Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ!!!

     

ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ

 

 

Εμφανίσεις εμπνευσμένες από τους πρωτόγονους λαούς της Αφρικής, ιtems wild και εκκεντρικά, ερχονται να γεμίσουν με <<ενδιαφέρον>> την καθημερινότητα μας και μας ταξιδευουν, έστω και νοερά σε μακρινούς τόπους που οι περισσότεροι δεν μπορούμε να πάμε.

      

  • Σε διακριτικές εμφανίσεις, τα εμπριμέ outfits, τα ογκώδη κοσμήματα , τα μεταξωτά εμπριμε σαλβάρια και τα animal print σύνολα δίνουν πόντους κομψότητας.
  • Τα σαγηνευτικά χρώματα μας μετατρέπουν από πολεμίστριες , σε ιέρειες και africa queens ανάλογα με την διαθεσή μας.
  • Τα chunky αξεσουάρ αποτελούνται από φυσικά υλικά: φτερά ,χάντρες, ξύλο.Πολλα είναι τα τοπ και τα φορέματα που έχουν ενσωματωμένες μεταλλικές λεπτοπμέρειες όπως κρίκους.Δοκιμάστε να φορέσετε άφθονα κοκάλινα βραχιόλια πάνε με όλα!!!!!
  • Προσοχή!!!! ο μόνος κίνδυνος στο tribal look είναι η υπερβολή!!! αν δεν ξέρετε πιο άλλο printed μοτίβο ταιρίαζει με το εμπριμέ σύνολο σας μην το ρισκάρετε. Ποντάρετε σε ένα ουδέτερο καμβά ( nude, μπεζ ,χακί ή καφέ) ή προτιμείστε ολόσωμες φόρμες με τυπώματα που είναι η πιο ασφαλής επιλογή, και συνοδέψτε τις πάντα με μονόχρωμα αξεσουάρ.
  • Μία φαρδιά καφέ ζώνη και ένα ζςυγάρι πέδιλα με ξύλινο τακούνι είναι υπερ αρκετα! (ωραια εναλλακτική πρόταση για τις πιο τολμηρές είναι τα πεδιλά με το μεταλλικό τακούνι).

 items αποφύγετε τα total looksμε αυτά, δυστυχώς φαίνονται <<φθηνά>>, δοκιμάστε να συνδυάσετε αμπίρ μπλουζάκια με μονόχρωμα παντελόνια, ή ένα μονόχρωμο φόρεμα με animal print αξεσουάρ.ακόμα, κάντε την διαφορά με funky συνδυασμούς όπως πέδιλα με τριπλές επιφάνειες (snake skin, δερμα και δαντέλα) συγκεντρώνοντας όλες τις τάσεις του καλοκαιριού σε μία εμφάνιση.Τα <<ζωώδη>> ενστικτα δεν ηρεμούν ούτε το καλοκαίρι, ωστόσο όσο και να αγαπάτε τα τιγρέ, ζεβρέ και λεοπαρδαλέ


 Αλλωστε η mix and match εμφανίσεις είναι must για κάθε fashionista που επιθυμεί να είναι in style σε κάθε βήμα.




Σχέδια σαν τα παραπάνω, που μας φέρνουν στο μυαλό άγριες περιπλανήσεις, είδαμε και στις πασαρέλλεσ στις εβδομάδες μόδας όπου οι σχεδιαστές παρουσίασαν την κολεξιόν τους για το καλοκαίριτου 2012 στο ευρύ κοινό! Ο οίκος Balenciaga αποθέωσε τις τουνίκ με τα σαγηνευτικά χρώματα, τα animal prints βρήκαν στον οίκο Cavalli τον εκφραστή τους, ενω μάξι εμπριμέ φορέματα είναι η πρόταση των Michael Kors και Donna Karan.
 

Κορίτσια, τα παραπάνω σχέδια είναι ιδανικά τόσο για την πόλη , όσο και για τις διακοπές σας,ωστόσο τα έντονα τυπώματα να τα χρησιμοποιείται στα δυνατά σημεία του σωματός σας,τραβώντας τα βλέμματα εκεί και καμουφλάροντας έτσι με μονόχρωμα κομμάτια και λιγότερα σημαντικά τις μικρές αδυναμίες !


Για το τέλος, άφησα τα βραχιόλια απο μπαμπού (νέο

 ethnic/tribal style,είτε ως safari look, είτε απλά ως animal prints μοτίβα) είναι το ιδανικότερο για το καλοκαίρι, πόσο μάλλον όταν έχει και την έγκριση και των μεγάλων οίκων μόδας! Σαγνευτικά χρώματα, φυσικά υλικά και τυπώματα είναι η συνταγή για μία άκρως επιτυχημένη και στυλάτη εμφάνιση! 
Το αφρικανικό λουκ (με όποια πνοή και να το προτιμάτε είτε ως
trend) δεν είναι τόσο διαδεδομένα ακόμα στην χώρα μας , ωστόσο με αστικά κομμάτια μπορούν να αναδείξουν την μποέμ πλευρά σασ. Προμηθευτείτε βραχιόλια ή τσάντες με χεράκια από μπαμπου και θα εντυπωσιάσετε! Ειναι φυσικό υλικό με τεράστια αντοχή και ταιριάζει απόλυτα με τα ξύλινα κοσμηματά σας.
 
Eντονα τυπώματα, african μοτίβα, ethnic λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν και να δημιουργήσουν το σαφάρι-tribal look.
!!!

8 σχόλια:

  1. Beautiful post!! thank you so much for your visit!!!
    I follow you now!
    Have a wonderful weekend!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prima post! ich verstehe nix, aber diese Bilder sind echt toll! :)
    viele Grüße ♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. hello! unfortunately i don;t know so good german! I;m glad to visit my blog!!!! welcome to the secretof women. kisses

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΠΡΙΜΕ, ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ, ΦΟΡΑΩ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕς ΚΑΜΠΥΛΕς, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕς ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙς ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. geia sou ice creaminal!!!! ta emprime einai polu wraia kai tha sou pane wraia gia na ta foras se eyxaristw polu gia ta kala sou logia!!!! agapame tis kampyles kai ta ygih swmata

      Διαγραφή
  4. μου αρέσει αυτό το στυλ!!! wild επιλογές, δίνουν τόση ένταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή