Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

I AM HELENE KAI ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ GRECIAN STYLE

I AM HELENE KAI


 Πρίν από λίγο καιρό ,κυκλοφόρησε στο ιντερνετ ένα βίντεο από την Κατερινα Μουτσάτσου με τίτλο <<

one-shoulder σχέδιο δεν μπορούν να συγκριθούν σε class με κανένα άλλο σχέδιο.Ενα ντραπέ φόρεμα γεμάτο γοητευτικές ,σχεδόν ανάγλυφες πτυχώσεις προσδίδει glamour και φινέτσα.
  • Οι επιρρόες από το αρχαιοελληνκό στυλ φάνηκαν ήδη από τις μάξι δημιουργίες με τις πιέτες που παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες πασαρέλλες του κόσμου.
  • Τα μήκη επαναπροσδιορίζονται και οι ασυμμετρίες στο τελείωμα των φορεμάτων δίνουν έξτρα αέρα στην κινηση σας.
  • Τα μάξι φορέματα σε ίσια γραμμή (όχι όμως εφαρμοστά) είναι κατάλληλα για τους περισσότερους σωματότυπους καθώς μακραίνουν οπτικά την σιλουέτα και καλύπτουν τις μικροατέλειες. Λίγη προσοχή χρειάζεται να δώσετε αν είστε μικροκαμμωμένη, παλιότερα οι στυλίστες υποστήριζαν ότι τα μαξι φορέματα που φτανούν ως τον αστράγαλο είναι απαγορευτικά για εσάς!) πλέον τα πραγματα έχουν αλλάξει, πόσες μικροκαμωμένες σταρ εμφανίζονται σε λαμπρές εκδηλώσεις με μακριά φορέματα και είναι απίστευτα κομψές. Κατά την αποψή μου το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να προτιμήσετε φορέματα μακρια με ασύμμετρες άκρες και πάντα να τα συνοδευεται με ψηλοτάκουνα πεδιλά/πλατφόρμες.
  •  Τα ντραπέ μοτίβα και το
                     



  •  Τα one- shoulder items κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους και μπορούμε να είμαστε ελκυστικές χωρίς να είμαστε ντυμένες προκλητικά και ιδιαίτερα αποκαλυπτικά! Φέτος trend είναι και τα one shoulder μαγιώ ( με μία ράντα ).grecian style. Το <<στυλ της καρυάτιδας>> που δημιουργούν τα παραπάνω ,μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί με φλατ σανδάλια μέχρι το βράδυ με funky πλατφόρμες.
  • Αν αγαπάτε τα βολάν και τα κρουαζέ τότε σίγουρα είστε φαν του
  • Tα total white σύνολα που είδαμε στις κολεξιόν μεγάλων οίκων μόδας, υμνούν την αρχαιοελληνική. λιτότητα.Μην φοβάστε το άσπρο! Τα ολόλευκα σύνολα τονίζουν το μαυρισμά σας και ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα προσθέσετε μπορείτε να τους δώσετε διαφορετικό στυλ! Αν και πάλι το θεωρείτε το λευκό μονότονο, αλλά θέλετε να βαδίζετε με τις επιταγές των οίκων chanel, Donna Karan για την άνοιξη -καλοκαίρι 2012, προσθέστε επιχρυσωμένα αξεσουάρ, (δεν χρειάζεται να είναι αληθινά , άλλα να φαίνονται αληθινά)... όλα αυτά φέρνουν στο μυαλό κάτι από την λάμψη του παρελθόντος.

KOKOSALAKI


 must και στολίζουν και το πιο αδιάφορο σύνολο.Οι μπλέ πινελιές σε άσπρο η ουδέτερο καμβα (μπεζ αποχρώσεις) μας ταξιδεύουν στο απέραντο γαλάζιο του ουρανού και το βαθύ μπλέ των ελληνικών θαλασσών.
Τα μαντήλια με τα γαλανόλευκα τυπώματα κάνουν θραύση στο εξωτερικό, μπορούν να φορεθούν με άσπρο φανελάκι και να αντικαταστήσουν το κολιέ. Ιδανικά κι για τα δροσερά βράδια στα νησιά μας.
Τα πλατιά αξεσουάρ (όχι ογκώδη) είναι


 chic grecian style>>!ethnic και tribal μοτίβα και πιστέψτε με, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακο!!!!

 

Για το τέλος ,κράτησα τον συνδυασμό -έκπληξη της σεζόν: αναμείξετε παγιέτες ΚΑΙ πιέτες!!! Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο ίσως θεωρείτο κάτι υπερβολικό, ωστόσο οι στιλίστες σπάνε τα καθιερώμενα και έρχονται να προσαρμόσουν το αρχαιοελληνικό λούκ στο σήμερα μετατρεποντάς το σε <<
Δοκιμάστε τα παραπάνω, πειραματιστείτε , όμως μην το παρακάνετε (κ μάξι ασπρο φόρεμα και σανδάλια και βραχιόλι στο μπράτσο) γιατί θα μοιάζεται περισσότερο σαν ιέρεια που συμμετέχει στην τελετή άφιξης της ολυμπιακής φλόγας παρά σαν μια γυναίκα που ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Αναμείξτε το συγκεκριμένο λουκ με άλλα
I AM HELENE>> , στο οποίο η γνωστή ηθοποιός διατύπωνε την οργή της για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και την προσφορά της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.(με λίγα λόγια εξέφρασε αυτά που νιώθουμε όλοι οι έλληνες) Η χώρα μας είναι για άλλη μια φορά στο προσκήνιο των γεγονότων, και μάλιστα πιο πολυ από ποτέ, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρρέαστο και τον χώρο της μόδας.Ο αρχαίος πολιτισμός, η αγάπη για την λιτότητα, και η φυσική ομορφιά των ελληνικών νησιών έκαναν τουσ διάσημους μόδιστρους να εμπνευστούν καταπληκτικές δημιουργίες. Το grecian style εμπλουτίζεται και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.!!!
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ GRECIAN STYLE...

4 σχόλια: