Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

ΘΕΛΩ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ…. ΣΟΚΟΛΑΤΟΧΡΩΜA by south city #10 !!!!!

ΘΕΛΩ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ…. ΣΟΚΟΛΑΤΟΧΡΩMA by South City#10

South City issue 10 Το free mag των Νοτίων προαστίωνhttp://issuu.com/southcity/docs/southcity_10__preview_ac30153f6a3763/34?e=2983629/3929719

ΘΕΛΩ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ…. ΣΟΚΟΛΑΤΟΧΡΩΜΑ!!!!!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να αποκτήσει ένα  καλομαυρισμένο  σώμα,  αλλά το καλοκαίρι έφτασε και η ηλιοθεραπεία είναι  επίπονη και χρονοβόρα, και δυστυχώς το αποτέλεσμα  δεν είναι πάντα  επιθυμητό. Πόσες φορές  δεν έχετε βρεθεί μετά από ηλιοθεραπεία με πονοκέφαλο και πολλά κιλά γιαούρτι στην πλάτη για να σας πάρουν το κάψιμο. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα to tan or not to tan ???? Δεν θέλει  κόπο αλλά τρόπο Το  solarium  είναι εδώ για να δώσει την λύση…. ….. παρά τα όσα λέγονται το solarium  πια κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και πλήθος κόσμου άνδρες –γυναίκες αφήνονται στην αγκαλιά των ακτίνων UVA  για να αποκτήσουν το πολυπόθητο χρώμα.  Δεν είναι μόνο  το ελκυστικό μαύρισμα  που μπορεί ο καθένας να το αποκτήσει  μέσα σε μερικές ολιγόλεπτες συνεδρίες, αλλά και τα πολλαπλά οφέλη  που προκύπτουν από την διαδικασία αυτή όπως η αύξηση της παραγωγής της βιταμίνης  D  και της παραγωγής της ορμόνης της χαράς της σεροτονίνης.


 Τέρμα με το αντιαισθητικό κοκκίνισμα, ή τα άσπρα σημάδια  από τις ράντες των μαγιό , τώρα μπορείτε να εμφανιστείτε στην παραλία με ένα ομοιόμορφο σοκολά χρώμα, που θα φαίνεται απόλυτα φυσικό και υγιές. Άλλωστε δεν  αρέσει και δεν ταιριάζει σε όλους ο ίδιος βαθμός μαυρίσματος. Στο solarium  έχετε την δυνατότητα να  επιλέξετε το << καλοκαιρινό>> χρώμα που ταιριάζει  με την φυσικ  απόχρωση της επιδερμίδας σας .


 Ωστόσο όλα αυτά θα πρέπει να γίνονται πάντα υπό την καθοδήγηση των ειδικών και την χρήση των ειδικών γυαλιών.
Μην ζηλεύετε λοιπόν τα μαυρισμένα κορμιά των αγαπημένων σας σταρς μπορείτε και εσείς να τα αποκτήσετε…. Ξέρετε το μυστικόΕίναι εύκολο, φθηνό και η κινδυνολογία δεν θα πρέπει να σας τρομάζει. Τολμήστε το και θα κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις.


2 σχόλια: