Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!!!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!!!

Βάλε το κόκκινο φουστάνι , εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά… λέει το άσμα και ο στιχουργός του δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι μέσα από αυτόν τον στίχο  δίνει την καλύτερη στιλιστική συμβουλή για το 2012!!!! Φέτος είναι η χρονιά του,  είδαμε αφιερώματα και ολόκληρες φωτογραφήσεις μόνο με κόκκινα σύνολα στα περιοδικά ,κυριάρχησε στις πασαρέλες και στα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων  και ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις των σταρ! Και παράλου που οι γιορτές πέρασαν  το κόκκινο ήρθε για να μείνει…..
                                                                     
<<Όταν έχετε αμφιβολία φορέστε κάτι κόκκινο>> … είχε πει ο αμερικάνος σχεδιαστής Bill Blass …. Και έχει απόλυτο δίκιο…. Κλασικό και συνάμα μοντέρνο, αγαπητό σε όλες τις ηλικίες , με  μεγάλη γκάμα αποχρώσεων -ξεκινάμε από βαθύ πορτοκαλί (άλλωστε το πορτοκαλί προέρχεται από την ανάμειξη του κόκκινου με το κίτρινο)  και φτάνουμε μέχρι το βαθύ ρουμπινί. Κατάλληλο για όλες τις διαθέσεις,  και όλα τα στυλ!
 Όσοι λοιπόν το αγαπάτε ήρθε η ώρα να το φορέσετε άφοβα!!!!
  • Τι θα λέγατε  για ένα total    red look   με μία πιο  light  επιλογή στο επάνω μέρος για να  σας φωτίζει το πρόσωπο και μια πιο σκούρα για το κάτω μέρος (φούστα ή παντελόνι) για να κολακεύει την περιφέρεια.
  •  Αν πάλι είστε διστακτικοί, το φοβάστε ή σας φαίνεται υπερβολικό και πολύ έντονο  τότε συνδυάστε το κόκκινο με το μαύρο. Μαύρα αξεσουάρ σε κόκκινο φόντο ή μαύρα τυπώματα πάνω σε κόκκινο καμβά είναι εκθαμβωτικά! Όταν συναντιούνται τα 2 αυτα χρώματα  δημιουργούν διαβολικούς συνειρμούς…..

  •  άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι κόκκινες γόβες στιλέτο είναι ιδιαίτερα <<αγαπητές>> από τον αντρικό πληθυσμό….

  • Ένα κόκκινο πανωφόρι (παλτό, κάπα ή καπαρντίνα) είναι υπεραρκετό για να  αλλάξει την εικόνα ενός αδιάφορου συνόλου.

Τοπ επιλογή: για το 2012 είναι το ψηλόμεσο κόκκινο παντελόνι!!!!Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα άσπρο χαλαρό πουκάμισο και δετά  δερμάτινα παπούτσια για το γραφείο, με ένα άσπρο φανελάκι και γόβες για την έξοδο ή με ένα  τζιν τζάκετ για τον καφέ με μπαλαρίνες!!!!
 Κατάλληλο για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις!
Και αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται βαρετά,  τι θα λέγατε για  παιχνίδια με την τριλογία μαύρο-κόκκινο- άσπρο???
 Η  μια πλεκτή  κατά κόκκινη ολόσωμη φόρμα με τζιν πουκάμισο θα σας δώσει μια πιο ανέμελη και μποέμ πνοή!
    
                               

Για τις πιο επίσημες περιστάσεις ο συνδυασμός του κόκκινου και του χρυσού έρχεται πρώτο σε επιλογή!!!!!
Μην το φοβάστε  δοκιμάστε τα παραπάνω, κάντε άλλους ευφάνταστους δικούς σας συνδυασμούς και είμαι σίγουρη ότι θα καταπλήξετε  τους πάντες!!!
 
FOR MORE:   www.filodimos.gr

2 σχόλια:

  1. Τέλειο χρώμα, το λατρεύω και ζηλεύω πολύ γιατί νομίζω πως δεν μου πολυταιριάζει!!! σνιφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mazi...kapa giati thewreis oyi den sou polutairiazei to kokkino??? einai xrwma pou synithws paei kai se ksanthes kai se melaxroines!!!! allwste exei toses polles apoxrwseis pou sigoura tha breis thn dikh sou!!!! gia ksana skepsou to

    ΑπάντησηΔιαγραφή