Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,MILITAIRE ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ 2012!

ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΦΑΣΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ 2012!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι σχεδιαστές ασχολούνται με την αντρική ένδυση, δημιουργώντας νέα πρωτότυπα σχέδια και υιοθετώντας όλο και πιο μοντέρνες γραμμές !Στις εβδομάδες μόδας, πολλοί ήταν οι δημιουργοί που παρουσίασαν  ξεχωριστά την αντρική collection τους από την γυναικεία, με fashion shows που τράβηξαν την προσοχή του κοινού και των fashion editors!Είναι  γεγονός  πια ότι  το <<ισχυρό>> φύλο είναι ανερχόμενο <<δυνατό>> καταναλωτικό κοινό! Τι πρέπει λοιπόν να φορέσει ο άντρας του 2012 για να είναι <<in fashion>>?
Έντονα χρώματα  όπως πορτοκαλί, τιρκουάζ, μωβ κυριάρχησαν στις πασαρέλες! οι δημιουργοί μάλλον θέλησαν με αυτό τον τρόπο να στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας !Οι έντονοι τόνοι ,η ποικιλία υφασμάτων και υφών, καθώς και η ανάμειξη στοιχείων από την γυναικεία γκαρνταρόμπα (βλ τα αξεσουάρ, φουλάρια, υπερμεγέθεις τσάντες κτλ) αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά για τον χειμώνα του 2012!
               
Πιο συγκεκριμένα ,το στρατιωτικό στυλ σε παλτό ,μπουφάν και σακάκια που έχει καθιερωθεί ως μια all time classic  επιλογή ,για άλλη μια φορά κυριάρχησε στα ντεφιλέ ! Άλλωστε, οι τάσεις έχουν κυκλική πορεία, και κάθε φορά στο ήδη υπάρχον  statement  προσθέτονται πινελιές εκσυγχρονισμού! Έτσι αγαπάμε το military  look  με τις φαρδιές γεωμετρικές γραμμές του, αλλά απαρνιόμαστε τα χρώματα της παραλλαγής! Οι οίκοι  Alexander Mcqueen και Michael kors  δημιουργούν το chic m και το office militaire look  που είναι κατάλληλα για όλη μέρα μπαίνουν στα γραφεία ,αλλά και σε χώρους με αυστηρό  dress code!

                        
Για όσους έχουν   είναι πιο  casual  και νεανικοί ,το college look  είναι η ιδανική πρόταση !Ζακέτες ,καρό παντελόνια, πουλόβερ χοντρής πλέξης (γνωστά και ως σκανδιναβικά) είναι οι επιλογές !Υπέρμαχοι της κολεγιακής τάσης είναι οι dolce& gabbana ,Versace, etro  καθώς και η ανατρεπτική Vivienne westwood,που οι δημιουργίες της μας θύμισαν μαθητές του Ητον την δεκαετία του 30, με τα καρό παντελόνια να πρωτοστατούν! (το κατακόκκινο κραγιόν που φορούσαν τα μοντέλα αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ….)
                   

μπορεί η οικονομική κρίση να μην επιτρέπει μεγάλες σπατάλες ,όσοι όμως δεν μπορούν να απαρνηθούν την πολυτέλεια, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στα βελούδινα υφάσματα του οίκου lanvin ,τις μεταλλικές υφές καθώς και τις γούνινες λεπτομέρειες ( Salvatore feraggamo). Συνδυασμένα με παντελόνια με πιέτες (Gucci), το σύνολο αποκτά αισθητική ισορροπία!
                                                 
Για το τέλος όσοι θέλουν μεν να είναι in fashion,αλλά το χρώμα δεν είναι το φόρτε τους ,το εναλλακτικό ουδέτερο γκρι έρχεται να τους βγάλει από την δύσκολή θέση !Τα total  γκρι κουστούμια ,και τα σύνολα που παίζουν με τις γκρίζες αποχρώσεις είναι το απόλυτο trend!μπορείτε να κάνετε διάφορους συνδυασμούς με items  σε ζωντανά χρώματα για να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικες αντιθέσεις! Πιο ασφαλείς επιλογές αποτελούν η ανάμειξή του με το μαύρο και το άσπρο!

                                                                      

Από όλα αυτά εσείς δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε ό,τι μπορείτε να υποστηρίξετε!!!!Μόνο τότε θα καταφέρετε να είστε chic και καλοντυμένοι! Και πιστέψτε με καμιά θηλυκή ύπαρξη δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί!!!!

2 σχόλια: