Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ!!!

     

ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ

 

 

Εμφανίσεις εμπνευσμένες από τους πρωτόγονους λαούς της Αφρικής, ιtems wild και εκκεντρικά, ερχονται να γεμίσουν με <<ενδιαφέρον>> την καθημερινότητα μας και μας ταξιδευουν, έστω και νοερά σε μακρινούς τόπους που οι περισσότεροι δεν μπορούμε να πάμε.

      

  • Σε διακριτικές εμφανίσεις, τα εμπριμέ outfits, τα ογκώδη κοσμήματα , τα μεταξωτά εμπριμε σαλβάρια και τα animal print σύνολα δίνουν πόντους κομψότητας.
  • Τα σαγηνευτικά χρώματα μας μετατρέπουν από πολεμίστριες , σε ιέρειες και africa queens ανάλογα με την διαθεσή μας.
  • Τα chunky αξεσουάρ αποτελούνται από φυσικά υλικά: φτερά ,χάντρες, ξύλο.Πολλα είναι τα τοπ και τα φορέματα που έχουν ενσωματωμένες μεταλλικές λεπτοπμέρειες όπως κρίκους.Δοκιμάστε να φορέσετε άφθονα κοκάλινα βραχιόλια πάνε με όλα!!!!!
  • Προσοχή!!!! ο μόνος κίνδυνος στο tribal look είναι η υπερβολή!!! αν δεν ξέρετε πιο άλλο printed μοτίβο ταιρίαζει με το εμπριμέ σύνολο σας μην το ρισκάρετε. Ποντάρετε σε ένα ουδέτερο καμβά ( nude, μπεζ ,χακί ή καφέ) ή προτιμείστε ολόσωμες φόρμες με τυπώματα που είναι η πιο ασφαλής επιλογή, και συνοδέψτε τις πάντα με μονόχρωμα αξεσουάρ.
  • Μία φαρδιά καφέ ζώνη και ένα ζςυγάρι πέδιλα με ξύλινο τακούνι είναι υπερ αρκετα! (ωραια εναλλακτική πρόταση για τις πιο τολμηρές είναι τα πεδιλά με το μεταλλικό τακούνι).

 items αποφύγετε τα total looksμε αυτά, δυστυχώς φαίνονται <<φθηνά>>, δοκιμάστε να συνδυάσετε αμπίρ μπλουζάκια με μονόχρωμα παντελόνια, ή ένα μονόχρωμο φόρεμα με animal print αξεσουάρ.ακόμα, κάντε την διαφορά με funky συνδυασμούς όπως πέδιλα με τριπλές επιφάνειες (snake skin, δερμα και δαντέλα) συγκεντρώνοντας όλες τις τάσεις του καλοκαιριού σε μία εμφάνιση.Τα <<ζωώδη>> ενστικτα δεν ηρεμούν ούτε το καλοκαίρι, ωστόσο όσο και να αγαπάτε τα τιγρέ, ζεβρέ και λεοπαρδαλέ


 Αλλωστε η mix and match εμφανίσεις είναι must για κάθε fashionista που επιθυμεί να είναι in style σε κάθε βήμα.




Σχέδια σαν τα παραπάνω, που μας φέρνουν στο μυαλό άγριες περιπλανήσεις, είδαμε και στις πασαρέλλεσ στις εβδομάδες μόδας όπου οι σχεδιαστές παρουσίασαν την κολεξιόν τους για το καλοκαίριτου 2012 στο ευρύ κοινό! Ο οίκος Balenciaga αποθέωσε τις τουνίκ με τα σαγηνευτικά χρώματα, τα animal prints βρήκαν στον οίκο Cavalli τον εκφραστή τους, ενω μάξι εμπριμέ φορέματα είναι η πρόταση των Michael Kors και Donna Karan.
 

Κορίτσια, τα παραπάνω σχέδια είναι ιδανικά τόσο για την πόλη , όσο και για τις διακοπές σας,ωστόσο τα έντονα τυπώματα να τα χρησιμοποιείται στα δυνατά σημεία του σωματός σας,τραβώντας τα βλέμματα εκεί και καμουφλάροντας έτσι με μονόχρωμα κομμάτια και λιγότερα σημαντικά τις μικρές αδυναμίες !


Για το τέλος, άφησα τα βραχιόλια απο μπαμπού (νέο

 ethnic/tribal style,είτε ως safari look, είτε απλά ως animal prints μοτίβα) είναι το ιδανικότερο για το καλοκαίρι, πόσο μάλλον όταν έχει και την έγκριση και των μεγάλων οίκων μόδας! Σαγνευτικά χρώματα, φυσικά υλικά και τυπώματα είναι η συνταγή για μία άκρως επιτυχημένη και στυλάτη εμφάνιση! 
Το αφρικανικό λουκ (με όποια πνοή και να το προτιμάτε είτε ως
trend) δεν είναι τόσο διαδεδομένα ακόμα στην χώρα μας , ωστόσο με αστικά κομμάτια μπορούν να αναδείξουν την μποέμ πλευρά σασ. Προμηθευτείτε βραχιόλια ή τσάντες με χεράκια από μπαμπου και θα εντυπωσιάσετε! Ειναι φυσικό υλικό με τεράστια αντοχή και ταιριάζει απόλυτα με τα ξύλινα κοσμηματά σας.
 
Eντονα τυπώματα, african μοτίβα, ethnic λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν και να δημιουργήσουν το σαφάρι-tribal look.
!!!

Shopping Guide: Εσύ βρήκες το μαγιό που θα σε αδυνατίσει; by missbloom

  • Editors Pick! http://www.missbloom.gr/fashion-/best-buys/5749/articles/shopping-guide--esy-vrikes-to-magio-poy-/article.aspx
  • Shopping Guide: Εσύ βρήκες το μαγιό που θα σε αδυνατίσει;

    Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
     
     
    Η Miss Bloom σου αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να κάνεις τη σωστή επιλογή!

    Το μαγιό είναι ένα από τα κομμάτια που δυσκολευόμαστε πολύ να διαλέξουμε και αυτό γιατί αφήνει το σώμα εκτεθειμένο με αποτέλεσμα να τονίζεται ακόμα και η παραμικρή ατέλεια. Και μπορεί οι πιο δύσπιστοι να λένε ότι όλα τα μαγιώ είναι ίδια αλλά η αλήθεια είναι ότι με τη σωστή επιλογή όχι μόνο θα καταφέρεις να κρύψεις τις ατέλειες αλλά θα κολακέψεις και το σώμα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Ο γενικός κανόνας:
    Η σωστή επιλογή του μαγιό διέπεται από τους ίδιους ακριβώς κανόνες που ισχύουν και για την επιλογή των υπόλοιπων ρούχων. Πρέπει να κρύβεις τα αδύνατα και τονίζεις τα δυνατά σου σημεία. Τόσο απλά!

    Ειδικότερα:

    Αν θέλεις να «εξαφανίσεις» την περιφέρειά σου: Και όμως, μπορείς! Για να καλύψεις την περιφέρειά σου το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις φετινές τάσεις της μόδας και να φορέσεις ένα retro inspired μπικίνι. Πολύ καλή επιλογή είναι και ένα ολόσωμο μαγιό με cut-outs ή ένα μπικίνι που τραβά το βλέμμα στο πάνω μέρος του σώματος.

    1. River Island 27.50€ (top) + 19,01€ (bottom), asos / 2. Juicy Couture (Τσακάλωφ 24, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3646550) / 3. H&M 24.95€ / 4. Lisa Maree 176.86€, net-a-porter / 5. Tara Matthews 135€, net-a-porter


    Αν έχεις καμπύλες: Ένα ολόσωμο μαγιό με color block λεπτομέρειες θα τονίσει τις καμπύλες σου με τον πιο ωραίο και ενδιαφέροντα τρόπο. Εξίσου ωραίο θα ήταν και ένα μπικίνι με κομψά prints.

    1. Topshop 35£ / 2. Topshop 35£ / 3. H&M 24.95€ / 4. Suiteblanco / 5. Zara 12.95€ (top) + 12,95 (bottom)



    Αν έχεις boyish σιλουέτα: Ιδανικό για σένα είναι ένα μαγιό με έντονα prints και βολάν που προσθέτουν όγκο. Σου πηγαίνει τόσο το κλασικό και αγαπημένο «τριγωνάκι» όσο και τα strapless ή τα πιο αθλητικά κοψίματα.

    1. Suiteblanco / 2. Zara 12.95€ (top) + 12,95 (bottom) / 3. Yamamay (Τhe Mall Athens - τηλ. 210-6300166) / 4. Yamamay (Τhe Mall Athens - τηλ. 210-6300166)/ 5. Fullah Sugah 16.90€ (top) + 11.90€ (bottom) / 6. Blanco

    Αν έχεις πλούσιο μπούστο: Το κλασικό halter-neck μαγιό (είτε πρόκειται για την ολόσωμη version είτε πρόκειται για μπικίνι προσφέρει εγγυημένο αποτέλεσμα. Μια άλλη κλασική επιλογή είναι και το μπικίνι με top με μπανέλες και ενίσχυση. Φέτος όμως μπαίνει στην εξίσωση ακόμα ένα είδος. Πρόκειται για το «Longline bikini» το top του οποίου κατεβαίνει και λίγο πιο χαμηλά θυμίζοντας το «bustier» που έκανε θραύση τη δεκαετία του ’50.

    1. Αsos 24.44 (top) + 16.29€ (bottom) / 2. Topshop 13£ (top) + 8£ (bottom) / 3. Suiteblanco / 4. H&M 34.95€ / 5. Juicy Couture (Τσακάλωφ 24, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3646550)

    Αν θέλεις να καμουφλάρεις την κοιλιά σου:
    Αν είσαι φανατική του μπικίνι τότε καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα bottom στην ψηλόμεση εκδοχή του. Αν πάλι θέλεις να επενδύσεις σε ένα ολόσωμο μαγιό, όλες οι επιλογές είναι ιδανικές (εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα τη strapless!)

    1. Αsos 40.73 / 2. Zara 29.95€ / 3. Mara Hoffman 274.44€, net-a-porter


    Miss Bloom's Tip:
    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις στο νού σου ότι για να κάνεις την επιλογή του τέλειου μαγιό χρειάζεται να κάνεις πολλές δοκιμές. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά!


    http://www.missbloom.gr/fashion-/best-buys/2/5749/articles/shopping-guide--esy-vrikes-to-magio-poy-/article.aspx

    Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

    Αξεσουάρ: Το “must have” του καλοκαιριού!

    Αξεσουάρ: Το “must have” του καλοκαιριού!

    http://www.lampiri.gr/el/articles/feel_beautiful/αξεσουάρ_το_must_have_του_καλοκαιριού

    Βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια και άλλα πολλά αξεσουάρ, δίνουν λάμψη στο ντύσιμο μας και το μετατρέπουν πάντα σε κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό!


    Φέτος το καλοκαίρι τα βλέπουμε παντού και σε μεγάλες ... δόσεις! Χέρια, δάχτυλα, λαιμός όλα «εξοπλισμένα» με χρωματιστά, όμορφα αξεσουάρ! Τα θεωρώ «must" και προτείνω ανεπιφύλαχτα να αρχίσουμε  να τα εντάσσουμε στο στυλ μας, όποιο κι αν είναι αυτό! Βρήκαμε λοιπόν για σας μερικά όμορφα και καλοκαιρινά κομμάτια που σίγουρα φορώντας τα -αν μη τι άλλο- θα σας φτιάξουν την διάθεση!



    1.  Κολιέ 9,99 EUR - BLANCO
    2. Κολιέ με αλυσίδες 79,95 EUR - UTERQUE
    3. Κολιέ με αλυσίδες και φτερά 9,95 EUR - H&M
    4. Σκουλαρίκια χρυσά με χάντρες 14,60 EUR- ACHILLEAS ACCESSORIES
    5. Χρυσό βραχιόλι 9.99 EUR - BLANCO
    6. Δαχτυλίδι 9,90 EUR- ACHILLEAS ACCESSORIES
    7. Σετ με χρωματιστά βραχιόλια 5,99 EUR - BLANCO
    8. Δαχτυλίδι "love me" 2,99 EUR - BERSHKA
    9. Σκουλαρίκια κορώνες 4.30 EUR- ACHILLEAS ACCESSORIES
    10. Κολιέ με στοιχεία έθνικ 17,95 EUR - ZARA
    11.  Σετ με 5 βραχιόλια 7,90 EUR - FULLAH SUGAH
    12. Πλεκτό κολιέ 12,99 EUR - BERSHKA
    13. Κολιέ με στοιχεία έθνικ 21,90 EUR - ACHILLEAS ACCESSORIES
    14. Κρίκοι με πέρλες 10.90 EUR- ACHILLEAS ACCESSORIES
    15. Κολιέ με αστερίες 12,99 EUR - BLANCO
    16. Κολιέ με πέρλες και στράς 19,95 EUR - ZARA
    17. Φαρδύ βραχιόλι 9.99 EUR - BERSHKA
    18. Σκουλαρίκια αστερίες 3,99 EUR - BLANCO
    19. Κρίκοι με χάντρες 9,30 EUR- ACHILLEAS ACCESSORIES

     http://www.lampiri.gr/el/articles/feel_beautiful/αξεσουάρ_το_must_have_του_καλοκαιριού
    Στελίνα Κασιμάτη
    Fashion Editor-Stylist
    s.cassimati@lampiri.gr

    http://www.lampiri.gr/el/articles/feel_beautiful/αξεσουάρ_το_must_have_του_καλοκαιριού

    Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

    Ψάθινες Τσάντες

    Ψάθινες Τσάντες


    Αν ψάχνετε να αγοράσετε μια τσάντα που να σας βγάζει ασπροπρόσωπες όλες τις ώρες της ημέρας, τότε οι ψάθινες είναι ιδανικές για εσάς! Είναι κατάλληλες για την πόλη και την παραλία, για το πρωί και το βράδυ, για casual αλλά και chic ντύσιμο!

    http://www.glamourmagazine.gr/gallery/moda/shopping/psathines-tsantes