Σάββατο 21 Μαΐου 2011

the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......

the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......: " Αφέλειες για όλες Το απόλυτο hairstyle ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, αρκεί ..........


                     

 

 

 

 

             

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

the secret of women: FASHION STORIES-SHOWS

the secret of women: FASHION STORIES-SHOWS: " don't just follow fashion,greate it!....

ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ.....
 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΛΟΥΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! PRINT,ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ,ΦΛΟΡΑΛ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΕ ΣΕΞΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΤΕ!







                                      ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!
 PRINT,ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ,ΦΛΟΡΑΛ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΑΓΙΩ  ΜΕ ΣΕΞΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΤΕ!
 

Ο Μάιος έχει μπει για τα καλά και οι θερμοκρασίες αυξάνονται συνεχώς.Εφτασε ο καιρός που θα βγούμε  στην παραλία και πάντα  αυτήν την περίοδο υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία για την εμφάνισή μας  και για τα περιττά κιλά του χειμώνα .
Το μαγιώ γίνεται το δεύτερο ρούχο μας,και η επιλογή του δεν είναι εύκολη υπόθεση .Πέρα από τα αισθητικά κριτήρια ,θα πρέπει να συνδυάζει και πολλές άλλες ιδιότητες :να κρύβει κάποιες σωματικές μας ατέλειες,να είναι άνετο και να στεγνώνει σε χρόνο  dt.Επειδή και φέτος  η επιλογή είναι δύσκολη με τόσα σχέδια,έχουμε συγκεντρώσει  τις κυριότερες τάσεις  της αγοράς καθώς και κάποια tips για τη σωστή επιλογήμαγιώ  ανάλογα με το σωματοτυπό μας.



         Πέρα  από τα μπικίνι που κατέχουν την πρώτη θέση  στις προτιμήσεις -οι μεγάλοι σχεδιαστές προτείνουν για το καλοκαίρι του 2011  ολόσωμα μαγιώ με σέξι κοψίματα!Ξεχάστε τα συντηρητικά ολόσωμα,νέα αισθησιακά κάνουν την εμφάνισή τους.


 
                                                            



                                                               




Στα μπικινι: τα κοψίματα και τα μεγέθη είναι  συγκεκριμένα (με κορδόνια ,με μπανέλες ,σε σχήμα πεταλούδας,strapless).


                               τα σχέδια: 
  •  κυρίαρχη τάση είναι τα εμπριμέ : tropical prints -αφηρημένα ψυχεδελικά μοτίβα -φλοραλ σχέδια με λουλούδια πολύχρωμα  για να μας φτιάχνουν το κέφι και μας προσδίδουν μια πιο girly  πνοή

victoria secret

victoria secret
                                               
  • !Η θηλυκότητα των 60ς επιστρέφει μεσα απο ρετρό σχέδια: με καρό,πουαντιγιέ,βολάν και ρίγες!Ρίγες θα δούμε φέτος και στα αντρικά μαγιώ:κάθετες ή οριζόντιες θεωρούνται η νέα πρόταση των tommy hilfiger k nautica για τους κυρίους που θέλουν να ειναι<< in fashion>>.

                                                       

                                                
                                                              
  • Τώρα για όσες αγαπούν την πολυτέλεια: μεταλλιζέ μαγιω  σε ασημί, χάλκινες και μπρονζέ αποχρώσεις,τα οποία  μπορούν να φορεθούν και στις βραδινές μας εμφανίσεις μέσα απο διαφανή και δαντελένια μπλουζάκια!
            
                                          
                                        


 τα έντονα χρώματα που αναδεικνυουν το μαυρισμά σας!
bu geri halliwell
                                                      

  •  επιπρόσθετα στολίδια όπως:μεταλλικεσ τιράντες ,πέρλες(yamamay),παγιέτες(luna),χρυσες λεπτομέρειες,χάντρες,κεντήματα μέχρι και λαχούρια.
     

h&m
                                                             


































  Ξέρουμε ότι όλα τα παραπάνω δείχνουν καλύτερα σε καλοσχηματισμένα σώματα ,όμως δυστυχώς ελάχιστες γυναίκες έχουν  τις αναλογίες της gisele, για έμας τις <<κοινές θνητές>> έχουμε στην σύνεχεια 
συμβουλές για να καμουφλάρουμε τίς  μικρές <<ατελειές>> μας!


  • Το στήθος αναμφισβήτητα είναι από τα πιο ερωτικά σημεία του γυναικείου σώματος ,όμως δεν  έχουν όλες οι γυναίκες το ίδιο μέγεθος .
  • Αυτές που δεν <<θεωρούνται >>τόσο προικισμένες από την φυση τους ή απο την επιστήμη μπορούν να προτιμήσουν  μαγιω με ενίσχυση ή strapless που  αναδεικνύουν τους ώμους !Το μικρό στήθος μπορεί να τονιστεί με φαρδιές ρίγες ή με βολάν για να προστεθεί  όγκος!Το τριγωνάκι επίσης είναι  καταλληλο για μικρα και μόνο μεγέθη.
  • Αντίθετα τα παραπάνω είναι εντελώς απαγορευτικά για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.Αυτές θα πρέπει να προτιμούν μαγιώ με μπανελες ,με φαρδιες τιράντες και πλάτη για καλύτερη στήριξη!Το ίδιο θα πρεπει να προσέχουν και στα ολόσωμα,για καλύτερη στήριξη ιδανικά είναι αυτά που εχουν πρόσθετες  μπανέλες ή λαστιχο κατω απο το στήθος.
  • Για όσες νιώθουν αβολα,τα σέξι κοψίματα μπορούν να τραβήξουν το βλέμμα απο το ντακολτέ

      




    • Οι περισσοτερες εχοντας την <<τυπικη>> μεσογειακή σιλουέτα εχουν κάποιο μικροτερο ή μεγαλυτερο προβληματακι στην περιφέρεια και στους γοφούς!ιδανικά σε αυτην την περίπτωση είναι τα μαγιώ που είναι εμπριμέ ή πιο εντυπωσιακά πάνω και μονόχρωμα κάτω,έτσι παραπλανουν τα βλεμματα παρασυροντάς τα μακρια απο το << αδύναμο >> σημείο!
    • Επιπλέον καλό θα ήταν να αποφεύγονται  τα σλιπ που καλύπτουν όλη την περιφέρεια  καθώς και  τα σορτσακια και τα βολάν στοσλιπ.Κάτι αντίστοιχό ισχύει και για όσες  έχουν κοντά  και πιο γεμάτα πόδια!Προτιμήστε σλιπ που έχουν ψηλό κόψιμο στους μηρούς ή σχέδια με κάθετες ρίγες γιατί δίνουν την ψευδάισθηση των μακρύτερων ποδιών.


                                               
    • Για όσες προτιμούν τα ολόσωμα προτιμήστε αυτά με το αβυσαλλέο ντεκολτέ και πάντα μονόχρωμα (κυρίως μαύρα)!Τέλος η συγκέντρωση του λίπους στη κοιλιά είναι κατί που ενοχλεί πολλούς,αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή  προτιμήστε ολόσωμα μαγιώ που είναι ελαστικα και σφιγγουν την κοιλιά καθως και αυτά που έχουν ντραπέ σχέδια πάνω απο την μέση


                           !                        


                                                        
    •  νεανική και μοντέρνα  λύση είναι τα tankini αντι για το κλασικό μπικινι τα οποία έχουν πιο φαρδια σλιπ και πιο μακριά τοπ!
          
                                                   
    •    προτιμήστε σκούρα και χρώματα ή σχέδια με στροβιλισμούς κ μπροντούρες που ξεγελούν!
    • Αποφύγετε τα λευκά και τα φωσφορίζε χρώματα!
    • Τέλος οι πιο μελαχροινές μπορουν να φορέσουν σχέδον οποιοδήποτε χρώμα επιθυμούν ,σε αντίθεση με τις ανοιχτόχρωμες  που πρέπει να αποφευγουν τα παλ ,το λευκό και το κίτρινο χρώμα!
                                                               


       Πέρα από όλα αυτά ό,τι και να επιλέξουμε σημάσια έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας ,να τον προσέχουμε όσο μπορούμε και να τον συγχωρούμε όταν δεν μπορεί να είναι σε όλα τέλειος!ΓΙα να ολοκληρώσετε το λουκ παραλίας μην ξέχασε το ψαθινό καπέλο ,τα μεγάλα γυαλιά ηλίου , το καφτάνι σαςκαι την πετσέτα σας!Το σημαντικότερο όμως φορέστε το πιο όμορφο χαμογελό σας και απολαυσετε τον ήλιο και την θάλασσα!

                                               
    victoria secret
    

    Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

                   

         


      ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ......  ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!


              

                  Μοτίβα εμπνευσμένα από το μεγαλείο της φύσης προστάζει  η μόδα για το καλοκαίρι του 2011!Παιχνιδιάρικα λουλουδιαστά  σχέδια,αγαπητά σε όλες τις ηλικίες
    διακοσμούν φορέματα (αξεσουάρ,τσάντες και υποδήματα).Η <<ανοιξη>>  έχει έρθει για τα καλά και δεν θα << φυγει>> ούτε το καλοκαίρι....




    Μικρά ή μεγάλα τυπώματα από λουλούδια  σε έντονες αποχρώσεις έρχονται να βάλουν χρώμα στην ζωή μας!flοραλ φορεματακια  που αναδεικνύουν  την ρομαντική μας πλευρα,προτείνουν οι επωνυμοι οίκοι!Οι dolce &gabbana   πρωτοστατούν  με τις μαξι λουλουδιαστές δημιουργίες τους και  ακολουθούν  οι max mara,patrizia pepe   με αποκορύφωμα την κολεξιόν με τα εσπεροειδή της stella Μccartney !








    max mara
    MAX MARA
                                                                                          


                                                                                    PATRIZIA PEPE                                                                                           PATRIZIA PEPE             




        DOLCE&GABBANA  




         DOLCE&GABBANA  





    STELLA MC CARTNEY

                                               









     Αν και όλα τα παραπάνω  είναι αρκετά φινετσάτα ,η υπερβολή και εδώ μπορεί να αποφέρει  το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό!αν δεν θέλετε να μοιάζετε με <<ανθισμενο>> κήπο πρέπει να                           προσέξετε τα εξής:
    • τα floral  φορέματα καλό είναι να τα συνδυάζετε με μονόχρωμα  υποδήματα ή αξεσουαρ(και το αντίστροφο βεβαια που είναι εξίσου κομψό).
    • Αν πάλι σας μπερδεύει η επίλογή του σωστού χρώματος, το μαυρο και  τα  nude  είναι οι ασφαλείς επιλογές!
    • ντραπέ , με βολάν ,κρουαζέ  ή strapless τα floral φορέματα είναι ιδανικά για  all day long  και όχι μόνο εμφανίσεις!
    • Το ίδιο item  μπορείτε να το φορέσετε το πρωί με άνετα σανδάλια και μια ευρύχωρη τσάντα ,και το βράδυ με ένα μεταλλικό  clutch   και ψηλοτάκουνες γόβες.
    • Οσον αφορά τα αξεσουάρ,τα λουλουδιαστα σύνολα ταιριάζουν με μονοχρωμα βραχιόλια ξύλινα ή υφασμάτινα ,πέρλες και διακριτικά μεταγιόν!ωστόσο φέτος τα είδαμε στις πασαρέλλες συνδυάσμενα με πολλές ασημένιες βέργες στα χέρια και μεγάλους μεταλλικούς κρίκους στα αυτιά!δοκιμάστε το και έσεις!!!!
        





      Για τις πιο τολμηρές,που θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν ,η κορδέλα στα μαλλιά ,μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο fashion item .κορδέλες στα μαλλιά στο ίδιο υφασμα  με το φορεμα,μας φέρνουν στο μυαλό τις ντίβες της δεκαετίας του ’60,που αποτέλεσαν ιέρειες του στυλ!

                                            
    Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά –ένα ζευγάρι πλατφορμες εμπριμέ,μία ζώνη ή μια μεγαλη μπουτουνιέρα με λουλούδι ,είναι αρκετά για να μετατρέψουν μία απλη εμφάνιση  σε <<in fashion>>.


    Θεωρείται οτί τα παραπάνω σχέδια ταιριάζουν καλύτερα σε ελαφρωςμαυρισμένες   επιδερμίδες,όμως υπάρχει τέτοια πληθώρα χρωμάτων ώστε  οι πιο <<πουδρε>> αποχρώσεις  να είναι ιδανικές και  για τις πιο ανοιχτες!πλέον τα floral  ιτεμς απεγκλωβίστικαν από την αβασταχτη ελαφρότητα του παρελθόντος και κερδισαν μια σημαντική θεση στον κατάλογο των πιο στυλάτων επιλογών!Το μόνο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι ο,τι επιλέξετε να το φορέσετε  με  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ και την καλύτερη ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΤΗ σας ΔΙΑΘΕΣΗ!

                                          COMBINATIONS