Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Οι Πιο Ακριβές Τσάντες Στον Κόσμο

Οι Πιο Ακριβές Τσάντες Στον Κόσμο



Πρόσφατα μάθαμε ότι μία Hermès Birkin τσάντα έσπασε το ρεκόρ της πιο ακριβής τσάντας στο κόσμο σε μία δημοπρασία, στην οποία πουλήθηκε για το αστρονομικό ποσό των 203,150$. Την τιμή της, βέβαια, την δικαιολογεί το δέρμα κροκοδείλου, αλλά και οι λεπτομέρειες από διαμάντι.
Με αφορμή αυτό το γεγονός έψαξα να βρω τις πιο ακριβές τσάντες του κόσμου για να αποκτήσουμε μια γενικότερη εικόνα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία τσάντα της Chanel που ξεπερνά το ποσό της Hermès Birkin κατά πολύ. Από αυτήν μάλιστα ξεκινάμε.




The Chanel “Diamond Forever” Classic Bag
Η τιμή της, όπως αναφέραμε παραπάνω ξεπερνά τα 203,150$ και αγγίζει τα 261,000$. Μείνατε με το στόμα ανοιχτό; Ναι, σας διαβεβαιώ πως τόσο κοστίζει και την τιμή της την δικαιολογούν τα 334 διαμάντια 3,56 καρατίων που στολίζουν το «κούμπωμα» από λευκό χρυσό 18 καρατίων. Και τα λουράκια ώμου ωστόσο, είναι από λευκό χρυσό επίσης. Συνολικά στο κόσμο διατίθενται μόλις 13 Chanel “Diamond Forever” Classic Bags.




Hermes Matte Crocodile Birkin Bag
Είναι ουσιαστικά η τσάντα της δημοπρασίας που αναφέραμε προηγουμένως. Με δέρμα κροκοδείλου και 10 καρατίων λευκά διαμάντια να στολίζουν το κούμπωμά της, η τιμή της αγγίζει τα 120,000$.




Lana Marks Cleopatra Bag
Με την τιμή της να φτάνει στα 100,000$ είναι λογικό να προσπαθούμε να τα δικαιολογήσουμε. Είναι κατασκευασμένη από μεταλλικό ασημί δέρμα αλιγάτορα και η καρφίτσα κατά μήκος του φακέλου αποτελείται από 1.500 λευκά και μαύρα διαμάντια τοποθετημένα πάνω σε λευκό χρυσό 18 καρατίων. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο κατασκευάζεται και από μία.




Leiber Precious Rose
Πρόκειται για το πιο ακριβό τριαντάφυλλο του κόσμου, αφού για να το αποκτήσουμε θα χρειαστούμε 92,000$. Βέβαια, δεν θα τα δίναμε χωρίς λόγο, καθώς το Precious Rose είναι μοναδικό στον κόσμο. Αυτό το εκπληκτικό τσαντάκι τριαντάφυλλο είναι στολισμένο με 1.016 διαμάντια 42.56 καρατίων συνολικά. Στο λουλούδι ωστόσο, δίνουν χρώμα 1.169 ροζ ζαφείρια και 800 τουρμαλίνες.





LV Tribute Patchwork Bag
Αυτό το ιδιαίτερο tote bag του γνωστού μας οίκου πωλείται έναντι 42,000$. Είναι σχεδιασμένο από 15 διαφορετικά σχέδια Louis Vuitton κομμένα και ξαναραμμένα. Αν και οι απόψεις διίστανται για τη συγκεκριμένη τσάντα, οι 4 διαθέσιμες προς πώληση που βρισκόταν στην Αμερική έχουν εξαντληθεί, ενώ υπάρχουν ακόμη 20 διαθέσιμες στην Ευρώπη και την Ασία.


look more:
http://fashionable.gr/2714-ακριβές-τσάντες-κόσμο/

2 σχόλια:

  1. i birkin einai teleia...so stylish...i teleytaia apo tin alli...yper-ektimimeni...

    kiss,
    http://cocobloggers.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha simfwnhsw mazi sou cocobloggers!!! alla se epoxes krishs pleon nomizw oti aytes oi tsantes aksizoyn mono gia plhroforiakous logous kai oxi gia agora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή