Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!


ΟΙ ΣΤΑΡ  ΤΟΥ HOLLYWOOD  ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!
more :www.filodimos.gr
Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, όλο και περισσότεροι σταρ του HOLLYWOOD   αποκτούν τις δικιές τους φίρμες ρούχων ή το ρίχνουν στην σχεδίαση τους!Κομμάτια όχι μόνο ακριβά αλλά και  σχέδια που  μπορούμε να προμηθευτούμε σε πολύ χαμηλές τιμές!    Μεταξύ μας μπορώ να καταλάβω την στροφή των περισσότερων σταρ στην βιομηχανία της μόδας, αφού σύμφωνα με έρευνες  μετά τα φάρμακα , ο χώρος της μόδας είναι ο δεύτερος πιο επικερδής τομέας! Και αν τώρα τα πράγματα στην χώρα μας είναι  στενάχωρα και τα ρούχα αποτελούν περιττά έξοδα, θυμηθείτε τον εαυτό σας πριν 2 χρόνια??? Πόσα ρούχα αγοράζατε τον μήνα!!!! Το ίδιο κάνουν οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο!Ισως να σας κάνει να νιώσετε πιο << glamorous>>  το γεγονός πως κάποια από τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας είναι σχεδιασμένα από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη!
 πιο συγκεκριμένα , στην πρώτη θέση της λίστας φιγουράρει η Victoria Beckam, η οποία μπορεί μετά την διάλυση του συγκροτήματος των  Spice Girls  να μην έκανε τίποτα αξιόλογο στο χώρο του τραγουδιού, ωστόσο στον χώρο της μόδας κατάφερε να εδραιωθεί με επώνυμους κι μη πελάτες! Η παρουσίαση της τελευταίας κολεξιόν της για την άνοιξη –καλοκαίρι 2012, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τους fahion editors  όλου του κόσμου, αφού λανσάρει ένα καινούριο στυλ το <<Glam>> sport look.

                                                                        



Tα καταστήματα mango  που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στην χώρα μας λόγω του casual style που λανσάρουν  και τις χαμηλές τιμές τους είναι ισπανικά και  με σχεδιάστριες τις  αδερφές Cruise η τηνPenelope (ναι τη ηθοποιό που όλοι ξέρουμε)  και την  Monika. Αντίθετα με την παραπληροφόρηση που υπάρχει   η φίρμα δεν είναι δικιά τους απλά έχουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ιδιοκτήτη. Αγαπούν τα πλεκτά σχέδια , τις γραμμές που αγγίζουν απαλά το γυναικείο σώμα, τα τζιν και τα αξεσουάρ! Οι ίδιες σε μία συνέντευξη τους είχαν δηλώσει πως  τα κομμάτια που φτιάχνουν για την βραδινή σειρά ήταν τα ρούχα που έβλεπαν στα περιοδικά όταν ήταν μικρές και ήλπιζαν  κάποια μέρα να τα φορέσουν.
            penelope &monika cruise

  
Τι έχετε να πείτε για την Beyonce που έγινε και μανούλα?Άσχετα με τις φήμες για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια σχεδιάζει ρούχα για εγκύους! Αν και τα δικά της ρούχα συνήθως τα ράβει η μητέρα της, αυτή αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε η μητέρα της, και να  λανσάρει την δική της σειρά! Με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της όπως ήταν φυσικό  οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν στα ύψη!
 tina and beyonce' s collection

Εσώρουχα σχεδιάζει  η Dita Von Teesen , γνωστή  show woman   για τις ημίγυμνες και προκλητικές εμφανίσεις της . Τα εσώρουχα που φορά στις παραστάσεις  της, τώρα έχει την δυνατότητα  κάθε γυναίκα να τα φορέσει ! Εσώρουχα θεατρικά που αποπνέουν αισθησιασμό και πρωτότυπια! Το γεγονός δεν μας εκπλήσει ιδιαίτερα, τι άλλο άλλωστε  θα μπορούσε να λανσάρει η Dita?
  
Τις αδελφές Olsen  όλοι τις έχουμε δει στις ταινίες  της δεκαετίας του 90, τα 2 δίδυμα ξανθομάλλικα κοριτσάκια που έμπλεκαν όλο σε μπελάδες. Ασχολούνται χρόνια με τον χώρο της μόδας, και έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερο κύρος. Λόγω  της επιτυχίας που είχε η δική τους σειρά <<Row>>  με νεανικά ρούχ, το περιοδικο  Forbes  τις κατέταξε στην 4η θέση στην λίστα του με τις ισχυρότερες γυναίκες στην αμερικάνικη μόδα.(2006).Σήμερα εκτός από την κλασική και μοντέρνα σειρά, σχεδιάζουν τσάντες και κοσμήματα!
   <<ROW COLLECTION>>
                                                                      

Ρούχα από το  Hollywood  αποκλειστικά για εσάς… έρχονται να σας δώσουν πινελιές στυλ και  λάμψης!
  more star-designers:
  • 1
  madonna              
                                            

  • 2
 jessica simpson

  •  gigele for C&A
  • 4    nicole richie
more :www.filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου