Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

H συνέντευξη της εβδομάδας απο το blog 'The Secret of Women'

                                                 

 
Monday, 22 August 2011

H συνέντευξη της εβδομάδας απο το blog 'The Secret of Women'.

Στη συνέντευξη αυτή της εβδομάδας φιλοξενούμε την Χριστίνα από το blog Τhe Secret of Women. Θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή της και την υπέροχη συνέντευξη που μας έδωσε!
(GBB= Greek Beauty Bloggers- ΒΒ=Beauty Blogger)

www.thesecretofwomen.blogspot.com
GBB:  Πες μας το όνομα σου και ποιό είναι το όνομα του blog σου;
BB: To ονομά μου είναι Xριστίνα Kαρτσωνάκη και το blog  μου ονομάζεται the secret of women!


GBB: Πες μας λίγα λόγια για το blog σου. Πως προέκυψε και με τι ασχολείται σχετικά;
BB: Tο  the secret of women  θεωρώ ότι είναι ένας μικρός οδηγός για να βρεί ο καθένας το προσωπικό του στυλ! Aναλύω όλα τα trends της σεζόν, πώς ξεκίνησαν,πως μπορεί η καθεμία από εμας να τα αποκτήσει και πώς να τα προσαρμόσει στην προσωπικοτήτα της!!! Έχει να κάνει πρισσότερο με τους βασικούς κανόνες του styling, δηλαδή ποιο item ταιριάζει με ποιο και πως να είμαστε πάντα κομψα,σωστά και δημιουργικά ντυμένες!!!! Πάντα υποστηρίζω πώς η μόδα είναι ένα παιχνίδι,που μας καλέι να παίξουμε,έτσι στο the secret of women  θα βρούμε τις βασικές οδηγείες για αυτό το παιχνίδι και από εκει και πέρα είμαστε ετοιμες να το αναπτύξουμε με την φαντασία και την δημιουργικότητα μας!!!

Με αφορμή τις σπουδές μου στο styling  και το  fashion marketing αρχισα να παρακολουθώ περισσότερο τον κόσμο γύρω μου, και κατάλαβα οτι αυτό που χρειάζονται οι γυναίκες είναι να ανακαλύψουν το πραγματικό τους στυλ, και να πάψουν να μιμούνται ό,τι βλέπουν !!!! Να βρούν εναν τρόπο ντυσίματος, που να ταιριάζει με την προσωπικότητα τους, το σωματότυπο τους και την μοναδικότητα τους!!!!


GBB:  Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου: ηλικία, απασχόληση, οικογενειακή κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο θα ήθελες εσύ να μας αποκαλύψεις.
BB: Ενώ είμαι ικανή να μιλάω ώρες ολόκληρες για το  blog  μου για τον εαυτό δεν ξέρω τι να πώ??? Μμμ είμαι 24 ετών,μένω στην αθήνα και δουλεύω ως ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογράφος μόδας!!!


GBB:  Πόσο καιρό ασχολείσαι με το blogging;
BB:Ασχολούμαι γύρω στους 10 μήνες!!!!


GBB:  Πως προέκυψε η ενασχόληση σου με τα θέματα στα οποία αναφέρεται το blog σου;
BB: Κυρίως λόγω των σπουδών μου στο  styling  και στο  fashion marketing!!! Επίσης ήταν μια ευκαιρία να δημοσιεύω περισσότερα αρθρα μου, πέρα από αυτά που δημοσιευονται σε καποια εντυπα!


GBB:  Εκτός από το blog σου έχεις και άλλες διαδικτυακές δραστηριότητες  π..χ. YouTube, facebook, twitter κ.λπ.;
BB: Εχω προφίλ στο facebook: kartsonakixristina και θα χαρώ  να γνωρίσω καλύτερα τους άλλους bloggerς  και τους αναγνώστες σας!!! Και twitter,το οποίο  χρησιμοποιώ μόνο για το  blog!


GBB:  Τι σου προσφέρει η ενασχόληση σου με το blogging;
BB: Μου δίνει την δυνατότητα να δημοσιεύω περισσότερα άρθρα, όπως προείπα, αλλά και να γνωρίζω νέο κόσμο!!! Μέσα από το blog πλέον ενημερώνομαι εγκυρα και μπορώ να μαθαίνω πληροφορίες πιο εξειδικευμένες!


GBB:  Πες μας 5 πράγματα που δεν ξέρουμε για εσένα ;
BB:
-1. Το blog μου ψηφίστηκε ως το top blog  της χρονιάς στον διαγωνισμό  του  portal www.nerokota.com.
-2. Εχω μόνιμη στήλη<<in style>> τα τελευταία χρόνια  στην εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα <<φιλοδημός>>.
-3. Το χειμώνα παρουσίαζα την εκπομπη <<rich secret me thn xristina>> κάθε δευτέρα και τετάρτη 6-8 στον ιντερνετικό σταθμό www.richradio.gr
-4. Για όσους ενδιαφέρονται, άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί στο μεγαλύτερο online  περιοδικό χορού www.dancenews.gr, στο portal www.eyo.gr  και στο αθηναικο  free press νοτίων προαστίων <<south>>!
-5. Κάθε δευτέρα στις 11:30 παρουσιάζω την ενότητα μόδας στην εκπομπή της Πέπης Σπηλιοτοπούλου <,δευτερος καφές>> στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ στους 99.2 fm ή στο www.radioegio.gr


GBB:  Ανέφερε 5 must have προϊόντα ομορφιάς που δεν λείπουν ποτέ από το συρτάρι σου (all time favourites).
BB: Αν και ασχολούμαι με την μόδα,δεν είμαι άπό τα ατομα που θα αφιερώσω χρόνο σε εμένα!!! Δεν βάφομαι πολύ και έχω  συγκεκριμένο λιτό στυλ  ..ωστόσο αν πρέπει να διαλέξω 5 προιόντα που δεν λείπουν από το συρτάρι μου (άσχετα αν ξεχνάω να τα χρησιμοποιήσω εντατικά) ειναι:
- μια ενυδατική κρέμα
- μαυρη μάσκαρα την θεωρώ must
- μολύβι ματιών σε πράσινη σκούρα απόχρωση (είναι το μόνο που δεν ξεχνάω ποτέ να ανανεώσω)
- ένα lip gloss σε απαλο ροζ και
- ένα κονσίλερ για τα σπυράκια και για να δημιουργώ τις δικές μου αποχρώσεις στα χείλη!


GBB:  Ποια συμβουλή θα έδινες σε κάποιον που τώρα ξεκινά ή σκέφτεται να ξεκινήσει το δικό του blog;
BB: Θα του πώ αυτό που βοηθησε και έμενα -  να γίνει μέλος σε κάποια ομάδα /portal  με άλλους blogger,έτσι θα έχει ατομα να τον βοηθήσουν και να του λύσουν όλες τις απορίες!!! Και ευτύχως όλοι οι bloggers  είναι πολύ προθυμοί να βοηθήσουν!!!! Ευκαιρία να ευχαρίστησω  μέσα από την καρδιά μου και εγώ όσους με έχουν βοηθήσει  και με βοηθούν με το στησιμό και την εξέλιξει του  blog  μου!!!!


GBB:  Ποια είναι για σένα εκείνα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να παρακολουθείς ανελλιπώς ένα άλλο beauty blog;
BB: Κυρίως θέλω να είναι ευρυματικά- με πρωτότυπα θέματα,να ασχολούνται με θέματα που δεν γνωρίζω τόσο όπως τα φυτικά προιόντα στο χώρο της ομορφιάς,και να εξηγούν πώς ξεκίνησε κάτι ή τι μας προσφέρει αναλυτικά(δηλ να είναι καλά ενημερωμένα στις πληροφορίες που δίνουν)


GBB:  Πες μας ένα πράγμα που μισείς στο blogging.
BB: Επειδή η σχέση μου με τους υπολογιστές δεν είναι η καλύτερη - πολλές φορές μου την δίνει που δεν ξέρω κάποια τεχνικά θέματα που χρειάζονται!


GBB:  Πες μας ένα πράγμα που αγαπάς στο blogging.
BB: Μου αρέσει πολυ που μπορεί ο καθένας να πεί την γνώμη του ελεύθερα και να προωθήσει το δικό του στυλ!!!! Όσα blogs και να δώ, πότε το ένα δεν είναι ίδιο με το άλλο!


GBB:  Ποια ήταν η πιο δημοφιλής σου ανάρτηση;
BB: Η πιο δημοφιλής μου ανάρτηση έχει να κάνει με τις τάσεις στα πέδιλα για το καλοκαίρι του 2011! Είναι πρώτη εδώ και 3 μήνες με διαφορά!! Κατάλαβα οτι τα παπουτσια είναι οχι απλά φετίχ, αλλα πάθος για τις γυναίκες.


GBB: Πρότεινε μας 3 αγαπημένα σου ελληνικά blog.
BB: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, γιατι μου αρέσουν αρκετά!!! Άλλο έχει ωραία κείμενα, άλλο ενδιαφέρουσες εικόνες, άλλο πρωτότυπη αισθητικη!!!! Όλα είναι διαφορετίκά και μοναδικά!! Θα  ήθελα πολυ να παρακολουθώ όσο το δυνατόν περισσότερα ελλήνικα blogs!!!!

4 σχόλια:

  1. Δεν γνωριζα το blog σου, ενδιαφερον! ειμαι καινουρια follower αμα θες τσεκαρε και το δικο μου.
    misstarshiny.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalws irthes sthn parea mas miss starshiny!!!!! se eyxaristw kai bebaia tha tsearw kai to diko sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pws fainetai o epaggelmatismos omws! :)
    poly wraia sinenteuksi apo mia wraia blogger! m'aresei poly to blog sou kai ta post pou anevazeis.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Se eyxaristw poli Y!!!!!epaggelmatismos? makari na exw kataferei na apopnew kati tetoio! se eyxaristw dipla!apo aisthitikh thelei polla akoma alla xairomai pou sou aresoun ta post giati ta grafw monh mou kai afierwnw poli xrono! na eisai kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή