Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΕΨΤΕ…



ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΕΨΤΕ…


Είναι τυχαίο που τα περισσότερα διαχρονικά αριστουργήματα στο χώρο της μόδας είναι σε άσπρο η μαύρο χρώμα?
Οι 2 κλασικοί τόνοι βρίσκονται στην πρώτη θέση στην επιλογή των ultra chic εμφανίσεων.

Καταχωρημένο το λευκό στις συνειδήσεις ως το χρώμα της αγνότητας ,της καθαρότητας, το total white look που προτείνουν οι σχεδιαστές για το καλοκαίρι έρχεται για να μας μετατρέψει σε αέρινες υπάρξεις. Άλλωστε ένα λευκό πουκάμισο αποτελεί επένδυση στο χρηματιστήριο της μόδας.

Για το καλοκαίρι που έχει αρχίσει δυναμικά, οι <<ολόλευκες>> εμφανίσεις είναι η πρόταση από τους μεγάλους σχεδιαστές. Στις πασαρέλες και στα μεγαλύτερα ατελιέ, είδαμε ολόκληρες κολεξιόν σχεδιασμένες αποκλειστικά σε άσπρο καμβά( Chanel,Stella Mc Cartney, Chloe, Alberta Ferreti).


Δοκιμάστε να συνδυάσετε :
  • το άσπρο τζιν σας (και αν δεν έχετε είναι η επόμενη άμεση αγορά σας) + ένα λευκό τοπάκι +γόβες σε έντονο χρώμα για το βράδυ

  • ή με nude σανδάλια για το πρωί / δουλειά.
  • Τα ρετρό λευκά φορέματα επανέρχονται δυναμικά και αντικαθιστούν την safe επιλογή του little black dress.
  • Λευκές δαντέλες και διακριτικές ημιδιαφάνειες έρχονται για να υπογραμμίσουν τον αισθησιακό τόνο κάθε γυναίκας, χωρίς όμως να χάνεται ίχνος ρομαντισμο.
  •  Μην διστάσετε να φορέσετε το άσπρο κοντομάνικο πουκαμισάκι σας με τον μεγάλο γιακά ή τα βολάν ( στιλάτη επιλογή) με ένα casual υφασμάτινο παντελόνι / και με την βερμούδα σας τόσο στο γραφείο όσο και στην χαλαρή έξοδο σας.



Το λευκό χρώμα είναι ιδιαίτερο αγαπητό στους στυλίστες και τους σχεδιαστές
 γιατί δεν έχει πολλές στιλιστικές απαιτήσεις, μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν μα τα πάντα.

                
  • In style look αποτελεί το λευκό βαμβακερό σορτς με τοπ με ρίγες σε έντονα χρώματα (συνδυασμός των άκρως καλοκαιρινών τάσεων total white + μαρινιέρα).
  • Οι λευκές κλος φούστες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για τις μεγάλες ζέστες , συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικότητα.
  •  Η λευκή τσάντα/φάκελόςς/clutch αποτελούν την must have αγορά της σεζόν. Είναι βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπα σας και αποτελεί πασπαρτού αξεσουάρ για κάθε σας εμφάνιση! ¨Έχετε αμφιβολία τι χρώμα τσάντα πρέπει να πάρετε στην καλοκαιρινή σας έξοδο? Ή ποια πάει με τα ρούχα σας? Η ΛΕΥΚΗ ΤΣΑΝΤΑ είναι εκει… είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο κλασικό και το trendy.

 στιλάτοι συνδυασμοί του λευκού :
  •  οι αναμείξεις του με παστέλ αποχρώσεις ( Lauren Santo Domingo) που αμέσως αναβαθμίζουν το σύνολο σε πιο formal και σοβαρό.
  • Τα μεταλλικά αξεσουάρ ενισχύουν ακόμα περισσότερο την επικαιρότητα του λευκού. Μια χρυσή ζώνη και ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια μπορεί να αποτελέσουν τις λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το σύνολο.
  • Τα ασπρόμαυρα μοτίβα πάνω σε άσπρο καμβά αποτελούν πάντα μια κίνηση ματ για να ανανεώσετε το λευκό σας item , π.χ ένα πουά φουλάρι ή μία μαύρη ζώνη! Αγαπημένο trend οι μαύρες τιράντες πάνω από άσπρο ραντάκι.


Ωστόσο αν ακόμα φοβάστε το λευκό χρώμα και θεωρείτε πως δεν σας κολακεύει αλλά θέλετε να είστε ντυμένη με την << τελευταία λέξη>> της μόδας, μπορείτε να προτιμήσετε εκρού και παλ αποχρώσεις που ξεγελούν οπτικά και σας βοηθούν να περπατήσετε στα μονοπάτια του <<λευκού>> στυλ.


Για να κερδίσετε και φέτος τις εντυπώσεις στο πεδίο μάχης της μόδας και των πιο κομψών και μοδάτων επιλογών , δεν έχετε παρά να υποταχτείτε στην απόλυτη μαγεία του λευκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου