Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....ΤΑ ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΚΛΙΣΕ ΦΕΥΓΟΥΝ....


ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....ΤΑ ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ <<ΚΛΙΣΕ>> ΦΕΥΓΟΥΝ....


  Οι γιορτινές ημέρες είναι γεμάτες λάμψη, χαρούμενη διάθεση και γελαστά πρόσωπα !Γιατί όλο αυτό το κλίμα να μας το χαλούν μερικά στιλιστικά <<πρέπει>>? Συζητώντας με άτομα διαφόρων ηλικιών ,κατάλαβα ότι πολλοί είναι αυτοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα ,καθώς στα ρεβεγιόν και στις επίσημες γιορτινές εκδηλώσεις είναι <<υποχρεωμένοι>> να ντύνονται αμπιγιέ, με ρούχα που αισθάνονται άσχημα μέσα σε αυτά!φέτος λοιπόν θα καταφέρουμε να είμαστε εντυπωσιακές αφήνοντας πίσω όλα τα στιλιστικά <<κλισέ>> !


        Γοητευτικό είναι το άτομο που μπορεί και κινείται με άνεση στον χώρο και είναι ο εαυτός του! Δεν χρειάζεται να φορέσουμε παγιέτες, τούλια και ο,τιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε άβολα ,για να είμαστε στο κλίμα των γιορτών! Ένα απλό σύνολο με ένα τζιν σκούρο(χωρίς σχισίματα ),ένα απλό μπλουζάκι και το μεσάτο μαύρο σακάκι σας, είναι μια πολύ κομψή για ένα ρεβεγιόν, ειδικά αν το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες ,ή ένα περίτεχνο κόσμημα!

                                                       

 Ακόμα και ένα πιο έντονο μακιγιάζ από το συνηθισμένο σας, δίνει στην εμφάνισή σας <<επίσημη >> πνοή. don't υπερβολικό glitter!όλες θέλουμε να λάμπουμε αυτές τις ημέρες ,αλλα δεν χρειάζεται να πασαλειφτούμε … αγαπάμε την λάμψη με μέτρο  και έχουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα ,αν χρησιμοποιήσουμε  γκλίτερ σε μικρότερες ποσότητες! Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να τονίσετε τα μάτια με σκιές με γκλίτερ και το υπόλοιπο πρόσωπο να το βάψετε πιο διακριτικά. Όσες τονίζετε τα μάτια, ένα ρουζ με χρυσαφί αποχρώσεις αρκεί για να δώσει λάμψη στα ζυγωματικά σας! ένα ανοιχτό φόρεμα στους ώμους , σας επιτρέπει να βάλετε  από το παραπάνω ρουζ μπροστά στο στέρνο σας ,αλλά αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε αλλού!
 
                                                                     


 don΄t το ξασμένο μαλλί! όλες θέλουμε μαλλιά με όγκο ,αλλά μην το παρακάνετε ,γιατι το αποτέλεσμα μπορεί να καταντήσει γελοίο! μπορείτε  να δώσετε στα μαλλιά σας τον κατάλληλο όγκο με ειδικά προιόντα ή με την χρήση ρόλει!


  αν φέτος η οικονομική κατάσταση δεν σας επιτρέψει να αγοράσετε καινούρια ρούχα ,μην ανησυχείτε! Τι πειράζει αν η αλλαγή του χρόνου δεν σας βρει με ένα καινούριο  σύνολο! Η νέα fashion τάση θέλει τα ρούχα να κάνουν απόσβεση !Μην αγχώνεστε λοιπόν, κοιτάξτε τι έχετε στην ντουλάπα ,και φορέστε το,ανανεώνοντας το ,με την προσθήκη μιας εντυπωσιακής καρφίτσας ,μιας χρυσής ζώνης στην μέση ή μιας φαρδιάς ζώνη κάτω από το μπούστο. Για όσες έχετε φετίχ τα φουλάρια ,μπορείτε να επενδύσετε σε αυτά ,ρίξτε το φουλάρι σας στον ένα ώμο, δεμένο χιαστή ,ή περιστρέψτε το και φορέστε το γύρο από το λαιμό σαν κολιέ !οι πιο καλλιτεχνικές φύσεις ,μπορείτε να δέσετε τις 2 άκρες του φουλαριού από την κάθε πλευρά και να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακότατο μπολερό



 Το κόκκινο εσώρουχο που <<πρέπει>> να φοράμε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, σας έχει φέρει ποτέ γούρι ?σας προτρέπω λοιπόν να  το αφήσετε  στο ντουλάπι και να χρησιμοποιήσετε εσώρουχα λειτουργικα! Ανάλογα με την υφή και το σχέδιο των ρούχων σας πρέπει να φορέσετε και τα αντίστοιχα εσώρουχα ,που δεν διαγράφουν ,ούτε φαίνονται μέσα από τα παντελόνια και τις φούστες! Που ξέρετε μπορεί να αλλάξουν και το γούρι σας!
 Αν θέλετε οπωσδήποτε να ανανεωθείτε για τις γιορτές αλλά δεν έχετε χρήματα να αγοράσετε κάτι καινούριο ,η ανταλλαγή είναι η λύση !Ανταλλάξτε με την φίλη σας  εκείνη την μπλούζα που σας πηγαίνει ή την τσάντα που <<ζαχαρώνετε>> καιρό τώρα από την γκαρνταρόμπα της.



 Πάρτε μαζί και τις μπαλαρίνες σας! Ωραίες είναι οι δεκάποντες γόβες ,αλλά δεν μπορείτε να κινηθείτε ,όσο άνετα θα θέλατε !Προτιμάτε να σας βρει ο καινούριος χρόνος σε καποιά  γωνία με πόδια και τα νεύρα <<χτυπημένα>> ή μέσα στο κέφι στο κέντρο της πίστας! αφού με τις ψηλές γόβες κάνετε μια δυναμική είσοδο ,καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μαύρες ή ασημί ,ώστε να διατηρήσετε την χρωματική αρμονία του συνόλου σας ,αλλά και να μπορέσετε να χορέψετε!


Το πιο σημαντικό όμως αυτές τισ ημέρες είναι να ξεκουραστείτε, να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ,να γιορτάσετε και να μοιράσετε αγάπη !Δεν πρέπει λοιπόν  θέματα δευτερευούσης σημασίας να μας χαλούν την διάθεση, αφου και οι ιδιοι οι σχεδιαστές μας προτρέπουν να  φοράμε ρουχα που μπορούμε να τα υποστηρίξουμε!Αλλώστε εμείσ σαν κορίτσια υπέρμαχοι του στυλ, μπορούμε να είμαστε πάντα στυλάτες και δεν θα αφήνουμε τιποτα να μας χαλάσει την διάθεση...........................πόσο μάλλον τα στυλιστικα <<κλισε>>.

2 σχόλια: