Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ.......Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!








ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ.......Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!
ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ!!!




   Σήμερα στην εκπομπη <<rich secret  me tin xristina>> καλεσμένος ήταν ο στιλιστας χαρης σιανιδης!

Για 45 λεπτα τα είπε ολα on air σε ο,τι τον ρωτησαμε!Μίλησε για την ζωή του,τον χαρακτηρα του,τις <<επώνυμες συνεργασίες>> του,την υπερβολικη προβολή  και γιατί απέχει τα 2 τελευταία χρόνια!

Εδωσε στιλιστικές οδηγίες στο κοινό και εντυπώση εκανε η  προτροπή του στις καταναλώτριες να μην αγοράζουν ακριβά ρούχα γιατί δεν εχουν ν τους αποφέρουν κάτι-δεν είναι  επενδυση......Αλλωστε σε περιόδους οικονομικής κρίσης,υπαρχουν πιο σημαντικες ανάγκες που πρέπει να καλυφθουν!

Μίλησε για τον Τρύφωνα σαμαρα που τον ανακάλυψε ως στιλίστα-αλλα το σημαντικότερο είναι η βαθιά φιλία τους που συνδεει χρόνια!

Είχε μόνο τα καλύτερα να πεί τόσο για τους άλλους στυλίστες του χώρου,όσο καιγια τους εληνές σχεδιαστές,οι οποίοι τον στηριξαν και τον στηρίζουν!το ίδο όμως έκανε και για αλλα πρόωπα της showbiz βλ μανωλίδου-μενεγακη-μακρυπούλια-δημητριου!


Πλέον θέλει να μιλάει μόνο μεσα από την δουλεία του-που πλέον είναι διοργάνωση εκδηλωσεων- ακόμα και γάμων!



ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:
εκτός από τα παραπάνω που άκουσαν οι ακροατές,ενδιαφέρον παρουσιάζει κι αυτά που εγιναν πίσω από τις καμερες και όταν επαιζε η μουσική!

Αν και το ραντεβού μας ήταν για τις 6,ήρθε αρκετα καθυστερημένο,γυρω στις 7:15μμ!Κουβαλωντας μια τεράστια τσάντα και το κινητό στο χέρι που χτυπούσε διαρκώς κατά την διαρκεια της εκπομπής(το είχε στο αθόρυβο για να μην μας ενοχλουν κατα την διαρκεια της συνεντευξης.

αν και μας είπε οτι δεν αισθανόταν καλα,εδωσε τον καλυτερό του εαυτό!μας αφησέ να τον ρωτήσουμε οτι θέλουμε ανετα και εδειξε μεγαλό ενδιαφερον για την λειτουργία του ιντερνετικου σταθμού καθώς κι για τα μηνυματα των ακροατων στο chat!

Ντυμένος απλά με ενα σακάκι- ενα μαυρο μπλουζάκι με σχέδιο με στρας και μαύρα παπουτσια ,εδειξε ποιος είναι ο πραγματικός χάρης και όχι όπως  τον παρουσιάζουν τα μεσα ενημέρωσης!

Μας ευχαρίστησε για την προσκληση και  υποσχέθηκε πως θα τον ξαναεχουμε συντομα στην εκπομπη μας!


Συνεχίζετε να ακουτε rich radio.gr  γιατι σας περιμενουν και άλλες εκπλήξεις...

2 σχόλια:

  1. Teleia i sunenteuksi!!! Tin apolausame apo tis o8ones mas.. Sou euxomai na ferei ontws gouri kai na akolou8isoun polles tetoies.. natasha-08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eyxaristw natasa mou!makari sintoma na sas exw kai alles endiaferouses synenteykseis!

    EYXARISTW POLY GIA THN STIRIKSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή