Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011






1980:ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΡΟΚ ΣΤΥΛ!




-ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ



το ροκ στυλ των 80' ς μέσα απο την δικη μου ματιά!






Η δεκαετία του 1980 ,εκτός από τις ντίσκο,τα κεφαλιά με τις περμαναντ και τους τότε <<trendy>> συνδυασμούς_(βλ αθλητική καλτσα με γόβα),έφερε και το ροκ ντυσιμο στην καθημερινότητα μας!

Δεν χρειαζόταν να είσαι σούπερ σταρ για να φοράς σκισμένο τζιν και δερματινα item!H madonna- το πολυτο fashion icon,των τελευταίων δεκαετιων, αν και τραγουδούσε <<like a virgin>> δεν δίσταζε να φορά δερμάτινα τζάκετ (χώρις t-shirts απο μέσα),γιλέκα με τρουκς και γάντια απο δαντέλα κομμενα στα δαχτυλά ,στο ενα χέρι μόνο!Αν τα φοράει μια τέτοια σταρ στις εμφανίσες της στο hollygood,γιατί  να μην το φορέσεις και εσύ στην ντίσκο της γειτόνιας!






Το λευκό μπλουζάκι,το τζιν levis και το δερμάτινο γίνεται στολή των αγοριων ,ενώ οι κοπέλες δεν διστάζουν να αναμειγνύουν γκέτες με δερματινες φούστες,φιόγκους με αλυσίδες,σεξι τζιν με σχισίματα με 12 ποντες γόβες! Στην πορεία το ροκ ντύσιμο εμπλουτίστηκε με φορέματα δερμάτινα,βραχιόλια και κολίε με καρφια,κοντα σορτς με ξεφτια ,δερματινα κολαν,τζιν τζακετ και μπότες ωςτο γόνατο!





 Σην πορεία το ροκ στυλ εγινε glamour rock και σήμερα το εχουν υιοθετήσει σταρ όπω η rihanna  και η beyonce!Με λίγο στρας και λίγες παγιέτες παραπάνω, με τα τζιν και δερματινά ιτεμ,οι γυναίκες βγάζουν στην επιφανεια τον <<αγριο>> εαυτό τους!

1 σχόλιο:

  1. το ροκ είναι τρόπος ζωής. Ή το έχεις και φοράς αυτά που βγαίνουν από μέσα σου ή σε φοράνε τα ρούχα και εσύ αυταπατάσαι πως είσαι ροκ ενώ στην πραγματικότητα είσαι γελοίος!!!Το ροκ συνδέεται με την αυθόρμητη άποψη για την ζωή. Δεν μπαίνει σε καλούπια, ούτε χωράει σε βιτρίνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή