Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Pied de poule

Pied de poule


Και όμως η μαμά μου είναι στην μόδα!! Έχει ένα ταγιέρ pied de poule εδώ και χρόνια! Το σήμα κατατεθέν της χειμερινής collection του Salvatore Ferragamo επέστρεψε και πάλι.
H 60’s νέα έκδοση του «ταγιέρ της μαμάς» κάνει θραύση στις διάσημες, ακόμη και στην νέα Βασίλισσα της ποπ με total pied de poule outfit.

Ο ιταλικός οίκος πρότεινε το φόρεμα με το «πόδι από κοτόπουλο» – έτσι μεταφράζεται- σαν την νέα τάση του χειμώνα, και όχι μόνο. Σε φούστα, σακάκι, παπούτσι, τσάντα, το κοτοπουλάκι αφήνει παντού τις πατημασιές του!!

Παλτό

Μία από τις κλάσικές εμφανίσεις του διάσημου μοτίβου, σε παλτό. Ο οίκος το συνδυάζει με γκρι παντελόνι και μπλούζα με παγιέτες. Φόρεσέ το για μια βραδινή έξοδο.


Jumbo Hounds Tooth Coat (700,10 €)

KookaiCoat (129,90 €)

Παντελόνι (80,50 €) ]

Como Cowl Tassle Top (76,20 €)

Φούστα

Εδώ βλέπουμε το μοτίβο σε φούστα και γόβα μαζί. Όπως η Evan Rachel Wood τόλμησε την γόβα, και συ μπορείς να την φορέσεις με μποτάκι και με μαύρη μπλούζα. Κατάλληλο για γραφείο.


Καρό φούστα με εξωτερικές τσέπες (49,90 €) [

ASOS Sequin Houndstooth Skirt (63,48 €) [

Long sleeved black wool jumper (127,50 €) [

Killah (69,00 €)

Αξεσουάρ

Και φυσικά υπάρχουν και τα αξεσουάρ!!! H Ashley Greene σε μια εμφάνιση της κράτησε τσάντα του γνωστού οίκου με το γνωστό μοτίβο, δίνοντας μια λάμψη στο άσπρο wrap φόρεμά της.
Η Kim Kardashian τόλμησε να φορέσει καλσόν με το «πόδι του κοτόπουλου», κάνοντας το σύνολο της άξιο προσοχής…

Wolford Cheryl Tights (43,05 €)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΤΙ ΚΑΡΟ (33,90 €) [

ΦΟΥΛΑΡΙ ΠΤΙ ΚΑΡΟ (6,50 €)

Η Ξανθή Καφφέ είναι guest editor στο ntynomai.gr. Περισσότερα posts από την Ξανθή μπορείτε να βρείτε στο fashion blog της 'Newborn Fashionistas'.
http://ntynomai.gr/2011/10/pied-de-poule/?utm_source=Ntynomai.gr+Newletter&utm_campaign=4e631bbefd-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email

1 σχόλιο:

  1. eksairetiko post!dn eixa idea pos to onomazoun k pragmatika gelasa poli!pantos dn deixnei ka8olou asximo,8a to dokimaso pisteuo k elpizo na petixo to epi8imito apotelesma!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή