Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Εκπτώσεις καλοκαίρι 2011: smart shopping!

 TAKE A LOOK!http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=96&nid=2202&utm_source=newsletter_july_08&utm_medium=email&utm_campaign=sales

                           Εκπτώσεις καλοκαίρι 2011: smart shopping!



Εκπτώσεις καλοκαίρι 2011: smart shopping!

Οι εκπτώσεις  καλοκαίρι 2011, έχουν ήδη αρχίσει ανεπίσημα, και το μυαλό σου ήδη ταξιδεύει στα ράφια και τις βιτρίνες των καταστημάτων… πρόσεχε μόνο μην σε πατήσει καμία από τις μανιακές του είδους! Γιατί αυτές ψωνίζουν ότι βρουν μπροστά τους χωρίς να σκέφτονται πώς θα το συνδυάσουν ή τι εποχή θα το φορέσουν.

Είναι απλά αδίστακτες με τις τιμές που βλέπουν γύρω τους και αυτό τους φτάνει. Κι αν δεν τους εφαρμόζει και σωστά το
ρούχο, δεν θα πέσουν να πεθάνουν κιόλας! Αλλά εσύ δεν τους μοιάζεις και να εύχεσαι να μην τους μοιάσεις ποτέ.

 Εσύ πρέπει να αρχίσεις αν δεν το κάνεις ήδη να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και πάντα με σοφία και σχέδιο. Αυτό απαιτούν οι εκπτώσεις  καλοκαίρι 2011.

Τι εννοούμε;

  • Καταρχήν αν δεν σου κάνει το ρούχο, όσο φθηνό και να είναι, δεν το αγοράζεις με την προοπτική να χάσεις βάρος στο μέλλον και μπλα, μπλα, μπλα! Αυτό το ξέρεις ότι δεν θα γίνει εύκολα! Οπότε το ρούχο θα κάθεται μέσα στην ντουλάπα και θα κάνει την δική του διαμαρτυρία απέναντι στον σκόρο! Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Υπάρχουν πιο σοβαρές διαμαρτυρίες την σήμερον ημέρα!αξεσουάρ το χρώμα. Αν δεν ταιριάζει με την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου δεν το βάζεις στο καλάθι επειδή η τιμή είναι εξευτελιστική!

  

  • Οπότε αγοράζεις πάντα το νούμερο σου. Αυτό είναι κανόνας,
  • όπως λειτουργεί και στα
  • Το πιο σπουδαίο όμως είναι να σκέφτεσαι και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου και πως τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που αγοράζεις μπορούν να συνυπάρξουν με αυτές. Για παράδειγμα ένα trench coat το φοράς σίγουρα τις τρεις από τις τέσσερις εποχές του χρόνου ή ένα ζευγάρι μαύρα βραδινά πέδιλα το φοράς forever and ever!



Καλό θα ήταν λοιπόν να ρίξεις μια καλή ματιά στην ντουλάπα σου και να δεις τι σοβαρές ελλείψεις έχει βάση των όσων σου έχουμε ετοιμάσει ως Plan A, και μετά να τρέξεις σαν την τρελή στα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα!

 OUR PROPOSALS:
Σκέψου και δράσε έξυπνα στις εκπτώσεις 2011, γιατί ενόψει κρίσης τα πράγματα είναι δύσκολα και εσύ θα πρέπει να κάνεις αγορές με σοφία και όχι βιαστικά!

Διαβάστε περισσότερα: εκπτωσεις καλοκαιρι 2011 http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=96&nid=2202&utm_source=newsletter_july_08&utm_medium=email&utm_campaign=sales#ixzz1RVqL3o7d


Fashion & Style Editor
Έλενα Τρικαλιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου