Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

VALENTINE'S LOOK


TO LOOK
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!!!Don't panic κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!Ερχεται το<< look του αγίου βαλεντίνου>> να μας βγάλει από την δύσκολη θέση(!Είναι μία λίστα που εχουν φτιάξει οι στυλίστες για εκείνη την ημέρα με τα do και τα dont της εμφάνισης,συμμερίζομενοι την αγωνία των γυναικών!Εδω θα σας αποκαλύψω τα μυστικά αυτης της λίστας για να τα ακολουθήσετε και εσείς!formal θα ντυθείτε!Αν πάλι δεν γνωρίζετε γιατί ο καλός σας θελει να σας κάνει εκπληξη,ακολουθείστε τα εξής που είναι δοκιμασμένα και εγγυημένα!focus στα χείλη προτιμήστε ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας φούξια ή κόκκινες αποχρώσεις!TIP:περάστε τα χείλη σας και με ένα lip balm με γεύση,θα είναι ευχάριστη εκπληξη την ώρα του φιλιού.me to body lotion του αρώματος σας,έτσι όπου θα τον αγγίζετε θα αφήνετε την <<υπογραφή >> σας.


Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και όσο και να μην το παραδεχομαστε ανοιχτα ,εμείς οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε εντυπωσικάκες εκείνο το βράδυ!Γιορτάζει ο έρωτας και είναι μια ευκαιρία να δείξουμε στον ετερο μας ημισυ τι αισθανόμαστε,αφου οι υποχρεώσεις δεν μας το επιτρέπουν στην καθημερινότητα μας!
Και έδω ξεκινά ο πανικός,τιποτα δεν θεωρούμε κατάληλο για την περίσταση και αγχωνόμαστε!

  • Το βασικότερο ειναι να γνωρίζετε το μέρος που θα γίνει το ραντεβού, για να ξέρετε πόσο
  • Προτιμήστε απλά χτενίσματα και όχι υπερβολές:ένα ισιο λουκ ή μια αλογοουρά είναι ιδανικά,χτενίσματα που φανερώνουν σταθερότητα και κομψότητα!
  • Καντε
  • Αφου τονίζουμε τα χείλη ,σύμφωνα με το πνεύμα της ημέρας, αποφυγετε το εντονο μακιγιαζ στα μάτια!μια απαλή σκια και μία μασκαρα που προσδίδει λίγο ογκο στις πανω βλεφαρίδες είναι αρκετα!
  • Μην ξεχάσετε το ρουζ,για να μην φαινεστε χλωμη.
  • Προσεγμένο μανικιούρ-πεντικιούρ!Το αναμενώμενο ειναι το κοκκινο χρωμα,εσεις κάντε την διαφορά παίζοντας με τις πιο βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου,όπως αυτή του κρασιού ή του σκούρου βυσσινι.
  • Περάστε τα χέρια σας
  • Αποφύγετε οτιδήποτε εχει καρδούλες πχ φόρεμα ,παππουτσια,μπλουζες! Το γιορτάζετε, δεν χρειαζετε να το διατυμπανίζετε κόλας γιατι ο συνοδός σας θα έρθει σε δύσκολη θέση!Οι αντρες είναι πολύ ντροπαλοί.....όσο σκληροί και αδιάφοροι να το παίζουν.
  • Τέλος,ήρθε η ώρα του αρώματος!η ισορρόπια είναι απαραίτητη!ψεκάστε στα σημεία που χτυπά ο σφιγμός και βέβαια πίσω από το λαιμό.Πολλοί συνηθίζουν να ψεκάζουν τον χώρο και περνάνε από μέσα για πάρουν και τα ρούχα τους μυρωδάτες νότες.Δοκιμάστε το
Περα από όλα τα παραπάνω,βάλτε το πιο μεγάλο σας χαμογέλο και ζήστε την στιγμή!Χρονια πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου