Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα οικονομική σειρά του Lagerfeld

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα οικονομική σειρά του Lagerfeld

 
 
Δημοσιεύτηκε Τετ 25/01/2012. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
 
 

Kυκλοφόρησε! Με τιμές που αρχίζουν από 19€

Άλλο ένα γεγονός το οποίο περιμέναμε εναγωνίως το 2012 ήταν όπως ίσως θυμάσαι η αποκάλυψη της νέας, πιο προσιτής συλλογής του Karl Lagerfeld που θα διατίθεται στο  οικονομική σειρά του Lagerfeld. Να λοιπόν που η μεγάλη στιγμή έφτασε και επιτέλους μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στις budget friendly δημιουργίες του Kaiser. Και μιας και θίξαμε το θέμα της τιμής να ξεκινήσουμε λέγοντάς σου ότι οι τιμές θα ξεκινούν από τα 19€ (τόσο κοστίζει μια tote bag) και θα αγγίζουν τα 1000€ (για ένα δερμάτινο jacket).

Όσο για τα ρούχα καθαυτά αποτέλεσαν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αφού συνδυάζουν με μεγάλη επιτυχία σπορ, feminine, luxe και rock στοιχεία.


Η συλλογή κυκλοφόρησε μόλις και το ερώτημα είναι πόσες ώρες θα περάσουν μέχρι να γίνει sold-out! Αν κρίνουμε πάντως από τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι απανταχού fashionistas όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία μάλλον θα πρέπει να βιαστείς αν θέλεις να αποκτήσεις κάποιο από τα κομμάτια που σχεδίασε ο Lagerfeld!


http://www.missbloom.gr/3061/articles/oi-protes-fotografies-apo-ti-nea-oikonom/article.aspx

5 σχόλια:

  1. Καλημερα... Χμμμμμ πολυ ενδιαφερον blog... Τρελλαινομαι για shopping αλλα που χρηματα αυτη την εποχη... Εχω κι εγω ενα blog... Αν θες περνα μια βολτα, θα χαρω να μου πεις την γνωμη σου... http://angelmelface.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia sou angel mel!!!!!!se eyxaristw poli!!!! perasa kai apo to blog sou kai einai polu wraio egina amesws follower!!!

      Διαγραφή
  2. kala ekanes katerina!!! kalws irthes sthn parea mas!!! syggnwmh gia thn argoporia,alla logw eksetastikhs den prolabaina na mpw sto blog!!!!!! polu dyskoles epoxes!!!! alla pleon kai oi modistroi to katalaban!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή