Σάββατο 7 Μαΐου 2011

    


  ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ-ΜΠΛΕ: ΟΙ SUPER ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ   ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!




      τα έντονα χρώματα είναι οι κατεξοχήν  χρωματικές επιλογές του καλοκαιριού -Το μπλε και οι αποχρώσεις του γίνεται η νούμερο  1 επιλογη απο τους σχεδιαστές!Το λευκό,το χρώμα της αγνότητας  αποτελεί επένδυση  στο χρηματιστήριο της μόδας.










Αίσθηση ,κάνει  και ο ασπρό- μαυρος συνδυασμός που αναμειγνύει  το ευκολοφόρετο μαυρό με το φωτεινό λευκό.





       Είναι γεγονός  ότι τα ετερώνυμα έλκονται -αυτό σκέφτηκαν και οι σχεδιαστές που αποφάσισαν να επαναφέρουν την αγαπημένη διχρωμία ως <<hot>> τάση τηw σεζόν!Το ασπρόμαυρο μοτίβο εμφανίζεται σε νέες εκδοχές,όπως animal print κn καρό ,ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε ρετρό εμφανίσεις αν συνδυάσουμε στο ίδιο λουκ  2 εντελώς διαφορετικά τυπώματα όπως  τα πούα  με τις ζιγκ-ζαγκ,  ρίγες.Η βασική αυτή αντίθεση  δημιουργεί ένα σοφιστικό εφέ και για αυτό προτιμάται ιδιαίτερα από αρκετές καλοντυμένες σταρ :Νικολ Κιντμαν και η Τζενιφερ Γκουντγουιν.Η συγκεκριμένη διχρώμια εμφανίζεται πολύ φέτος στα αξεσουάρ,στα παππούτσια και στις τσάντες και είναι ιδανική η ανάμειξή της με τις χρυσές αποχρώσεις!Δεν υπάρχει τίποτα  πιο κομψό από ένα ασπρόμαυρο αμάνικό φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια,συνδυασμένο με χρυσοκίτρινα αξεσούαρ!Επιλέξτε το αποθεώνει την γυναικεία σιλουέτα!
       




  το διαχρονικό λευκό,συνδυασμένο με τα σώστα αξεσουάρ,αποδεικνύεται από τις πιο κομψες επιλογές
!Οι αποχρώσεις του λευκού (από το σαμπανιζέ μεχρι το ivory white) είναι ιδανικές για total σύνολα.Το χρώμα της δροσιάς μπορεί να φορεθεί άνετα με ξύλινα αξεσουάρ  ή με τζιν κομμάτια και μαντήλια στο λαιμό προβάλλοντας ένα νεο  boho style!




απαράβατοι κανόνες τou white dress code:
  • αποφύγετε τα άσπρά παντελόνια και ιδιαίτερα τα κάπρι  γιατι δεν καμουφλάρουν τις σωματικες μας ατέλειες
  • μην  τα συνδυάζεται με κλειστά παπουτσία γιατι κονταίνουν το πόδι (εξαίρεση οι μπαλαρίνες που δημιουργούν ένα πιο ρομαντικό λουκ)!
  • κομψό είναι  να  φοράτε τα ασπρα παντελόνια  με γόβες peep-toe!
  • Οι πολύ ασπρές επιδερμίδες είναι καλό να αποφεύγουν τα total λευκα σύνολα γιατι φαίνονται πιο χλωμές!Στην περίπτωση  όμως που θέλετε να φορέσετε ένα άσπρο φόρεμα ,προτιμήστε εκέινα που έχουν κάποιο σχέδιο με βολάν ή με ασυμετρούς ώμους καθώς τραβούν την προσοχή!

     Συνδυάστε:
  •   το λευκό σε επίσημες εμφανίσεις με ασημένια αξεσούαρ!(όπως ασημί γόβες και  ασημι clutch).
  • αν αγαπάτε την λευκή δαντέλα ,η οποία είναι αρκέτα αποκαλυπτική  χρησιμοποίηστε μια  μπεζ επένδυση που εξαλείφει την ορατότητα!
  • Ενα καλής ποιότητας μπεζ/σαμπανι ή εκρού κομπιναζόν είναι η ιδανίκη επιλογή!
  • Για τις πιο τολμήρες και καλλίγραμμές κυρίες  αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα ή μία φούστα με λεπτή ασπρή δαντέλα καλό είναι να προτιμήστε ενα σλιπ στυλ δεκετίας 40 ή  κορμακί!
         

το μπλε χρώμα και οι αποχρώσεις του:


Οι μελαχροινές βρήκαν το δικό τους ροζ!το χρώμα της θάλασσας πλημμυρίζει την ντουλάπα σας και μπορεί άνετα να συνδυαστεί με τα μαυρα ρούχα  καθώς και με όλα  σε ουδέτερες αποχρώσεις!



πρόταση της σεζόν  : μπλε συνδυασμένο με καφε, χρυσό ή μπρονζέ.





Το χρώμα της απεραντοσύνης και οι αποχρώσεις του καταφέρνουν να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην ανάλαφρη διάθεση των διακοπών!Μπλε,γαλάζιο,τιρκουάζ παντού , σε γυαλία ,σε ψάθινεσ τσάντες ,σε αξεσουαρ, σε κολάν ,σε πέδιλα ακόμα και σε συσκευασίες καλοκαιρινών αρωματων(blue glow Jlo ,island Michel Kors)!Το μπλε αναδειχτηκε σε αγαπήμενο χρώμα πολλών σχεδιαστών!(Ungaro.Lanvin,Yves Saint Laurent,Sonia Rykel).Προσοχη!!!προτιμήστε τα μπλε  που έχουν σαν βάση αυτά που πρασινίζουν,και όχι τόσο αυτά με τισ κόκκινεσ κ μώβ αποχρώσεις!Σίγουρα θα σας μετατρεψουν σε αιθέρια πλάσματα της θάλασσας!



Τουλάχιστον μας δίνουν ακόμα την δυνατότητα να μπορούμε να ονειρευτούμε!Πέρα από τα παραπάνω χρώματα που προωθούν ιδιαίτερα φέτοσ οι μεγάλοι οίκοι, αυτο που πρεπεί να θυμαστέ παντα είναι ότι δεν υπαρχουν απαγορευμένα χρώματα άλλα απαγορευμένες καταστάσεις και διαθέσεις,ολα τα χρώματα είναι για όλεσ τις εποχες.

2 σχόλια:

  1. ασπρομαυρο το αγαπημενο μου! επιτελους θα ειμαι στην μοδα χαχαχα!! αλλα και το μπλε και οι αποχρωσεις του υπεροχο! πολυ χρησιμες και πρακτικες οι συμβουλες σου! ευχαριστουμε χριστινακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ασπρομαυρο μαρία μου είναι πια για όλες τις εποχεσ!!all tιme clasic!!!!πολυ καλή επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή