Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Οι τάσεις για τα χτενίσματα του χειμώνα

Οι τάσεις για τα χτενίσματα του χειμώνα

Ατελείωτες είναι οι φετινές προτάσεις ομορφιάς, για τα χτενίσματα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα. Είδαμε στις πασαρέλες να κυριαρχούν οι χαλαρές μπούκλες, οι all time classic κότσοι





























καθώς επίσης και τα σφιχτά τραβηγένα μαλλιά που σχηματίζουν ανάλαφρες αλογοουρές.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τις τάσεις που χαρακτιρίζουν το φετινό μακιγιάζ, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε ποια είναι τα trendy χτένισμα για  Φθινόπωρο / Χειμώνα 2011-2012. Οι προτάσεις λοιπόν είναι πολλές και το κυρίαρχο πνεύμα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, εμιμελώς ατημέλητο look και πάνω απ’ όλα κομψότητα. Παρακολουθώντας πιο προσεκτικά τους “maitre” της μόδας  για την ομορφιά, διακρίναμε μια μεγάλη γκάμα από υπέροχα χτενίσματα που μπορούν να ταιριάξουν σε όλες, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών, το μήκος τους και τον τύπο τους.
Ας δούμε λοιπόν μαζί τα συμπεράσματα που προκείπτουν από τα καλύτερα hairstyles που παρουσιάστικαν  στις πασαρέλες και αποφασίστε μετά εσείς, τι είναι αυτό που σας εκφράζει, σας βολεύει, αλλά και πάνω απ’ όλα σας ταιριάζει να υιοθετήσετε στους κρύους μήνες που έρχονται.

 1η Τάση  Κοτσίδες












Το να πλέξουμε τα μαλλιά μας σε κοτσίδες, είναι μια πολύ εύκολη λύση, που είναι εξαιρετικά πρακτική και δίνει στην εμφάνισή μας άρωμα ρομαντισμού.
Αυτήν την τάση την ακολούθησαν πολλοί σχεδιαστές στα μοντέλα τους, διαλέγοντας διάφορες μορφές από πλεξούδες, ανάλογα με το ύφος του ρούχου που παρουσίασαν. 
Μπορείτε κι εσείς λοιπόν ακολουθώντας αυτήν την τάση να γίνετε πιο δημιουργικές και να προσθέσετε στην εμφάνισή σας, τα δικά σας στοιχεία. Ξεχωρίσαμε κατ’ αρχήν τις προτάσεις των οίκων Lanvin και Carlos Miele, που φρόντισαν να συμπληρώσουν τα χτενίσματα αυτά με μοντέρνα αξεσουάρ για τα μαλλιά.
Μια άλλη χαρακτηριστική παραλλαγή, ήταν οι διπλές πλεξούδες  με χωρίστρα στη μέση που παρουσιάστηκε από τον οίκο Y3.
Η τρίτη παραλαγή είναι η γνωστή σε όλες μας σαν “πλεξούδα της  χωριατοπούλας”, που είναι μια μονή κοτσίδα που έρχεται από το πλάι και ακουμπάει πάνω στο στήθος μας. 

 
2η Τάση 









Σηκωμένα μαλλιάΑυτό που είδαμε να ξεχωρίζει πραγματικά - εκτός από τις κοτσίδες - είναι τα σηκωμένα μαλλιά, πιασμένα σε διάφορα είδη κότσου.
Από μικρά στογγυλά κοτσάκια που μοιάζουν με κουλουράκια και θυμίζουν μπαλαρίνες, μέχρι μεγάλους πλούσιους και επιβλητικούς κότσους.
Εάν λοιπόν κι εσείς θέλετε να δώσετε μια ακόμα πιο θηλυκή εικόνα στην τελική σας εμφάνιση, ο κότσος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Έτσι, ακολουθώντας τις προτάσεις που παρουσίασαν στα χτένίσματά τους οι οίκοι Chanel και Sonya Rykiel, θα προσθέσετε στην εμφάνισή σας πινελιές ξεχωριστές που θυμίζουν παλιές γοητευτικές στιγμές του Hollywood.
Εάν τώρα σας ενδιαφέρει μια πιο casual εμφάνιση  τα χτενίσματα των Michael Kors και Dolce & Gabbana σίγουρα θα σας δώσουν έμπνευση στο τι θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας.

 
3η Τάση 









Αφέλειες
Όπως έχουμε ξαναπεί, οι αφέλειες από την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-2012, έχουν κάνει ένα εξαιρετικά δυναμικό comeback.
Αν λοιπόν την περσινή σεζόν είχατε υιοθετήσει στο χτένισμά σας αυτήν την τάση, μπορείτε και φέτος να συνεχίσετε να την ακολουθείτε.
Οι πασαρέλες με την φετινή μόδα, ήταν γεμάτες με κορίτσια που είχαν αυτού του τύπου τα χτενίσματα.

 
4η Τάση   









Χωρίστρα στη μέση
Στις περισσότερες επιδείξεις μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2011-2012, είδαμε επανηλλειμένα χαλαρά χτενίσματα με ίσια μαλλιά, που είχαν χωρίστρα στο κέντρο.
Οι οίκοι Chloe, Versace, Alexander Wang και Anna Sui είναι μερικοί από τους σχεδιαστές που έχουν επιλέξει αυτό το απλό χτένισμα με την χωρίστρα στη μέση.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το χτένισμα προσφέρει μια εξαιρετικά “elegant” εικόνα κι επιπλέον κάνει το πρόσωπό μας να φαίνεται λεπτότερο.

 
5η Τάση   








Κοντά μαλλιά
Αν και η κυρίαρχη τάση για φέτος φαίνεται να είναι τα μακριά μαλλιά, πολλοί οίκοι φρόντισαν να προτείνουν κάποια χτενίσματα για τις γυναίκες που προτιμούν ή τους ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά.
Χαρακτηριστικά ήταν τα χτενίσματα που είδαμε στα μοντέλα που παρουσίασαν τα ρούχα των οίκων Rag & Bone, Lanvin και Giambattista Valli.

 
6η Τάση   








ΑλογοουράΤελευταία τάση η αλογοουρά, που βέβαια απ’ ότι φάνηκε είναι ίσως και το πλέον δημοφιλές χτένισμα για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2011-2012. 
Ανεξάρτητα με το τι είδος αλογοουράς θα μπορούσατε να διαλέξετε, δηλαδή ψηλά στο κεφάλι, στη μέση ή χαμηλά, να είσαστε σίγουρη ότι αυτό το χτένισμα συμβαδίζει απόλυτα με τις επιταγές της φετινής μόδας, οπότε ακουθήστε το χωρίς κανένα ενδοιασμό.
 

 http://fe-mail.gr/pages/posts/beauty_hairstyle_trends_/beauty_hairstyle_trends_7510.php

  •  LOOK MORE:
hot hair colours for a/w 21011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/hot-2011.html



  • nea ekuabwtika xrwmata gia a/w 2011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/blog-post_5477.html

4 σχόλια:

  1. poli oraia anartisi!mou aresan poli ta sikomena mallia!an k exo konto k diskolo na to dokimaso!poli omorfa ola mazemena!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo to kalokairi kai meta paizei trella!!!! tyxere eimaste,den thelei oute kopo oute xrono kai eimaste xtenismenes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fashionable esi pou exeis konta mallia mporeis na paizeis me to styl tous (afou den mporeis me to mikos) thn mia mera me zele mporeis na ta kaneis trendy bl look eleonoras meleth h alles fores pio sleek!!! suntoma tha yparksei analogo post me idees mono gia konta mallia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή