Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ:ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ,ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ....ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ!

ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2011:ΑΠΟΝΟΜΗ Κ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ


Προάγγελος των όσκαρ,η 68η τελετή απονομής των χρυσών σφαιρών εριξε αυλαία!Πέρα από τις λαμπερες παρουσίες που διέσχισαν το κόκκινο χαλί,πολλές ήταν οι εκπλήξης και της φετινής χρονιάς!Μεγάλος νικήτης η ταινία <<the social network>>,που αναφέρεται στην δημιουργία του facebook.αέσπασε 4 χρυσές σφαίρες ,εκ των οποίων και εκείνη τησ καλύτερης ταινίας!


ΕΚΠΛΗΞΗ:Ενώ ο τζονι ντεπ ήταν υποψήφιος σε 2 κατηγορίες ,δεν απεσπασε καμία ΄διάκριση!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΖΟΝΙ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΟΥ...Αλλωστε,μεταξύ, μας αποτελεί φαντασίωση πολλών πολλών γυναικών!



ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ:



Η NATALI PORTMAN ,μεγάλη νικήτρια της βραδιάς,κερδίζοντας την χρυση σφαίρα Α γυναικείου ρόλου,εμφανίστηκε με μακρύ φόρεμα VIKTOR&ROLF.Οι γνώμεις διχάζονται κατα πόσο η εμφανισή της ήταν επιτυχημενη!Προσωπικά θεωρώ,οτι το κατακόκκινο τριαντάφυλλο στο στήθος,που πολλοί στυλίστες κατέκριναν,ήταν μια εξυπνη λεπτομέρεια,γιατί διαφοροποεί το φόρεμα από τισ τόσεςκαι τόσες τουαλέτεσ που έχουμε δει κατα καιρούσ!αλλωστε ήταν ο καλύτεροσ τρόποσ για να δείξει πόσο ευτυχισμένη είναι αυτην την περίοδο η ηθοποιόσ ,αφου  κυοφορεί το πρώτο της παιδι!Το κατακόκκινο τριαντάφυλλο ήταν γεμάτο από κρύσταλλα swaroski!Μόνη παραφωνία σε όλο το σύνολο cartier κολιέ στο λαιμό!ηταν υπερβολή ναταλι......
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ,συνδυασμός don't για πολ΄λούς μεχρι και περσι!Τιπ: ο κοκκινος φάκελος!

η  ANGELINA JOLIE με δημιουργία ATELIER VERSACE σε ρουμπινί χρώμα....τονίζει τα μάτια της!ναι μεν εντυπωσιακό,αλλα θα μπορούσε να έχει ένα ασυμμετρο σχισιμο κα να ξεκινάαπό μινι!επίσης η σουρα στην μέση θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά φορεμένη,γιατί της δημιουργεί περίεργη εικόνα  στο πάνω μέρος του σώματος!ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...keep on trying angelina,καλα το πας........


Τουαλέτα με την κλασική έννοια του όρου και με όλη την μεγαλοπρεπειά ,φόρεσε η catherine zeta jones,σε χρώμα πευκί!(το πράσινο είχε την τιμητική του,αφου φορέθηκε από πολλέσ σταρ στο κόκκινο χαλι!δεν πειράζει ,την αφήνουμε να δείξει πόσο ευτυχισμένη είναι ,αφού φαίνεται οτι βγήκαν νικητές από την πρόσφαη περιπέτεια του συζυγου της.Οχι αδικά πάντως η συγκεκριμένη ηθοποιός θεωρείτε από της πιο καλοντυμένες της δεκαετίας.


η halle berry προτίμησε την ασφαλή οδό του μαυρού χρώματος.....της NINA RICCI!Eναμίνι φορεμα που συμπληρωνόταν από μια μακριά διαφάνεια που ξεκινούσε από την μέση!μμμμμμ..........πολυ απλό δεν είναι για μια τέτοια βραδιά???????????Μήπως είναι όλα εξω?????

Η μικροσκοπική Εva Longoria,ακολούθησε και αυτή την περπατημένη οδο του μαύρου χρώματος,ZAC POSEN,χαρακτηριστικα:αποκαλυπτικό ντεκολντε και τελείωμαπου θυμίζει γοργόνα!ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ.....δεν θ ήταν πολυ καλύτερο αν συμπλήρωνε το σύνολο με μακριά σκουλαρίκια  ασημένια ή εστω κατι στο λαιμο!


ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.....ΝΤΥΘΗΚΕ Η MEGAN FOX.κρατήστε  την φώτο στο αρχείο σασ ,γιατι δεν βλέπω να την ξααβλέπουμε σύντομα ντυμένη!Δημιούργια ARMANI PRIVE,όπως αναμενόταν αφού ειναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια του σχεδιαστή!






η κλασικη nicole kidman με δημιουργία prada!          k JLo ;και αυτή προτίμησε το λευκό χρώμα που κάνει ςραία αντίθεση με την μελαχρινή τησ επιδερμίδα,αλλα το φορεμα του ZUHAIR MURAD,δεν νομίζω οτι ταιριάζει στο στυλ ή στο προφιλ που έχει δημιουργήσει η σταρ!




Οι παραπάνω ήταν καποιες από τις εμφανίσεισ που θεωρήθηκν πετυχημενες!θεωρώ πάντως πως για την προετοιμασία που γίνεται μήνες πριν από στιλίστες και σχεδιαστές ,ολόκληρους μήνες πριν,ήταν όλα πολύ αναμενόμενα και πολύ κάτω από αυτά που θα επρεπε να δουμε!


Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ....ΤΟΣΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ  ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΙΝΑΣ ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗς ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ?ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ  ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.....?????ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ!!!ΞΑΝΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή