Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ:ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ


ΕΠΩΝΥΜΕΣ  ΤΣΑΝΤΕΣ:ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ?
                                                    




Τσάντα:αντικείμενο πόθου για κάθε γυναίκα,το αξεσουάρ που λατρεύτηκε και αποθεώθηκε  όσο κανένα!Αμέτρητες τσάντες στις γυναικείες ντουλάπες:μικρές,μεγάλες,χρωματιστές,μονόχρωμες,αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές!πάντα θέλουμε μία ακομα……



Η αγορά μιας επώνυμης τσάντας αποτελεί κρυφό πόθο κάθε κομψής  και μοδάτης γυναίκας,όμως πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ιστορίες για άτομα που έχουν δαπανήσει  μεγαλα ποσά για την αγορά της τσάντας των ονειρων τους και στην πορεία με απογοήτευση διαπιστώνουν ,οτι  έχουν αγοράσει μια κάλη αντιγραφή και όχι το σχέδιο που βλέπουν στα περιοδικά!
                            hermes kelly bag         



Μην ανησυχείτε υπάρχει λυση πια!Πριν αγοράσετε οποιαδήποτε τσάντα,όsο και επώνυμο να είναι το μαγαζί ελέγξετε τα παρακάτω:
·                    Δώστε σημασία στο χαρτί που είναι καλυμμένα  τα  διάφορα σημεία της τσάντας :όπως το χερούλι  και τα φερμούαρ!Σπάνια οι επώνυμοι οίκοι  χρησιμοποιούν ριζόχαρτο ,πλαστικό ή τσαλακωμένες εφημεριδες  ,προτιμούν περισσότερο υφασμάτινες θήκες,τις οποίες στην συνέχεια μπορείτε  να κρατήσετε.
·                    Πέρα από  το λογότυπο που είναι τυπωμένο ,να ψάχνετε και άλλα διακριτικά σημεία του κάθε  οίκου,πχ το  κρεμαστό καθρεφτάκι του balenciaga ή το πιθηκάκι τησ φίρμας kipling!Λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν στις αντιγραφές!
·                    δώστε σημασία στα γαζιά και στα μεταλλίκα στοιχεία!Ξηλωμένα γαζιά,τρυπούλες ή κλωστούλες που κρέμονται ,δείχνουν δουλειά πρόχειρη!
·                    πάντα να ζητάτε την εγγύση και τα χαρτιά που συνοδευούν την τσάντα,αν δεν υπάρχουν ,πρέπει να αρχίσετε να αμφιβάλλεται για την γνησιότητα
·                    τέλος προσέξτε  την υφή !Αν έχετε αμφιβολία για την ποιότητα ,οπώς μπορεί να συμβει με το δέρμα ή τα κροκό τυπώματα,καλύτερα να μην ρίσκάρετε να δώσετε τα χρηματά σας ,γιατι οι φθορές θα κάνουν την έμφανισή τουσ γρηγορότερα από ότι  πρέπει!



Τώρα που βρήκατε την τσάντα των ονείρων σας, ο επόμενος στόχος σας είναι να την διατηρείσετε όσο περισσότερο γίνεται σαν καινούρια.Ανάλογα με την υφή κάθε τσάντας χρειάζεται και την αντίστοιχη περιποίηση:
·                    Για όσες προτιμούν τις δερμάτινες τσάντες,(πολύ έξυπνη επιλογή ,γιατι τό δέρμα είναι το μόνο υλικό που όσο μαλακώνει από την χρήση γίνεται καλύτερο),για να τις δείτε σαν καινούριες  μπορείτε να τις περάσετε με ένα διάφανο γυαλιστικό παππουτσιών !προσοχή! πρώτα από όλα δοκιμάστε το γυαλιστικό σε μία μικρή επιφάνεια στον πάτο της τσάντας,για να δείτε τυχόν πρόβλημα!Μπορεί οι δερμάτινες τσάντες να είναι από τις πιο ακριβές,ειδικά οι κροκό και όσες έχουν υφή ερπετοείδων ,αλλά είναι οι πιο ανθεκτικές και all time classic.
·                    Λουστρίνι:υλικό που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην δεκαετία του 50 και απο τότε έγινε  σύμβολο κομψότητας και θηλυκότητας!Ευτυχώς δεν λερώνει  εύκολά ,αλλά μπορει να τσακίσει ή να ξεθωριάσει, σε αυτές τισ περιπτώσεις,περάστε την προβληματική επιφάνεια με μια ενυδατική κρέμα σώματος με βάση το νερό.
·                    Σουέντ:είναι  μία απο τις υφές που επανήλθε δυναμικά αυτην την σεζόν!Επώνυμοι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν το σουεντ ύφασμα παντού!αν και είναι αρκετά ευαίσθητο,για την περιποίηση του υπάρχουν ειδικά σπρέι που μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο μαγαζιά που επιδιορθώνουν παππούτσια,καθώς και ειδική γόμα που μπορείτε να γεμίσετε τα κενά που χρησιμοποιούνται κατα την χρήση!Αν είστε σπίτι -δοκιμάστε ΑΥΤΟ:κρατήστε το επίμαχο σημείο της σουεντ τσάντας σας που εχει το κενό πάνω απο νερό που βράζει και τριψτε το με μία μαλακή οδοντόβουρτσα!το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!η τσάντα σας θα είναι σαν καινούρια χωρίς κοπό και χρήμα!
·                    τέλος για τις υφασμάτινεσ τσάντεσ υπάρχουν ειδικά σπρέι που μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το σουπερ μάρκετ ,ανάλογα με την φύση του λεκέ!

                       
                                                   

Δεν θέλει κόπο,αλλα τρόπο και η γνήσια επώνυμη τσάντα σας θα είναι όντως το κομμάτι που είδατε στα περιοδικά και θα μπορέσετε να την διατηρησετε σαν καινούρια για πάρα πολυ καιρό.

roberto cavalli diva
                                          
for more:  http://www.filodimos.gr/                                           

2 σχόλια: