Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

NEW SEXY LOOK ΓΙΑ ΤΟ 2012!!!

 NEW <<SEXY >> LOOK ΓΙΑ ΤΟ 2012!!!
Άλλο sexy …. και άλλο τα έχεις παίξει!!!
Ο αισθησιασμός αποτελεί ζητούμενο των σχεδιαστών και απαίτηση των γυναικών. Θέλουμε τα ρούχα να μας κολακεύουν και  να  προβάλουν την σέξι πλευρά μας . Τα όρια ανάμεσα στο κομψό αισθησιακό look και στο <<φτηνό>> προκλητικό ντύσιμο  είναι πολύ λεπτά,  και μια λάθος λεπτομέρεια μπορεί να καταστρέψει την  συνολική μας εμφάνισή!
 Ο αισθησιασμός έχει πια το δικό του  dress code και αποτελεί  κεντρικό θέμα ολόκληρων collection (cruise collection 2012 Louis Vuitton)! Είναι πολύ γελασμένοι όσοι θεωρούν ότι  σέξι είναι μόνο οι φούστες, που μοιάζουν περισσότερο με ζώνες και δεν αφήνουν τίποτα για την φαντασία των ανδρών, και οι πανύψηλες γόβες (που η πλειονότητα των γυναικών δεν μπορεί  ούτε να ισοροπήσει πάνω σε αυτές!)Τα καυτά σορτσάκια είναι μόνο για την παραλία, το total δερμάτινα στυλ είναι μόνο για τις απόκριες  (ιδανική στολή για την Cat woman) … Όσο για τα animal prints item  πάντα με προσοχή, ποτέ όλα μαζί,dont  φορέματα με τυπώματα  και πάντα  πάνω στον κατάλληλο μονόχρωμο καμβά.Τα  ερωτικά σημεία του γυναικείου σώματος έχουν επαναπροσδιοριστεί από τους σχεδιαστές! Μια ακάλυπτη πλάτη ή ένα top  που αφήνει  γυμνό τον ώμο, μπορούν να δημιουργήσουν τους σωστούς ερωτικούς συνειρμούς…. Οι <<υπεραποκαλυπτικές>>  εμφανίσεις είναι passé …..
DON'T

                                                                          
                                                          

Επιπλέον, προσέχουμε πάντα  να μην διαγράφουν τα εσώρουχα που φοράμε !Στο εμπόριο  άλλωστε,  υπάρχουν τα πολυμορφικά εσώρουχα που μπορούν φορεθούν μέσα και από το πιο  αποκαλυπτικό ρούχο, όπως Strapless  στηθόδεσμοι, κιλοτάκια χωρίς να ραφές ή με  άκρα σιλικόνης! Ακόμα, εντυπωσιακοί  κορσέδες και  bra tops έρχονται να αντικαταστήσουν τα αδιάφορα πολυφορεμένα strapless  τοπ  . Είτε μέσα από σακάκι σε μία πιο επίσημη περίσταση ή μέσα από ένα λευκό πουκάμισο δεμένο μπροστά και ένα τζιν cigarette παντελόνι είναι μια εναλλακτική επιλογή. Οι οίκοι Gautier, Givenchy,  χρησιμοποιούν συχνά τους κορσέδες  για να προβάλουν το ρετρό σέξι στυλ.
NEW SEXY STYLE

                                                                    
Το  <<new sexy style>>  απαιτεί ποικιλία στα υφάσματα και στις υφές : οι δαντέλες, οι διαφάνειες και το δέρμα  (όχι το βυνίλ βέβαια) ,όταν συνδυάζονται σωστά είναι αρκετά εντυπωσιακές επιλογές !Άλλωστε τα παραπάνω υφάσματα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν  άνοιξη/καλοκαίρι του 2012. Χρωματιστές δαντέλες, άκρως θηλυκές,  φορέστε τις χωρίς αξεσουάρ και περιττά στολίδια για να τις αναδείξετε! Τα μαλακά ,πολυτελή υφάσματα  όπως το σατέν αγκαλιάζουν  το σώμα, είτε στην mat  εκδοχή, είτε στην πιο  glamorous  δεν μπορεί κανείς και τίποτα  να αντισταθεί στην κομψότητα τους.
   


  Επιθυμητό  αποτέλεσμα  είναι να είμαστε αισθησιακές χωρίς να χάνουμε την κομψότητα , την μοναδικότητα μας  και να προσβάλλουμε την αισθητική των άλλων! Μην ξεχνάτε ποτέ ,πριν βγείτε από το σπίτι να βάλετε 2-3 σταγόνες από το άρωμα  σας και βγείτε για να καταπλήξετε με το στυλ σας!!!!

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες Χριστίνα μου αλλά πόσες τα ακούνε. Γιαυτό βλέπουμε τόσες αηδίες να κυκλοφορούν στους δρόμους. Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή