Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Valentine's Day με Swarovski!

Valentine's Day με Swarovski!

Δημοσιεύτηκε Παρ 10/02/2012. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
 Δες τα νέα καταπληκτικά μενταγιόν που λάτρεψε η Miss Bloom!

Τι θα έλεγες σήμερα να μπούμε σε mood Αγίου Βαλεντίνου; Επειδή κάτι μας λέει ότι έχεις αρχίσει να προετοιμάζεσαι είπαμε να κάνουμε και επίσημα την αρχή με τον καλύτερο τρόπο! Ιδού λοιπόν ένα δείγμα από τη συλλογή μενταγιόν που ετοίμασε η (κορυφαία) εταιρία Swarovski για την περίσταση.


Βασικό στοιχείο της συλλογής είναι η πάντα διαχρονική καρδιά η οποία όμως έχει αποδοθεί στην πιο σύγχρονη εκδοχή της με φανταστικά χρώματα. Το πρώτο μενταγιόν που λατρέψαμε είναι το Reverie το οποίο στολίζει μια καρδιά διακοσμημένη με ντελικάτες και ρομαντικές αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου ή του βιολετί και με περίγραμμα με ασορτί μίνι κρύσταλλα, τοποθετημένα με το χέρι με την τεχνική Pointiage.


Mακρύ μενταγιόν Roxanne, Γούρι τσάντας σε σχήμα φούξια δερμάτινης καρδιάς, η οποία είναι διακοσμημένη με ασορτί κρύσταλλα και κρέμεται από επιροδιωμένη ασημί αλυσίδα και κούμπωμα με ρεζέ, Μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς από πολυεδρικό κρύσταλλο Violet, το οποίο κρέμεται από αλυσίδα με επιροδιωμένη κορδέλα

Το δεύτερο μενταγιόν είναι το Ties of Love το οποίο αποτελείται από ένα βιολετί πολυεδρικό και μοναδικό κρύσταλλο που λάμπει και κρέμεται από μια κομψή επιροδιωμένη κορδέλα, η οποία και συγκρατεί την αλυσίδα. Στη σειρά Roxane από την άλλη, δίνεται έμφαση στο κόκκινο χρώμα που είναι άλλωστε και το χρώμα του πάθους. Με χαρακτηριστική τη μεγάλη καρδιά που είναι στολισμένη με ροζ, φούξια και πορτοκαλί κρύσταλλα και τις αριστοτεχνικά αριστοτεχνικά περιπλεγμένες και επιροδιωμένες γραμμές μοιάζουν να συγκρατούν το μενταγιόν θυμίζοντάς μας το δέσιμο ανάμεσα στους 2 ερωτευμένους!

Εμείς έχουμε ξετρελαθεί με τη συλλογή και κάτι μας λέει ότι αυτή θα είναι και η δική σου αντίδραση. Όπως και να 'χει η Swarovski είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε για τη μέρα των ερωυτευμένων! Να σημειωθεί επίσης, ότι η Swarovski διαθέτει και αντρική σειρά με φανταστικά ρολόγια και αξεσουάρ που θα ήταν το ιδανικό δώρο για τον καλό σου!Στην 1η φωτογραφία: Μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, κρύσταλλα Violet, Aqua ή Light Rose, περιγράμματα αριστοτεχνικά τονισμένα με μίνι ασορτί κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας την τεχνική Pointiage®, κομψή επιροδιωμένη αλυσίδα.

1 σχόλιο:

  1. Γιά να σε καλωσορίσω στο blog μου ήλθα στο δικό σου κι έψαξα να βρω ένα θέμα να μου ταιριάζει. Οπως τα Σβαροφσκυ. Ειναι η λατρεία μου. Τα περασμένα 2 χρόνια βρέθηκα με σκουλαρίκια, δαχτυλίδι, στυλό και δώρο κουμπάρας (αυτό το έκανα δεν το πηρα) Σβαρόφσκυ. Και έχω βάλει στο μάτι μια καρδούλα μικρή με κατακόκκινα μικρά κρυσταλάκια....μόνο που δεν την θέλω από αυτό που μπορει να μου την πάρει αλλά από...άλλον. Καλώς σε βρήκα καλή μου SOW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή