Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Καλοκαιρινές φούστες το χειμώνα

http://www.fashionlove.gr/people/talk-of-the-town/rwta-me-oti-thes/

Καλοκαιρινές φούστες το χειμώνα







Καλοκαιρινές φούστες το χειμώνα
 Φέτος το χειμώνα σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο είδα-ερωτεύτηκα-αγόρασα μια φούστα μέχρι κάτω από το γόνατο σε χρώμα κοραλί και μια λεοπάρ πιο κοντή. Το θέμα είναι ότι ξέρω πώς να τις φορέσω το καλοκαίρι, αλλά δεν ξέρω πώς και αν μπορώ να τις φορέσω αυτή την εποχή. Αν μπορείτε να μου προτείνετε έναν τρόπο…
Το διάστημα που ήσουν στο Λονδίνο, αν έριχνες μια παρατηρητική ματιά γύρω σου, θα ήταν πολύ πιθανό να έβλεπες αυτές τις φούστες που αγόρασες να φοριούνται από τις τολμηρές λονδρέζες. Φυσικά και μπορείς να τις βάλεις και αυτή την εποχή, απλά διάλεξε τις πιο ζεστές μέρες αν το ύφασμα στις φούστες είναι πολύ καλοκαιρινό. Το ιδανικό θα ήταν να τις βάλεις με μακρυμάνικα μεν, αλλά χωρίς καλσόν δε. Μια μαύρη μπλούζα κάνει κατευθείαν το σύνολο να φαίνεται πιο «χειμωνιάτικο», αλλά αν θέλεις να είσαι πιο δημιουργική μπορείς να συνδυάσεις την κοραλί σου φούστα με έντονο μοβ και τη λεοπάρ με πουά! Το είδαμε τελευταία και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!
http://www.fashionlove.gr/people/talk-of-the-town/rwta-me-oti-thes/

2 σχόλια:

  1. Αααα κ γω στο ταξιδάκι μου στο λονδίνο αγόρασα μια γκρι στενή κοντή φουστα σε παααρα πολύ καλη τιμή μαλιστα. Αυτές σε πιο καλοκαιρινά χρώματα θα τραβαν κ τα βλέματα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. swsth epilogh ekanes im vaso me thn fousta pou phres!!! eukairia na thn baleis kai na kataplikseis ta plithi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή