Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΑ!!!!!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΑ!!!!!!





Η οικονομική κατάσταση την περιοδο αυτήν,δυστυχώς,μας έχει κάνει όλους λίγο πολύ να κόψουμε τα περιττά έξοδα από την  καθημερινοτητά μας!

Οι έξοδοι μειώνονται και ο καλλωπισμός αποτελεί πολυτέλεια!!!!

Ωστόσο οι γυναίκες που είναι υπέρμαχοι του στυλ,θέλουν να είναι κομψες και στυλάτες κάτω από όλες τις συνθήκες!!!!

σήμερα λοιπόν  έχουμε συγκεντρώσει τα πιο οικονομικά items που θα σας <<κρατησουν>> στυλάτες-και κάτω από αυτές τις συνθήκες!!!!!(items που αντεχει το βαλαντιο μας)


  • δερμάτινα σανδάλια από το μοναστηράκι:και όμως τα δερματινα σανδαλια(τα αρχαιοελληνικά που λέμε)που μπορούμε να τα βρούμε το μοναστηράκι σε χαμηλές τιμές είναι ιδανικά για το καλοκαίρι!είναι all time clasic  και ταιριάζουν με όλα σας τα ρούχα!!!!Είναι άνετα και κομψά και επειδή κατα καιρούς,διαφοροι επωνυμοι οίκοι χρησιμοποιήσαν το μοτιβο αυτό για τις δημιουργιές τους,όλοι θα αναρωτιούνται απο που τα πήρατε!

  • αξεσουαρ:πλέον δεν χρειάζεται να δώσουμε μια περιουσία για να έχουμε κοσμήματα που να μοιάζουν σαν αληθινά!σκουλαρίκια,βραχιόλια,μπουτουνιέρες μπορουμε να βρουμε σε μαγαζια που πωλουν αξεσουαρ σε πολυ καλέσ τιμες!!!
                                                  προσοχή!!!!!να αποφεύγετε αυτά που έχουν στρας γιατι συνήθως ξεχωρίζει από μακρια η πλαστική πετρούλα!






 








  • φουλάρια απο τα h&m :πλέον η φιρμα αυτη εχεί σε πολυ καλές τιμες κομμάτια που θυμίζουν αντιγραφές από σχέδια επώνυμων οίκων,έχοντας όμως μια φινέτσα!Παράλληλα κατα καιρούς τα μαγαζιά φέρνουν δημιουργίες  διάσημων σχεδιαστών σε πολυ πολυ χαμηλές τιμες!ειλικρινά αξίζουν!οντως είναι δημιουργίες επωνυμων σχεδιαστων και είναι μια καλή ευακιρια-αν βέβαια προλαβετε_ να τις αποκτησετε!προσφατα θραυση έκανε η συνεργασια των h&m  με τον οίκο lanvin!Χαρακτηριστικά στην κίνα ειχαν κατασκήνωσει εκατοντάδες κορίτσια εξω απο τα καταστήματα 48ώρες πριν ανοιξουν για να προλαβουν να αποκτ΄ησουν μερικές από τις δημιουργίες του σχεδιαστη!Στην ελλαδα το φαινομενο αυτό,ευτυχώς, δεν παρουσιαστηκε,εκτόσ από καποια ατομα που περίμεναν απο τισ 5πμ να ανοιξουν τα h&m  στο συνταγμα!


  • κονκάρδες  από την αγαπημένη σας πάντα από το μοναστηράκι!Είναι γεγονός οτι στο μοναστηράκι μπορείτε να βρείτε πολλα και στυλάτα αντικείμενα!κονκαρδες μοναδικές μπορειτε να προμηθευτείτε από ειδικά μαγαζια εκεί-όλοι θα νομιζουν οτι βρεθήκατε σε κάποια συναυλία των αγαπημένων σας σταρς!

 

  • πέτρες και πετράδια-μπορείτε να βρείτε!ημιπολυτιμοι λίθοι σε πολύ χαμηλές τιμές-το μόνο που έχετε είναι να τα περάσετε σε ένα κορδονί και σιγουρα όλοι θα ανρςτιο΄νται πόσα δωσατε για να ποκτήσετε αυτό το κολιε!!!!

 
  • τσάντες:αν και η εποχη μας δεν επιτρέπει τσάντες από επώνυμα logo  αφού στην καλύτερη περίπτωση ξεκινούν από 100 ευρω!!!!!παρόλα αυτά σιγουρα στα μαγαζια της kem  μπορείτε να βρείτε επώνυμες τσάντες απο 30 ευρώ!!!!Αν πάλι θέλετε ΄κάτι πιο ιδιαίτερο  οικονομικές είναι και οι τσάντες pliage της Longchamp.

                                         


  • σκούφος και κασκόλ απο τα accessorize:αν και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν -και τα χειμώνιατικα αξεσουαρ έχουν ήδη μπει στα πατάρια,ωστόσο τα σχέδια που μπορείτε να βρείτε σε σκουφους και κασκολ στην παραπάνω φίρμα,δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από σχέδια και χρώματα ακόμα και από τους πιο ακριβούς οίκους!
 
  • μπαλαρίνες υφασμάτινες keds:ιδανικές και γιατην ανοιξη άλλα και για όλο το καλοκαίρι-είναι από τα πιο οικονομικά σχέδια στα παππουτσια για αυτό και μπορέιτε να πάρετε και λίγο πιο επωνυμές!Οι keds  είναι ιδανικές .γιατι είναι και  << μουράτες>> και οικονομικές!
 
  • ρολοι swatch:μία φίρμα που έχει ένα όνομα και μία ιστορία-τα τελευταία σχέδια είναι άκρως καλοκαιρίνα και οικονομίκα-μία βόλτα απο τα μαγαζια θα σας πείσει!άλλώστε ένα νέο ρολοι απότελει πάντα ένα πολυ κάλο αξεσουαρ!

  • για το τέλος αφησα τα κλασικα πάντα τα all-star αθλητικά παπουτσια:πλέον δεν υπάρχει διαχωρισμός στισ ηλικίες!με  ενα casual  ντύσιμο ένα από τα καινουρια σχέδια θα είναι ιδανικό για έσας!

 




οι εποχές είναι δύσκολές,όμως θέλω να πιστευω πώς θα είναι κάτι σύντομο!!!!!μέχρι τότε ας ειμαστε κομψές και στυλάτες!!!!Αφού μπορουμε!!!

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!

3 σχόλια: