Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ… ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!




ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ… ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
Όλες  έχουμε κάποιες προτιμήσεις  και << αντιπάθειες>> για συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ, items που φοράμε συνέχεια ή  αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε για διάφορους λόγους.  Άλλες γυναίκες  έχουν εντοπίσει το προσωπικό τους στιλ, το οποίο  εκπροσωπούν άριστα,  ενώ άλλες ακόμα το ψάχνουν. Τέλος, υπάρχει και η τρίτη κατηγορία, σε αυτήν ανήκουν τα άτομα που τους αρέσει να πειραματίζονται κάθε μέρα και με ένα καινούριο look  ανάλογα με την διάθεσή τους!!!! Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτήν την ομάδα,  για να μπορείτε να  κάνετε σωστούς και πετυχημένους συνδυασμούς  κάθε μέρα ,χρειάζεται  μόνο να έχετε μερικά items – κλειδιά στην γκαρνταρόμπα σας !!! Τόσο εύκολα και απλά!!!!






Έτσι, αν την μία μέρα έχετε  για μια μπόχο στιλάτη εμφάνιση, τότε μερικά ζευγάρια κρεμαστά σκουλαρίκια,  <<ιδιαίτερα- χειροποίητα >> μακριά κολιέ , τσάντες υφασμάτινες φορεμένες χιαστί  ( το καλοκαίρι) και βελούδινες ή κοτλέ ( το χειμώνα),  φλατ σανδάλια ή πλατφόρμες, καθώς μαντήλια και εσάρπες . Το στιλ απογειώνουν τα μεγάλα γυαλιά (Βλέπε Έλενα Ναθαναήλ στις ελληνικές ταινίες των δεκαετιών 60-70). Οι χαλαρές μακριές γραμμές και τα εμπριμέ υφάσματα έρχονται δίνουν μια πιο μποέμ πνοή στο outfit! Προσοχή  στην υπερβολή!!!! ΠΟΤΕ δεν φοράμε περισσότερα  από 3 από τα παραπάνω κομμάτια μαζί, δεν ντυνόμαστε για τις απόκριες, απλά θέλουμε να δώσουμε πιο έθνικ πινελιές στην εμφάνισή μας.
 Στον αντίποδα, βρίσκεται το  ladylike στιλ, το οποίο είναι πιο στημένο, απαιτεί προσοχή στην λεπτομέρεια,  και συγκεκριμένους συνδυασμούς υφασμάτων και χρωμάτων.  Πάνω από 3 χρωματικές επιλογές σε κάθε εμφάνιση θεωρούνται too much! Εδώ τα πολύχρωμα ψυχεδελικά τυπώματα μπαίνουν στην μαύρη λίστα  και σχέδια πιο κλασικά όπως τα πουά ή τα navy  αποτελούν πρώτη επιλογή. Σήμα κατατεθέν  οι πέρλες (σε κολιέ ή σκουλαρίκια),  φορεμένες   διπλά γυρισμένες στο λαιμό ή φορεμένες χιαστί κατά μήκος του επάνω μέρους το σώματος.  Εφοδιαστείτε με peep-toe γόβες,  κροκό τσάντα , φάκελο μαύρο σατέν, μεσάτα σακάκια και pencil  φούστες συνδυασμένες με δαντελένια τοπ.  

Για όσες, πάλι,  το θεωρούν πολύ << κυριλέ>>  ή ρετρό , το ανδρόγυνο στιλ έρχεται για να τονίσει και την << δυναμική >> πλευρά κάθε γυναίκας.  Ιδανική επιλογή  για το γραφείο και τα επίσημα επαγγελματικά δείπνα. Εδώ τα oxford shoes με τακούνι , τα υφασμάτινα παντελόνια σε Α γραμμή έρχονται πρώτα σε προτίμηση, η γραβάτα , το λευκό πουκάμισο, ο κοκάλινος μαύρος σκελετός στα γυαλιά  μυωπίας και  τα <<ψηλά>>  loafers   ορίζουν chic office look. Το αποτέλεσμα γίνεται εντυπωσιακότερο με μια  sleek  αλογοουρά και τονισμένα  με λεπτή γραμμή  eyeliner μάτια  και 2-3 στρώσεις μάσκαρα!
Και αν διάθεσή σας σήμερα ,απαιτεί κάτι  πιο  funky  και άνετο, τα φλούο χρώματα,   οι φόρμες γυμναστικές, τα αθλητικά τοπ  που μπορούν να φορεθούν και σαν μπλουζάκια ,  η τσάντα ταχυδρόμου και  τα sneakers  είναι υπέρ- αρκετά για να αποκτήσετε το στιλ που <<επιθυμεί>> η καρδιά σας. ( με τους όρους  pop, funky  και trendy εννοούμε το ίδιο).Και αν η περίσταση απαιτεί κάτι πιο <<wild>> με  glamour πινελιές τότε το  σχετικά  πρόσφατο  <<glamour rock>> style, είναι το κατάλληλο για εσάς.  Στυλ που την τελευταία δεκαετία λανσάρουν οι  περισσότεροι σταρ    του  Hollywood  (Madonna, Beyonce )   και αγαπήθηκε αμέσως από τους  fashion editors  όλο του κόσμου.  Ankle boots με τρουκς, κοντά σορτς ή τζιν παντελόνια με σχισίματα, τα χαρακτηριστικά μαντήλια του Alexander McQueen με τις νεκροκεφαλές, καθώς και τα γυαλιά Ray-ban Wayfarers για τον ήλιο έρχονται να δώσουν ροκ touch στο ντύσιμό σας. Για το τέλος άφησα το  girly look  - πιο ρομαντικό, ιδανικό για την άνοιξη που ο καιρός επιτρέπει αέρινα σύνολα! Αποκτήστε μερικά floral prints , μπαρέτες ή μπαλαρίνες , φιόγκους και μπλούζες με κολάν,  Αποφύγετε τα έντονα χρώματα, επιλέξτε συνδυασμούς με παλ αποχρώσεις και  βγάλτε στην επιφάνεια το πιο κοριτσίστικο χαρακτήρα σας.



 Τα βασικά στιλ που βλέπουμε συνέχεια στις πασαρέλες δεν είναι δύσκολο να τα αποκτήσουμε και να τα εναλλάσσουμε καθημερινά ανάλογα με την διάθεσή μας και τις εκάστοτε συνθήκες. Το μυστικό είναι να έχουμε στην ντουλάπα μας τα κομμάτια- κλειδί που σηματοδοτούν κάθε στιλ . Αξεσουάρ ( που δεν κοστίζουν ακριβά)  και μπορούν να προσθέσουν ποικιλία και ενδιαφέρον σε κάθε σας εμφάνιση. Μην ξεχνάτε πως μία τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα φουλάρι μπορούν στο λεπτό να μετατρέψουν σε in style και την πιο αδιάφορη ενδυματολογικά εμφάνιση! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να προμηθευτείτε τα παραπάνω και να πειραματιστείτε! Καλή επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

  1. Πόλύ ενδιαφέρον το θέμα!!! Κι εγώ ντύνομαι ανάλογα τη διάθεση!

    http://glykoparamithenia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή