Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

     

                                                                       


ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!

Η τέλεια εμφάνιση είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουμε να πετύχουμε. Και ακριβώς αυτή η γυναικεία επιθυμία είναι που κινεί όχι μία, αλλά δύο τεράστιες βιομηχανίες, της μόδας και της ομορφιάς.


Σχεδιαστές, στιλίστες, fashion editors, makeup artists, hair stylists, beauty editors και πολλοί άλλοι, δουλεύουν και υπόσχονται στο γυναικείο κοινό την τέλεια εμφάνιση. Τελικά όμως, μήπως τα σωστά προϊόντα δεν είναι αρκετά για να φτάσεις στο στόχο σου; Η αλήθεια είναι πως το μυστικό βρίσκεται στην οργάνωση και σε μία ολόκληρη τελετουργία η οποία πρέπει να προηγηθεί αν θέλεις να έχεις το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί. Διάβασε ποια είναι η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθήσεις πριν από κάθε special περίσταση, για να έχεις μία περιποιημένη και fashion wise εμφάνιση.

Πάρε πληροφορίες:Πρώτα πρώτα, αυτό που πρέπει να κάνεις πριν φτάσει η μεγάλη μέρα είναι να ξέρεις τα συμφραζόμενα της περίστασης. Δηλαδή αν είναι ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο ή ένα cocktail πάρτι, ή ένα ποτό σε ένα bar. Έτσι θα μπορείς να υπολογίσεις και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Καλό θα είναι επίσης, να γνωρίζεις λίγα πράγματα για τον καιρό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από το να βγεις, για παράδειγμα, με όλη την πλάτη έξω σε ένα μέρος όπου κάνει κρύο και να φαίνεται ότι είσαι διατεθειμένη να παγώσεις για να είσαι όμορφη.

Ώρα να καθήσεις μπροστά στην ντουλάπα:Αφού μάθεις τις συνθήκες και την τοποθεσία, είσαι έτοιμη για να βρεις το outfit. Όπως είπαμε λοιπόν… Αν ξέρεις ας πούμε ότι φυσάει, δε θα φορέσεις ένα αέρινο και κοντό φόρεμα, για να γίνεις θέαμα. Το ζήτημα είναι να είσαι άνετη με αυτό που φοράς έτσι ώστε να μπορείς να δείχνεις χαλαρή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να είσαι και πιο συγκεντρωμένη στη συζήτηση και όχι αναγκασμένη να έχεις το νου σου στο φόρεμά σου.




Από την κορυφή μέχρι τα νύχια:Το επόμενο βήμα είναι η περιποίηση των άκρων. Πολύ σημαντικό και καθοριστικό! Κανόνισε μανικιούρ και πεντικιούρ αλλά μόνο εφόσον έχεις βρει τί θα φορέσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις το χρώμα που θα χρησιμοποιήσεις.

Χαλάρωση και ευεξία:Πριν τη μεγάλη στιγμή και τις τελικές ετοιμασίες, κάνε ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσεις. Τρίψε γόνατα και αγκώνες με scrub για να γίνουν απαλά. Πριν ντυθείς άπλωσε ενυδατική σε όλο το σώμα σου. Πρόσεχε όπως να μην έχει πολύ έντονη μυρωδιά και μπερδευτεί με το άρωμά σου. Άφησέ τη να στεγνώσει πριν ντυθείς.

Κορώνα στο κεφάλι σου:Ανάλογα με την περίσταση θα προγραμματίσεις και το στιλ των μαλλιών σου. Όπως και με το ρούχο έτσι θα πρέπει να κάνεις και για τα μαλλιά σου. Δηλαδή, αν γνωρίζεις ότι το event θα είναι σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα θα φυσάει, καλό θα είναι να έχεις κάτι για μπορείς να τα πιάσεις σε περίπτωση που είναι αδύνατο να τα αφήσεις κάτω.
Αν η ξεχωριστή περίπτωση είναι τετ-α-τετ ραντεβού να σκεφτείς την περίπτωση να τα αφήσεις κάτω. Τα ανέμελα μαλλιά γοητεύουν πολύ τους άντρες. Αν όμως η περίσταση είναι πιο σοβαρή, όπως ένας γάμος ή δεξίωση, να εξετάσεις και την περίπτωση του σινιόν που θα δώσει ένα πιο chic ύφος στην εμφάνισή σου.

                                 





Make up guide:Τώρα έχει έρθει η ώρα να αποφασίσεις για το μακιγιάζ. Όλα θα εξαρτηθούν από την περίσταση! Αν βγεις ραντεβού, ο στόχος είναι να φαίνεσαι όμορφη, φρέσκια, ελκυστική αλλά όχι too much. Δε θέλουμε ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας να φοβάται να μας δει χωρίς μακιγιάζ. Σ’ αυτήν την περίπτωση δώσε ένα υγιές και ροδαλό χρώμα στα μήλα σου. Απέφυγε το πολύ έντονο κραγιόν καθώς και σε περίπτωση φιλιού, μπορεί να γίνεις και εσύ και αυτό χάλια! Συν τοις άλλοις, τα έντονα κραγιόν λερώνουν γιακάδες και ποτήρια! Αν όμως είσαι αποφασισμένη να φορέσεις έντονη απόχρωση, φρόντισε να πάρεις κάποιο όχι πολύ κρεμώδες. Πλέον στην αγορά θα βρεις αρκετά long lasting κραγιόν, που δε φεύγουν εύκολα.
Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και τα μάτια σου. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα έντονο βλέμμα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις smoky eyes. Αρκετή μάσκαρα και λίγο μολύβι, θα σου δώσουν το βλέμμα που πρέπει να έχεις.

Κερασάκι στην τούρτα:Πριν φύγεις από το σπίτι, βάλε άρωμα στα καίρια σημεία, δηλαδή λαιμό, μπούστο και λίγο στους καρπούς.
 


Για παν ενδεχόμενο:Τέλος, εφοδίασε την τσάντα σου με τα καλλυντικά που θα χρειαστείς για φρεσκάρισμα. Τα βασικά μόνο… όχι όλο το νεσεσέρ!

Τώρα είσαι έτοιμη να τους εκπλήξεις! Καλή επιτυχία!




                                                             

Ραφαέλα Μόουρα
Fashion Editor


'pid=141_nid=1900_utm_source=newsletter_feb11_utm_medium=email_utm_campaign=valentine');" href="javascript:void(0);"Add to my stylewatch

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον!
    Πράγματα γνωστά σε όλες μας, μαζεμένα σε ένα ποστ!!!!
    Υπέροχο!

    Φιλί Διαμαντένιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se euxaristw,apla pragmata poy pote den mporoume na ta skeftoume ola!!!!!!!!!

    yperoxo to fili sou!diamantenio...dexomai kai antapodidw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή