργο τέχνης. Και αν σας φαίνονται υπερβολή όλα τα παραπάνω, ονόματα όπως Christian Louboutin, Jimmy Choo, Giuseppe Zanotti και  Μanolo blahnik  σας θυμίζουν κάτι???Επώνυμοι υποδηματοποιοί που ακούμε συχνά στα περιοδικά, δημιουργίες τους φοράνε όλοι οι σταρς και ένα ζευγάρι τους είναι αρκετό να μας μαγέψει.  Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί και τι προτείνουν σε κάθε γυναίκα για να είναι στυλάτη!
Christian Louboutin: Χαρακτηριστικό του αποτελεί η κόκκινη σόλα, στοιχείο που προέκυψε εντελώς τυχαία όταν για να καλύψει μια άσχημη σόλα δανείστηκε το κόκκινο βερνίκι μιας βοηθού του! Από τότε όλες οι σταρ που φορούν δημιουργίες του ψάχνουν τρόπο να προβάλουν την κόκκινη σόλα (χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ τείλορ λέγεται ότι επιδίωκε να κάθεται σταυροπόδι για να φαίνονται οι σόλες της.)Προτείνει πάντα σαν must  για κάθε γυναίκα το σχέδιο την γόβα – ανεμώνη  (γόβα με  φιόγκο στην φτέρνα).
                                                    
    TOP  
Jimmy  Choo:σχεδιάστρια της φίρμας είναι το πρώην μοντέλο Tamara Mellon . Έχοντας βιώσει από κάθε άποψη τον χώρο της μόδας , θέλει οι δημιουργίες της να είναι stylish , σέξι αλλά και άνετες. Τα πέδιλα feather είναι αυτά που ξεχωρίζουν  από τις συλλογές της (πέδιλα με φτερά και πούπουλα), ενώ δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία παπουτσοθήκη  οι peep toe  ανοιχτές γόβες animal print  που οι κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες τους θα σας μαγέψουν!!!!!

                                                                 TOP

Και βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για μόδα και να λείπει από την παρέα μας ένας ιταλός σχεδιαστή. Ο Giuseppe Ζanotti  υποστηρίζει πως στόχος του είναι να δημιουργεί παπούτσια που να αναδεικνύουν και όχι να επισκιάζουν την ομορφιά ενός γυναικείου ποδιού. Το ύφος του  είναι θεατρικό και δεν παραλείπει να χρησιμοποιεί πέτρες, πέρλες, πολύτιμους λίθους για να διακοσμήσει τα έργα του. Κάθε γυναίκα, σύμφωνα με τον σχεδιαστή  έχει και την ρόκ της πλευρά, όσο και να μην την εκφράζει, για αυτό πρέπει να έχει  ψηλοτάκουνα μποτίνια  <<biker>>   με τρουκς και ύφος ροκ εν ρολ!Δικιά του δημιουργία είναι και το κλασικό μαύρο πέδιλο με μπλε και πράσινες πέτρες και ασημί τακούνι!!!! Σχέδιο που αντιγραφές του βλέπουμε συχνά το καλοκαίρι να φοριούνται σε γάμους και άλλες επίσημες περιστάσεις.
                                                     

Για το τέλος άφησα τον μετρ του είδους το ισπανό  Manolo Blahnik  , ο οποίος  άλλαξε όλη την ιστορία των παπουτσιών μετατρέποντας τα  σε έργα τέχνης. Γνωστός σε όλους από την σειρά  sex and the city  οπού η  Sarah Jessica parker   δεν έβγαινε από το σπίτι χωρίς τα  manolo της! Το όνομα του είναι συνώνυμο με το πιο σέξι ντεκολτέ  των κάτω άκρων και αγαπητό σχέδιο είναι και οι χαμηλές μπαρέτες του σε λουστρίνι .Θεωρείται ο τεχνίτης των τακουνιών αφού σε όλα του τα σχέδια τα τακούνια είναι χειροποίητα από την ημέρα που ξεκίνησε!!!! Αγαπά να σχεδιάζει και προτείνει 10 ποντες γόβες! Το ιδανικό ύψος για κάθε γυναίκα ,ώστε να είναι κομψή , σέξι χωρίς να αγγίζει τα όρια της υπερβολής

                          
Ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών και σίγουρα θα αποκτήσετε την πιο στυλάτη παπουτσοθήκη !!!! σε κάθε σας εμφάνιση θα κάνετε όλους να σας κοιτούν και να φτάνουν ………….. στα άκρα!!!!

1 σχόλιο:

  1. Το μεγάλο μου ατου(κ καθε γυναικας άλωστε): τα παπούτσια!!! Λατρεύω Christian Louboutin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή