Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Δες τη συλλογή ρούχων από τη Δέσποινα Βανδή!!!!!!

Δες τη συλλογή ρούχων από τη Δέσποινα Βανδή!!!

Τώρα και σχεδιάστρια ρούχων η Δέσποινα!
 

Ακολουθώντας τη μόδα που καθιέρωσαν πολλές σταρ του εξωτερικού (Κιμ Καρντάσιαν, Τζέσικα Σίμπσον, Πάρις Χίλτον), ήρθε και η σειρά της δικιάς μας Δέσποινας Βανδή να δημιουργήσει τη δική της συλλογή ρούχων για το Chip and Chip.

WomenOnly.gr,  10/11/2012 9:36:55 μμ
 
Όπως οι χολιγουντιανοί σταρ, έτσι και η Δέσποινα Βανδή, προτίμησε να σχεδιάσει ρούχα θηλυκά, που ταιριάζουν απόλυτα με το δικό της στυλ. Αυτά που θα ξεχωρίσεις είναι:
Α. το πόσο ωραία εφαρμόζουν στη Δέσποινα τα φορέματα, φόρμες και κολάν (ευτυχώς θα τα βρεις και σε μεγαλύτερα νούμερα)
Β. το πόσο αργά κινείται το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα
Γ. το πόσο οικονομικά είναι τα κομμάτια που σχεδίασε η Δέσποινα (ειδικά αν τα συγκρίνεις με τα αντίστοιχα της Μαρίας Μπακοδήμου, που δεν είναι και Βανδή).

Δερμάτινο φόρεμα από οικολογικό δέρμα, 95 ευρώ


Τα φορέματα:
Σε έντονα χρώματα (πράσινο, κόκκινο, μπλε, μοβ) αλλά και στο κλασικό μαύρο, τα φορέματα της Δέσποινας ξεχωρίζουν στη λεπομέρεια – η ντραπέ πλάτη, το ένα μανίκι, το οικολογικό δέρμα.
Κόκκινο φόρεμα με ντραπέ πλάτη, 109 ευρώ

Το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής είναι ένα μάξι φόρεμα στα 149 ευρώ, ενώ το φόρεμα που λατρέψαμε είναι ντραπέ και ασύμμετρο στο χρώμα της πούδρας που φέτος κυριαρχεί.


Φόρεμα στο χρώμα της πούδρας, 135 ευρώ

Τα κολάν: σε οικολογικό δέρμα, τα κολάν αποτελούν αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της Δέσποινας. Σε αυτά που σχεδίασε η ίδια βλέπουμε μοτίβα με τρυπούλες.
Koλάν με τρύπες, 59 ευρώ το καθένα


Οι ολόσωμες φόρμες: σίγουρα έχουμε συνηθίσει τη Βανδή με κοντά φορέματα αλλά εδώ οι ολόσωμες φόρμες παίρνουν τη θέση που τους αξίζει. Η Δέσποινα προτίμησε ακόμα και στην παρουσίαση των ρούχων να τιμήσει τη λευκή ολόσωμη φόρμα που σχεδίαση με λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση.

Γιλέκο με μεγάλες τσέπες, 96 ευρώ

Το γιλέκο: ιδιαίτερα είναι και τα γιλέκα που σχεδίασε η τραγουδίστρια που μπορούν να φορεθούν και ως ελαφρύ πανωφόρι και ως σέξι τοπ.

Δες ολόκληρη τη συλλογή εδώ: http://www.chipandchip.gr/whatsnew-gr.html





8 σχόλια:

  1. μου αρέσουν, όχι γιατί είναι Βανδή! Αλλά γιατί είναι του στυλ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από τα γιλέκα, δεν νομίζω ότι μπορώ να φορέσω κάτι άλλο απ' αυτή τη συλλογή! Θα περιμένω και τη συλλογή καμιάς πιο τροφαντούλας, μπας και δω χαϊρι και προκοπή!
    Καλό μεσημέρι Χριστίνα μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxax!!!! plaka exeis selcouth kai ta les polu wraia!!! exoun ontws stenh grammh ta rouxa, alla kai to keimeno anaferei pws exoun kai megala noumera...wstoso katanow thn anasfaleia sou... pws na mhn anhsuxeis gia ta noumera otan sxediazei h bandh pou kontevei na eksaulwthei????

      Διαγραφή
  3. ωραία συλλογή!!!!-))))))))
    φιλιά Χριστίνα-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή