Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

τρεντ που καθιέρωσαν οι σταρ!!!!!


Τα τρεντ που καθιέρωσαν οι σταρ

http://www.womenonly.gr/summary.asp?catid=26928&subid=2&pubid=129379627
Ελένη Αναστασάκη

Το κούρεμα της «Ρέιτσελ» ή οι κρίκοι της Jlo; Όποιο τρεντ και αν λατρεύεις να ξέρεις πώς ένα διάσημο κορίτσι βρίσκεται πίσω από αυτό!
 



Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως λατρεύουμε τα σκουλαρίκια όμως την λατρεία για τους κρίκους μας την ξαναθύμισε η Τζένιφερ Λόπεζ! Μεγάλοι, ασημένιοι, χρυσοί ακόμη και με διαμαντένιες λεπτομέρειες οι κρίκοι έγιναν λατρεία και η λατίνα σταρ ευθύνεται γι’αυτό!


Μπορεί τα παλτό με λεοπάρ prints να μην είναι καινούργιο τρεντ σήμερα, έχουν όμως επανάλθει στη μόδα χάριν της Κέιτ Μος. ΕΝώ μια δεκαετία πριν ήταν από τα κομμάτια "της γιαγιάς" πλέον είναι in and out ανά σεζόν και πρέπει να ευγνωμονούμε την Μος γι'αυτό!



Το κούρεμα της Ρέιτσελ από "Τα φιλαράκια" έκανε διάσημο η Τζένιφερ Άνιστον μέσα από την τηλεοπτική σειρά και όλες πάθαμε παράκρουση με το ασσύμετρο κούρεμα με τις "μύτες" της Τζένιφερ Άνιστον.




H Ριάνα καταφέρνει να εντυπωσιάσει πάντα όχι μόνο με τα μαλλιά της αλλά και με τα καπέλα της. Η σταρ που λατρεύει τα καπέλα και επανέφερε τα τύπου τζόκεϊ με τον αέρα hip-hop που αποπνέει, αποτελεί -ακραία πολλές φορές- αλλά τις περισσότερες μεγάλη έμπνευση!


Μπορεί τα υπερμεγέθη και μαύρα γυαλιά να είναι το πιο διαχρονικό αξεσουάρ για κάθε γυναίκα όμως τα πολύχρωμα γυαλιά ηλίου τα καθιέρωσε η Λίντσεϊ Λόχαν και τώρα όλες θέλουμε να βάλουμε χρώμα στα μάτια μας! Όταν οι σχεδιαστές ξέμειναν από διαχρονικές ιδέες τύπου: «μαύρα γυαλιά φοράω» και aviator εφηύραν τα πολύχρωμα γυαλιά που όσο να πεις μια ποικιλία την είχαν και τώρα πια άντρες και γυναίκες κυκλοφορούν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!


http://www.womenonly.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου