Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δαντέλα & διαφάνεια: η τάση που αγαπούν οι σταρ!!!!

Δαντέλα & διαφάνεια: η τάση που αγαπούν οι σταρ!!!!

Ο συνδυασμός της δαντέλας και ειδικά της μαύρης δαντέλας με διαφάνεια σε φορέματα, φόρμες, τοπ, φούστες, αποτελεί λατρεμένη τάση των μεγάλων σταρ. Ειδικά στις βραδινές τους εμφανίσεις, οι αγαπημένες μας επώνυμες, τολμούν να παίξουν με την γοητευτική μαύρη δαντέλα!

:

 
 

Δαντέλα + διαφάνεια + μαύρο χρώμα = πόσο πιο σέξι μπορείς να κάνεις το λουκ σου χωρίς να δείξεις όλα τα δυνατά σημεία του κορμιού σου, φάτσα - φόρα! Η δαντέλα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί κι εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κομμάτι που σου ταιριάζει, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην φαντασία. Εμπνεύσου από πρόσφατες εμφανίσεις μεγάλων σταρ στο κόκκινο χαλί.



Το λουκ της εντυπωσιακής ηθοποιού Άσλεϊ Γκριν, είναι καυτό χωρίς να είναι προκλητικό. Ένα μαύρο τοπ με έντονη διαφάνεια συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες αποτελεί τέλεια επιλογή για μια καυτή βραδινή εμφάνιση!


Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο προτίμησε μια μάξι τουαλέτα φουλ στη δαντέλα με την ψευδαίσθηση της εσωτερικής διαφάνειας. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.


Η Άννα Κέντρικ έδωσε χάρη στις γυμνασμένες πλάτες της με διαφάνεια αράχνη σε μια εναλλακτική της δαντέλας, για εσένα που είσαι πιο μικρή στην ηλικία και προτιμάς κάτι πιο νεανικό και λιγότερο vintage.


Η Λία Μισέλ είπε να τα βγάλει όλα στη φόρα. Να λοιπόν γιατί επέλεξε δαντελένιο κορμάκι κι από πάνω διαφάνεια, κατά τα άλλα κλειστή μέχρι το λαιμό.

Η επιλογή δαντέλας στα σύνολά σου, μπορεί να αναδείξει ή να χαντακώσει το λουκ. Όσο πιο βαριά η δαντέλα σαν σχέδιο και πλέξη, τόσο πιο φορτωμένο το στυλ, όπως εδώ που η Κρίστεν Στιούαρτ κάτι έκανε λάθος!

Κέλι Μπρουκ: εδώ ένα φόρεμα δαντελένιο είναι επενδυμένο από κρεπ στράπλες φόρεμα. Η Κέλι που θέλει να προστατεύσει τις καμπύλες της, προτίμησε να αφήσει στη διαφάνεια μόνο τα χέρια και τους ώμους της.


for more:



6 σχόλια:

  1. η δαντέλα έχει γίνει το απόλυτο trend της φετινής σεζόν

    http://christinaeseyes.blogspot.gr/2012/10/style-of-week-part-18.html

    Christina by Christina's eyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δαντέλα και πάλι δαντέλα! Τη λατρεύω και τη θεωρώ πολύ σικάτη.
    Καλό απόγευμα Χριστινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου αρέσει πολύ η δαντέλα!!! συμφωνώ πως είναι πολύ chic!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή