Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ για να τους αφήσετε άφωνους!!!!


ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ για να τους αφήσετε άφωνους!!!!

ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά του blog,είδα οτι τις προτιμησεις σας κερδίζουν άρθρα που έχουν να κανούν με χτενίσματα!!!!
άλλωστε δεν έχουν άδικο όταν λένε οτί αν έχεις ένα ώραίο χτένισμα,φαίνεσαι πάντα περιποιημένη,ακόμα και αν φοράς τα πιο απλά ρούχα!!!

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ!


Συμβουλές για μια τέλεια αλογοουρά!!!!
Η αλογοουρά, είναι ένα βολικό χτένισμα. Δεν απαιτεί χρόνο και η δημιουργία της είναι αρκετά εύκολη υπόθεση. Μπορεί να υιοθετηθεί από όλες τις ηλικίες και τύπους μαλλιών με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει κάποιο ελάχιστο μήκος. Η αλογοουρά ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίσταση, μπορεί να είναι   ατημέλιτη και σέξι, κομψή και λεία, ανέμελη, σπορτιφ, ή και συντηρητική. Η βασική αλογοουρά γίνεται εύκολα με τράβηγμα των μαλλιών σας πίσω και πιάσιμο με κάποιο λάστιχο ή κοκαλάκι. Η θέση της αλογοουράς σας, μπορεί να είναι ψηλά, χαμηλά ή στα πλάγια.

Το κλειδί είναι να επιλέξουμε την κατάλληλη αλογοουρά ώστε να τονιστούν τα χαρακτηριστικά μας με βάση το σχήμα προσώπου, στυλ και περίσταση.


 Μια λεία ψηλή αλογοουρά είναι τέλεια για εκείνες που έχουν τριγωνικό ή ωοειδές πρόσωπο. Είναι επίσης ιδανικό για κοκτέιλ εκδηλώσεις, ειδικά αν φοράτε φόρεμα ή μπλούζα με δέσιμο στο λαιμό. Τονίζει δε, τα ωραία ζυγωματικά και εστιάζει την προσοχή στο πρόσωπο. Όσο υψηλότερη είναι η αλογοουρά και όσο πιο ατημέλητη τόσο πιο χαριτωμένη γίνεται. Ωστόσο, δεν ταιριάζει σε όλες.

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, θα πρέπει να προτιμήσετε να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε χαμηλή και ακόμα καλύτερα πλάγια αλογοουρά.

Αν μύτη σας δεν είναι το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό, αποφύγετε την αλογοουρά στη μέση του κεφαλιού σας γιατί θα την τονίσει. Προτιμήστε να την έχετε είτε ψηλά είτε χαμηλά στον αυχένα.

Στο μακιγιάζ ιδιαίτερα το βράδυ η αλογοουρά απαιτεί έντονο μακιγιάζ στα μάτια όπως το smokey look και έντονες βλεφαρίδες γιατί εξισορροπούν την συνολική εικόνα όπου το πρόσωπο είναι τελείως «γυμνό» με όλα τα μαλλιά μακριά από αυτό.
Τα περιποιημένα φρύδια είναι επίσης σημαντικά όταν έχετε τα μαλλιά σα σε αλογοουρά.




Για μια επίσημη εκδήλωση, μια αλογοουρά μπορεί να δείχνει
πολύ chic αν τοποθετηθεί χαμηλά στο κεφάλι και με σαφή χωρίστρα. Αυτό το στυλ μπορεί επίσης να είναι απίστευτα σέξι, ιδιαίτερα με εξώπλατο φόρεμα. Επιπλέον αν έχετε ωραίους ώμους μια χαμηλή επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά συγκεντρώνει την προσοχή σε αυτούς.

Για να πετύχετε αυτό το look, πρώτα δημιουργήστε όγκο και σωστή υφή στα μαλλιά σας τυλίγοντας τα με ρόλει. Στη συνέχεια, μαζέψτε τα μαλλιά χαλαρά σε μια χαμηλή αλογοουρά στον αυχένα. Για να ολοκληρωθεί το χτένισμα, τραβήξτε μικρές τούφες μαλλιών από την αλογοουρά για να πλαισιώσετε γλυκά το πρόσωπο.
Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να πετύχετε τρία διαφορετικά look αλογοουράς όπως φορέθηκαν από διάσημες γυναίκες.




Χριστίνα Αγκιλέρα


Βήμα 1: Χτενίστε τα μαλλιά με ελαφρούς κυματισμούς χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι για μπούκλες.
Βήμα 2: Χωρίστε τα μαλλιά από αυτί σε αυτί σε πάνω και κάτω τμήμα.

Βήμα 3: Πιάστε το επάνω τμήμα με κοκαλάκι.
Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε τη βέργα την χτένας κρεπαρίσματος για να σηκώσετε προσεκτικά λίγο τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού μέχρι να είναι απλώς λίγο διογκωμένα.


Μαρία Μενούνος

Βήμα 1: Απλώστε στα μαλλιά έναν αφρό για όγκο. Αν έχετε κατσαρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε μια φυσούνα και ένα αντι-frizz προϊόν αντί για αφρό όγκου.
Βήμα 2: Πάρτε ένα τμήμα στη κορυφή του κεφαλιού σας και κρεπάρετε τα μαλλιά στη ρίζα. Αυτό θα σας δώσει τον απαραίτητο όγκο.
Βήμα 3: Μόλις τα μαλλιά είναι αρκετά κρεπαρισμένα, βουρτσίστε τα μαλλιά προσεκτικά πίσω σε αλογοουρά ψηλά πίσω στο κεφάλι πάνω ακριβώς από τα αυτιά σας.
Βήμα 4: Περάστε τα μαλλιά με ένα σπρέι λάμψης
Βήμα 5: Για βραδινή έξοδο, χρησιμοποιήστε ένα πανέμορφο κοκαλάκι- κόσμημα. Σε αυτήν την περίπτωση να έχετε κατά νου να μην το παρακάνετε με τα υπόλοιπα κοσμήματα - σκουλαρίκια, κολιέ βραχιόλια.



Κάρμεν Ηλέκτρα

Βήμα 1:
Ισιώστε τα μαλλιά σας με πιστολάκι.
Βήμα 2: Χτενίστε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω σε μια λεία αλογοουρά. Στερεώστε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Βήμα 3: Τιθασεύστε τα μαλλιά που πετάνε με μια λακ.
Βήμα 4: Για πρόσθετη λάμψη, περάστε τα μαλλιά με ένα σπρέι λάμψης.

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?377305-ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ-για-να-τους-αφήσετε-άφωνους!!!!/page4

4 σχόλια: