Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ-ΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΡΟΥΧΟ!!!!!






ολοσωμη φορμα :το αδικημενο trend

 

η ολόσωμη φόρμα (ή σαλοπέτα όπως την αποκαλούν πολλοι) είναι ένα item  που οι περισσότερες γυναίκες διστάζουμε να το φορέσουμε,ωστόσο κάθε καλοκαίρι πλήθος σχεδίων και χρωμάτων κατακλύζουν την αγορά




  • !Είναι άνετη,
  • μπορει να φορεθεί όλη ημερα -μεχρι αργα το βραδυ
  • ,και το σημαντικότερο είναι οτι κρυβεί την φουσκώμενη κοιλίτσα-που είτε εχουμε,είτε αποκταμε μέτα από τις βουλιμικές τάσεις που μασ πιάνουν,και τις βραδινες επιδρομές στο ψυγείο!Σασ θυμίζει κάτι?








 Υπάρχουν λοιπόν ,ολόσωμες φόρμες για καθε γούστο και περισταση:


-Μία απλή μαυρη σαλοπέτα  μπορεί να φορεθεί απο το πρωι μεχρι το βραδυ με ενα ζευγάρι ψηλα παπούτσια και να είναι τόσο εντυπωσιακη από μόνη της που τα υπολοιπά αξεσουαρ να είναι περιττά!






- για όσες θέλετε να είστε in fashion  σε καθε σας βήμα ,μια σαλοπέτα με δαντέλα ,διαφάνεια και άλλες σατέν λεπτομέρειες,είναι ο,τι πιο τελευταίο υπαρχει στον χώρο της μόδας!με ενα αυστηρό σακάκι σε α γραμμή και κότσο είστε ετοιμη για να πάτε στο γραφείο σας,ενω μολίς βγείτε από αυτο αν το σακακι το αντικαταστήσει ενα τζιν τζακετ ειστε ετοιμη για την απογευματινή σας βολτα ,το καφε ή το shopping  που εχετε κανονίσει με την κολλητη σας!

 





-Οι πιο τολμηρές που θέλετε πάντα να είναι οι εμφανίσεις εκρηκτικες προτιμειστε αυτές με τα  animal ρrint, με πουα,και φλοραλ σχεδια!Με μπαλαρίνες,σαντάλια ή αθλητικα παπούτσια το αποτελεσμα εχει πιο γηινο υφος!Μοδατες και must  για το καλοκαιρι του 2011θεωρούνται οι ολόσωμες φορμεσ σε εντονα χρωματα και φαρδια γραμμή-όμως πρεπει να είστε λίγο προσεκτικές στους συνδυασμούς!


                                    


  αυτές που είναι  all time clasic  ειναι οι ντενιμ σαλοπέτες-ιδιαιτερα διαδεδομένες στις νεαρεσ ηλικίες και οι αθλητικές,που ακόμα και με πλατφορμές προσδίδιουν ενα καθημερινο λουκ!




 οποιο και αν ειναι το στυλ σας καπου σας περιμενει η ιδανική ολοσωμη φόρμα για εσάς!

ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!!!

 






Παρασκευή 1 Απριλίου 2011





ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ:DO H DON'T?












 Τα golden boys μπορεί να κλαίνε αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τη μόδα, η οποία απ’ ότι φαίνεται διανύει την golden age της.

 Μπορεί οι καιροί να είναι χαλεποί και δύσκολοι για τους περισσότερους αλλά στον κόσμο της μόδας οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται με έναν διαφορετικό τρόπο. Οι σχεδιαστές φέτος έστειλαν το anti-crisis μήνυμά τους, αψηφώντας τα βάσανα του υπόλοιπου πλανήτη βάφοντας χρυσά τα πάντα γύρω τους.

 Πολλές συλλογές, όπως αυτή του οίκου Balmain, ήταν σαν να τις είχε αγγίξει κάποιος Μίδας
οπώς και τα τυπώματα απο τα σχέδια του οίκου του αείμνηστου alexander mcqueen!


 Ένα είναι σίγουρο:
  • Το χρυσό γίνεται το απόλυτο χρώμα για τις βραδινές εμφανίσεις

  • δημιουργεί super glam look

  • αφήνει την υπόνοια ενός 80’s disco στιλ-πιο χαλαρού απο τα στημένα


  • ανακατευεταί με  τις ΑΣΗΜΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ:η νεα τάση της σεζόν -προταση του οίκου Σανέλ!ολα επιτρέπονται!!!!






         

κλασικοι χρωματικοι συνδυασμοί του χρυσού είναι:


καφετι-ταμπά-μπεζ

 

  -κοκκινα



                                                                                                                                                                                                                                                                                   --γαλαζια
                                                                                     
   -μπλε ηλεκτρικ
    - μαυρο



            -λευκό

           - πρασινα

                                             

                                                             
  -μωβ              

                                     
    -κιτρινο

                               

                            

                           αν και ιδιαιτερο -το χρυσο προσθέτει πάντα πινελιές πολυτέλειας!!!!προσοχη στη υπερβολή γιατί είναι πολυ ευκολο το αποτέλεσμα να είναι το αντιθετο-ακρως απογοητευτικο και δευτερο!!!!!

















Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

     

                                                                       


ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!

Η τέλεια εμφάνιση είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουμε να πετύχουμε. Και ακριβώς αυτή η γυναικεία επιθυμία είναι που κινεί όχι μία, αλλά δύο τεράστιες βιομηχανίες, της μόδας και της ομορφιάς.


Σχεδιαστές, στιλίστες, fashion editors, makeup artists, hair stylists, beauty editors και πολλοί άλλοι, δουλεύουν και υπόσχονται στο γυναικείο κοινό την τέλεια εμφάνιση. Τελικά όμως, μήπως τα σωστά προϊόντα δεν είναι αρκετά για να φτάσεις στο στόχο σου; Η αλήθεια είναι πως το μυστικό βρίσκεται στην οργάνωση και σε μία ολόκληρη τελετουργία η οποία πρέπει να προηγηθεί αν θέλεις να έχεις το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί. Διάβασε ποια είναι η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθήσεις πριν από κάθε special περίσταση, για να έχεις μία περιποιημένη και fashion wise εμφάνιση.

Πάρε πληροφορίες:Πρώτα πρώτα, αυτό που πρέπει να κάνεις πριν φτάσει η μεγάλη μέρα είναι να ξέρεις τα συμφραζόμενα της περίστασης. Δηλαδή αν είναι ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο ή ένα cocktail πάρτι, ή ένα ποτό σε ένα bar. Έτσι θα μπορείς να υπολογίσεις και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Καλό θα είναι επίσης, να γνωρίζεις λίγα πράγματα για τον καιρό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από το να βγεις, για παράδειγμα, με όλη την πλάτη έξω σε ένα μέρος όπου κάνει κρύο και να φαίνεται ότι είσαι διατεθειμένη να παγώσεις για να είσαι όμορφη.

Ώρα να καθήσεις μπροστά στην ντουλάπα:Αφού μάθεις τις συνθήκες και την τοποθεσία, είσαι έτοιμη για να βρεις το outfit. Όπως είπαμε λοιπόν… Αν ξέρεις ας πούμε ότι φυσάει, δε θα φορέσεις ένα αέρινο και κοντό φόρεμα, για να γίνεις θέαμα. Το ζήτημα είναι να είσαι άνετη με αυτό που φοράς έτσι ώστε να μπορείς να δείχνεις χαλαρή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να είσαι και πιο συγκεντρωμένη στη συζήτηση και όχι αναγκασμένη να έχεις το νου σου στο φόρεμά σου.




Από την κορυφή μέχρι τα νύχια:Το επόμενο βήμα είναι η περιποίηση των άκρων. Πολύ σημαντικό και καθοριστικό! Κανόνισε μανικιούρ και πεντικιούρ αλλά μόνο εφόσον έχεις βρει τί θα φορέσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις το χρώμα που θα χρησιμοποιήσεις.

Χαλάρωση και ευεξία:Πριν τη μεγάλη στιγμή και τις τελικές ετοιμασίες, κάνε ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσεις. Τρίψε γόνατα και αγκώνες με scrub για να γίνουν απαλά. Πριν ντυθείς άπλωσε ενυδατική σε όλο το σώμα σου. Πρόσεχε όπως να μην έχει πολύ έντονη μυρωδιά και μπερδευτεί με το άρωμά σου. Άφησέ τη να στεγνώσει πριν ντυθείς.

Κορώνα στο κεφάλι σου:Ανάλογα με την περίσταση θα προγραμματίσεις και το στιλ των μαλλιών σου. Όπως και με το ρούχο έτσι θα πρέπει να κάνεις και για τα μαλλιά σου. Δηλαδή, αν γνωρίζεις ότι το event θα είναι σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα θα φυσάει, καλό θα είναι να έχεις κάτι για μπορείς να τα πιάσεις σε περίπτωση που είναι αδύνατο να τα αφήσεις κάτω.
Αν η ξεχωριστή περίπτωση είναι τετ-α-τετ ραντεβού να σκεφτείς την περίπτωση να τα αφήσεις κάτω. Τα ανέμελα μαλλιά γοητεύουν πολύ τους άντρες. Αν όμως η περίσταση είναι πιο σοβαρή, όπως ένας γάμος ή δεξίωση, να εξετάσεις και την περίπτωση του σινιόν που θα δώσει ένα πιο chic ύφος στην εμφάνισή σου.

                                 





Make up guide:Τώρα έχει έρθει η ώρα να αποφασίσεις για το μακιγιάζ. Όλα θα εξαρτηθούν από την περίσταση! Αν βγεις ραντεβού, ο στόχος είναι να φαίνεσαι όμορφη, φρέσκια, ελκυστική αλλά όχι too much. Δε θέλουμε ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας να φοβάται να μας δει χωρίς μακιγιάζ. Σ’ αυτήν την περίπτωση δώσε ένα υγιές και ροδαλό χρώμα στα μήλα σου. Απέφυγε το πολύ έντονο κραγιόν καθώς και σε περίπτωση φιλιού, μπορεί να γίνεις και εσύ και αυτό χάλια! Συν τοις άλλοις, τα έντονα κραγιόν λερώνουν γιακάδες και ποτήρια! Αν όμως είσαι αποφασισμένη να φορέσεις έντονη απόχρωση, φρόντισε να πάρεις κάποιο όχι πολύ κρεμώδες. Πλέον στην αγορά θα βρεις αρκετά long lasting κραγιόν, που δε φεύγουν εύκολα.
Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και τα μάτια σου. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα έντονο βλέμμα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις smoky eyes. Αρκετή μάσκαρα και λίγο μολύβι, θα σου δώσουν το βλέμμα που πρέπει να έχεις.

Κερασάκι στην τούρτα:Πριν φύγεις από το σπίτι, βάλε άρωμα στα καίρια σημεία, δηλαδή λαιμό, μπούστο και λίγο στους καρπούς.
 


Για παν ενδεχόμενο:Τέλος, εφοδίασε την τσάντα σου με τα καλλυντικά που θα χρειαστείς για φρεσκάρισμα. Τα βασικά μόνο… όχι όλο το νεσεσέρ!

Τώρα είσαι έτοιμη να τους εκπλήξεις! Καλή επιτυχία!




                                                             

Ραφαέλα Μόουρα
Fashion Editor


'pid=141_nid=1900_utm_source=newsletter_feb11_utm_medium=email_utm_campaign=valentine');" href="javascript:void(0);"Add to my stylewatch

ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ:ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ

   


     Toν τελευταίο καιρό, ο  χορός  -σε  κάθε μορφή του- είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!Ριάλιτι,ταινίες στο σινεμα και σηριαλ περιστρέφονται γύρω από αυτόν!επομένως τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν ,δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις βιτρίνες των καταστημάτων οι <<χορευτικές μπαλαρινες!
  




ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΣΤΟ.......ΣΗΜΕΡΑ
  Οι μπαλαρίνες δημιουργήθηκαν την δεκαετία του 1950 από μια επιχείρηση που ειδικευόταν σε παπούτσια χορού!οι χορεύτριες του μπαλέτου έβγαζαν τις πουεντ,για να βάλουν τις αναπαυτικές μπαλαρίνες που κρατουσαν τον κομψο στρογγυλό κόψιμο (των  χορευτικών παπουτσιών) και συναμα ήταν ανετες!Οταν αρχισαν,δε να φοριούνται  και από μεγαλες σταρς όπως η μπριζιτ μπαρντο,και η κατριν ντενεβ,οι πωλήσεις τους εκτοξεύτηκαν στα υψη!Από τότε μέχρι σήμερα τις ειδαμε φορεμένες με διαφορους τρόπους-στην δεκαετία του 60 με λευκά σοσόνια, στην δεκαετία του 90 και στα αγγλικά κολλεγια  με ψηλές ως το γόνατο κάλτσες,καθώς και ως καλοκαιρινο παππουτσι!
   



Σήμερα είναι τόσο διαδεδομένες που το καταστημα rue de la paux (εμπορευεται κυρίως μπαλαρίνες) είναι γεματο από κόσμο ειδικα τις εβδομάδες μόδας! Αλλα και οι μεγάλοι οικοι καταλαβαν από νωρίς την απήχηση που είχαν  στο γυναικείο καταναλώτικο κοινό και λάνσαραν  τις δικέσ τους σειρές με μπαλαρίνες!χαρακτηριστικα για την άνοιξη -καλοκαίρι 2011 ο οίκοσ YSL προτείνει μπαλαρίνεσ σε όλα τα εντονα χρώματα που θυμίζουν peep toe- εχοντας  τρυπα  σε σχήμα καρδιάς στο μέρος  των δαχτυλων!
  




ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΕΤΕ:

  Μονόχρωμες ή πολυχρώμες ,απλές ή πιο περίτεχνες  φορουνται από γυναίκες κάθε ηλικιάς!Είναι αναπαυτικές και ευκολοσυνδύαστες -ακόμα και μπαλαρίνες με παγιέτες να βάλετε το πρωί κανένας δεν θα  θεωρήσει την επιλογή σας ακαλαισθητη ή ακαταλληλη για την ώρα!Συνδυάστε τις με skinny jeans ,αναλαφρες φούστες και φορέματα ως το γόνατο (τα<< in>> κομμάτια   της καλοκαιρινης κολεξιον 2011)!Ακόμα φορέστε τις με σαλοπέτες,σορτσακια,βερμούδες, καθώς και με  μινι φουστες  ή κολάν!Η μόνη τους<<ιδιοτροπία>>, εντοπίζεται στα φαρδιά παντελόνια και στις pencil  φούστες (εκτος και αν ειστε  αρκετά ψηλή)!Οσες δεν διαθέτετε ωραίες γάμπες αλλα σας αρέσει η ανεση που προσφερουν,προτιμηστε να τις συνοδευετε με μακρια παντελονια !(ή διαλέξτε μπαλαρίνες με διακριτικο τακουνακι μεχρι 3 εκ!)
  
                                                                                              

ΧΡΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ:


 Τα χρωματα  και τα σχέδια που μπορείτε να βρείτε είναι αμετρητα ,πιο πολυ έχουν να κάνουν με την δική σας αισθητική!Ωστόσο κομμάτι επενδυση είναι οι  διχρωμες μπαλαρινες chanel -alltime classic,ενω για τις πιο τολμηρές η μόδα προσταζει μπαλαρίνες απο pvc!δεν γνωρίζω  όμως κατα πόσο είναι πρακτικες!οι  πιο εναλλακτικές μπορείτε να φορέσετε υφασματινες μπαλαρίνες ή με διχτυ!στις βιτρίνες θα δούμε φέτος πιο πολυ από καθε χρονιά, μπαλαρίνες με απλικαρισμένα υφασμάτινα λουλουδια αρκετα ογκωδη ,με ρίγες ,με ανιμαλ τυπώματα και snake skin!Για βραδυ προτιμείστε αυτές με μαυρη δαντέλα ,αλλα ειναι ιδιαίτερα ευαισθητές!Οι τίμεσ τους είναι για όλα τα βαλάντια!



  Αν λοιπόν θέλετε να είστε chic και ανετεσ όλη μέρα δοκιμάστε τισ!σιγουρά θα γίνετε φαν και θα ανακαλύψετ ότι ενα ζευγάρι δεν είναι ποτε αρκετό!πολύ πιθανόν να αποτελέσουν το νεο φετιχ σας!