Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! PRINT,ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ,ΦΛΟΡΑΛ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΕ ΣΕΞΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΤΕ!







                                      ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!
 PRINT,ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ,ΦΛΟΡΑΛ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΑΓΙΩ  ΜΕ ΣΕΞΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΤΕ!
 

Ο Μάιος έχει μπει για τα καλά και οι θερμοκρασίες αυξάνονται συνεχώς.Εφτασε ο καιρός που θα βγούμε  στην παραλία και πάντα  αυτήν την περίοδο υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία για την εμφάνισή μας  και για τα περιττά κιλά του χειμώνα .
Το μαγιώ γίνεται το δεύτερο ρούχο μας,και η επιλογή του δεν είναι εύκολη υπόθεση .Πέρα από τα αισθητικά κριτήρια ,θα πρέπει να συνδυάζει και πολλές άλλες ιδιότητες :να κρύβει κάποιες σωματικές μας ατέλειες,να είναι άνετο και να στεγνώνει σε χρόνο  dt.Επειδή και φέτος  η επιλογή είναι δύσκολη με τόσα σχέδια,έχουμε συγκεντρώσει  τις κυριότερες τάσεις  της αγοράς καθώς και κάποια tips για τη σωστή επιλογήμαγιώ  ανάλογα με το σωματοτυπό μας.



         Πέρα  από τα μπικίνι που κατέχουν την πρώτη θέση  στις προτιμήσεις -οι μεγάλοι σχεδιαστές προτείνουν για το καλοκαίρι του 2011  ολόσωμα μαγιώ με σέξι κοψίματα!Ξεχάστε τα συντηρητικά ολόσωμα,νέα αισθησιακά κάνουν την εμφάνισή τους.


 
                                                            



                                                               




Στα μπικινι: τα κοψίματα και τα μεγέθη είναι  συγκεκριμένα (με κορδόνια ,με μπανέλες ,σε σχήμα πεταλούδας,strapless).


                               τα σχέδια: 
  •  κυρίαρχη τάση είναι τα εμπριμέ : tropical prints -αφηρημένα ψυχεδελικά μοτίβα -φλοραλ σχέδια με λουλούδια πολύχρωμα  για να μας φτιάχνουν το κέφι και μας προσδίδουν μια πιο girly  πνοή

victoria secret

victoria secret
                                               
  • !Η θηλυκότητα των 60ς επιστρέφει μεσα απο ρετρό σχέδια: με καρό,πουαντιγιέ,βολάν και ρίγες!Ρίγες θα δούμε φέτος και στα αντρικά μαγιώ:κάθετες ή οριζόντιες θεωρούνται η νέα πρόταση των tommy hilfiger k nautica για τους κυρίους που θέλουν να ειναι<< in fashion>>.

                                                       

                                                
                                                              
  • Τώρα για όσες αγαπούν την πολυτέλεια: μεταλλιζέ μαγιω  σε ασημί, χάλκινες και μπρονζέ αποχρώσεις,τα οποία  μπορούν να φορεθούν και στις βραδινές μας εμφανίσεις μέσα απο διαφανή και δαντελένια μπλουζάκια!
            
                                          
                                        


 τα έντονα χρώματα που αναδεικνυουν το μαυρισμά σας!
bu geri halliwell
                                                      

  •  επιπρόσθετα στολίδια όπως:μεταλλικεσ τιράντες ,πέρλες(yamamay),παγιέτες(luna),χρυσες λεπτομέρειες,χάντρες,κεντήματα μέχρι και λαχούρια.
     

h&m
                                                             


































  Ξέρουμε ότι όλα τα παραπάνω δείχνουν καλύτερα σε καλοσχηματισμένα σώματα ,όμως δυστυχώς ελάχιστες γυναίκες έχουν  τις αναλογίες της gisele, για έμας τις <<κοινές θνητές>> έχουμε στην σύνεχεια 
συμβουλές για να καμουφλάρουμε τίς  μικρές <<ατελειές>> μας!


  • Το στήθος αναμφισβήτητα είναι από τα πιο ερωτικά σημεία του γυναικείου σώματος ,όμως δεν  έχουν όλες οι γυναίκες το ίδιο μέγεθος .
  • Αυτές που δεν <<θεωρούνται >>τόσο προικισμένες από την φυση τους ή απο την επιστήμη μπορούν να προτιμήσουν  μαγιω με ενίσχυση ή strapless που  αναδεικνύουν τους ώμους !Το μικρό στήθος μπορεί να τονιστεί με φαρδιές ρίγες ή με βολάν για να προστεθεί  όγκος!Το τριγωνάκι επίσης είναι  καταλληλο για μικρα και μόνο μεγέθη.
  • Αντίθετα τα παραπάνω είναι εντελώς απαγορευτικά για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.Αυτές θα πρέπει να προτιμούν μαγιώ με μπανελες ,με φαρδιες τιράντες και πλάτη για καλύτερη στήριξη!Το ίδιο θα πρεπει να προσέχουν και στα ολόσωμα,για καλύτερη στήριξη ιδανικά είναι αυτά που εχουν πρόσθετες  μπανέλες ή λαστιχο κατω απο το στήθος.
  • Για όσες νιώθουν αβολα,τα σέξι κοψίματα μπορούν να τραβήξουν το βλέμμα απο το ντακολτέ

      




    • Οι περισσοτερες εχοντας την <<τυπικη>> μεσογειακή σιλουέτα εχουν κάποιο μικροτερο ή μεγαλυτερο προβληματακι στην περιφέρεια και στους γοφούς!ιδανικά σε αυτην την περίπτωση είναι τα μαγιώ που είναι εμπριμέ ή πιο εντυπωσιακά πάνω και μονόχρωμα κάτω,έτσι παραπλανουν τα βλεμματα παρασυροντάς τα μακρια απο το << αδύναμο >> σημείο!
    • Επιπλέον καλό θα ήταν να αποφεύγονται  τα σλιπ που καλύπτουν όλη την περιφέρεια  καθώς και  τα σορτσακια και τα βολάν στοσλιπ.Κάτι αντίστοιχό ισχύει και για όσες  έχουν κοντά  και πιο γεμάτα πόδια!Προτιμήστε σλιπ που έχουν ψηλό κόψιμο στους μηρούς ή σχέδια με κάθετες ρίγες γιατί δίνουν την ψευδάισθηση των μακρύτερων ποδιών.


                                               
    • Για όσες προτιμούν τα ολόσωμα προτιμήστε αυτά με το αβυσαλλέο ντεκολτέ και πάντα μονόχρωμα (κυρίως μαύρα)!Τέλος η συγκέντρωση του λίπους στη κοιλιά είναι κατί που ενοχλεί πολλούς,αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή  προτιμήστε ολόσωμα μαγιώ που είναι ελαστικα και σφιγγουν την κοιλιά καθως και αυτά που έχουν ντραπέ σχέδια πάνω απο την μέση


                           !                        


                                                        
    •  νεανική και μοντέρνα  λύση είναι τα tankini αντι για το κλασικό μπικινι τα οποία έχουν πιο φαρδια σλιπ και πιο μακριά τοπ!
          
                                                   
    •    προτιμήστε σκούρα και χρώματα ή σχέδια με στροβιλισμούς κ μπροντούρες που ξεγελούν!
    • Αποφύγετε τα λευκά και τα φωσφορίζε χρώματα!
    • Τέλος οι πιο μελαχροινές μπορουν να φορέσουν σχέδον οποιοδήποτε χρώμα επιθυμούν ,σε αντίθεση με τις ανοιχτόχρωμες  που πρέπει να αποφευγουν τα παλ ,το λευκό και το κίτρινο χρώμα!
                                                               


       Πέρα από όλα αυτά ό,τι και να επιλέξουμε σημάσια έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας ,να τον προσέχουμε όσο μπορούμε και να τον συγχωρούμε όταν δεν μπορεί να είναι σε όλα τέλειος!ΓΙα να ολοκληρώσετε το λουκ παραλίας μην ξέχασε το ψαθινό καπέλο ,τα μεγάλα γυαλιά ηλίου , το καφτάνι σαςκαι την πετσέτα σας!Το σημαντικότερο όμως φορέστε το πιο όμορφο χαμογελό σας και απολαυσετε τον ήλιο και την θάλασσα!

                                               
    victoria secret
    

    2 σχόλια:

    1. Χριστίνα μου με αυτή σου την ανάρτηση θυμήθηκα πώς πρέπει φέτος να αγοράσω μεταξύ όλων των άλλων και μαγιώ. Ωστόσω είμαι φανατική λάτρης των μπικίνι. Τα ολόσωμα είναι υπέροχα αλλά δεν θα τα φορούσα ποτέ.
      Φιλιά.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. xaxax!!!etoimazomaste siga siga gia to kalokairaki!!!egw pantws natasa mou tha sou elega na dokimaseis kai kanena oloswmo!!!kai egw hmoun fan twn bikini kai telika pira ena oloswmo pou sysfigei makrainei optika thn siloyeta kai einai kai sexy!!!!!filia polla kai kales agores

      ΑπάντησηΔιαγραφή