Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ





ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ:ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! ΦΑΚΕΛΟΙ:αγαπημένοι και μικροί,δεν έχουν αλυσίδα ή καποιο λουράκι,συνηθώς θυμίζουν μεγάλα πορτοφόλια με πιο μεταλλιζέ υφάσματα!Προτιμήστε τους φακέλους σε όποια επίσημη εμφανισή σας μπορείτε να έχετε ένα σταθερό και σίγουρο σήμειο για να τουσ ακουμπήσετε,πχ σε ενα γάμο ή μια δεξίωση!Ο φάκελός αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να συνοδέψετε την εντυπώσιακή τουαλέτα σας!Οταν υπάρχει ένα σταθερό σημείο αναφοράς στην εξοδό σας ,μπορείτα να χρησιμοποιήσετε ανεπιφύλακτα έναν κομψο φάκελο!



    







ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΩΜΟΥ Η ΧΙΑΣΤΙ
:είναι ιδανικά για τις εξόδους σας σε κλαμπς ή και σε άλλες<<ορθάδικές >>καταστάσεις όπως ένα κοκτέιλ παρτυ ή μία εκθέση ζωγραφικής!Αν το τσαντάκι σας αντί για λουράκι έχει αλυσίδα μπορείτε να την χρησιμοποίησετε σαν κόσμημα!Προσοχή όμως σε περιπτώση που φορέσετε και άλλα κοσμήματα,φροντίστε να συμβαδίζουν όλα χρωματικά.




CLUTCH
σκληροί φάκελοι):τσαντάκια που μοιαζουν με κουτιά!Συνήθως δεν έχουν χερούλι και τα βρίσκουμε σε funky σχεδια όπως το διάφανο ορθογώνιο clutch του οίκου fendi ή την καρδια του οίκου valentino.θετικό είναι οτί έχουν σταθερό σχήμα ,οπότε δεν τσαλακώνονται,αλλα μείον αποτελεί η περιορισμάνη χωρητικοτητά τους!Εϊναι επιλογές που προτιμούνται κυρίως απο πιο τολμηρούς και τα fashion-icon που αγαπούν οτιδήποτε πρωτότυπο!




POCHETTE
:δερμάτινες τσαντούλες με κοντό λουρακι που κρέμεται από τους ώμους!είναι λίγο μεγαλύτερες από τις παραπάνω,και είναι ιδιαίτερα αγαπήτες στις μεγαλύτερες ηλικίες!Μπορείτε και αυτές να τις βρείτε με αλύσιδα και είναι εξίσου κομψες!Χρηστιμοποίηστε της αφοβα παντού από την εκλησία μέχρι και σε πιο καθημερίνες σας εξόδους,όπωσ ένα απογευματινός καφές.






ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΟ
:τσαντάκι που κρέμεται απο το καρπό μας,εχει κυρίως το σχήμα πουγγιού και προτιμάται σε υφές βελούδινες!Φαίνονται ωραία οταν προτιμάτε να τα συνδυάσετε με μπλουζες που τα μανίκια τους είναι αρκετά φαρδια και σταματάνε λίγο πιο πάνω από τον καρπό ή είναι αρκετα εντυπώσιακά ,ωστέ με αυτό τον τρόπο θα πέσει η προσοχή όλων σε αυτά!
 











Αλλώστε η μόδα είναι ένα παιχνίδι ,που πέρα από κάποιους βασικούς κανόνες μας καλεί να ανακαλύψουμε ,να τολμήσουμε και να πειραματιστούμε με ότιδήποτε μας αρέσει,από το λαστιχάκι που θα πιάσουμε τα μαλλιά μας μέχρι ...........την βραδινή μας τσάντα!


 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου