Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΥΛ.... ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ!





Σκεφτείτε το styling σαν τη μαγειρική: αν ακολουθήσετε μια εγγυημένη συνταγή, σίγουρα θα έχετε επιτυχία – αλλά αυτό που θα δημιουργήσετε ίσως στερείται πρωτοτυπίας.


Εάν όμως είστε έτοιμη για μερικά ρίσκα, το αυτοσχέδιο, εντελώς original αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Μερικές ιδέες για να το πετύχετε;





1. Φαινομενικά ασυνδύαστα prints, όπως το καρό και το floral, τελικά συνυπάρχουν για να δείξουν πως στη μόδα τίποτα δεν πρέπει να είναι υπερβολικά μελετημένο.
2. Το μποέμ πνεύμα ήταν ανέκαθεν υπέρμαχος της στιλιστικής ελευθερίας. Εκφράστε το μέσα από ρούχα με διαφορετικές γραμμές, όπως μια μάξι, πληθωρική φούστα συνδυασμένη με ένα στενό τοπ.
3. Girlie, αλλά έξω από τα συνηθισμένα, ένα σατέν φόρεμα μπορεί να «δέσει» αρμονικά με δερμάτινα αξεσουάρ και ένα ροκ t-shirt φορεμένο από μέσα.
4. Σπάστε» το επίσημο ύφος κάθε φορέματος από δαντέλα ή βελούδο με ένα καρό ή γούνινο γιλέκο και μια δερμάτινη ζώνη για να μπορείτε να τη φορέσετε και σε πιο… casual καταστάσεις.
5. Κομμάτια από δύο… αταίριαστες γκαρνταρόμπες (αυτή μιας ντίβας και αυτή ενός καθημερινού κοριτσιού) μπορούν να συναντηθούν σε ένα mix& match σύνολο και να ταιριάζουν απροσδόκητα πολύ.  
6. Τα ρούχα ποτέ δεν είναι μονοσήμαντα: έτσι λοιπόν, το glamorous μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε οutfits που θα μπορούσαν να θεωρηθούν μέχρι και καθημερινά.
7. Ένα casual παλτό, όπως το παρκά, δεν είναι μόνο για την εκδρομή, αλλά προσφέρει απλόχερα την cool γοητεία του στα καθωσπρέπει ρούχα μας, όπως μια δαντελένια μπλούζα ή ένα tailored παντελόνι.
8. Το λευκό πουκάμισο είναι απλά η βάση για πειραματισμούς με διαφορετικά υφάσματα, μήκη και γραμμές, για σύνολα που μισούν τις ταμπέλες, όπως «για πρωί» ή «για βράδυ».                                                                                                                                    myself.gr

                 


         
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου