Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τα αξεσουάρ-σταρ του Φθινοπώρου!!!!!!!!!!!!

Τα αξεσουάρ-σταρ του Φθινοπώρου

. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
 
 Η Miss Bloom ξεχώρισε τα hot designer κομμάτια της σεζόν
Τι έκλεψε την καρδιά των fashionistas φέτος; Η Miss Bloom ερεύνησε το τοπίο, κατηγοριοποίησε τις τάσεις και διάλεξε τα αξεσουάρ - star της σεζόν. Έχουμε και λέμε λοιπόν:




1. Κανένα fashion house δεν μπορεί να συγκριθεί με τον οίκο Gucci όσον αφορά στη δημιουργία πολυπόθητων αξεσουάρ. Μετά τα πέδιλα με το μεταλλικό τακούνι-στιλέτο που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το καλοκαίρι ο οίκος επέστρεψε με ένα ακόμα παπούτσι-φετίχ που μοιάζει ιδανικό να συμπληρώσει κάθε σύνολο σε στυλ 70ς. Φτιαγμένα από εξωτικά δέρματα και με σταθερό τακούνι είναι σίγουρα τα πιο cool ψηλοτάκουνα της σεζόν. Με άλλα λόγια σέξι μπαρέτες που θα κρατήσεις χρόνια.

2. Γνωστός για το χιούμορ του, ο Marc Jacobs επιστράτευσε όλη του τη φαντασία για να δημιουργήσει το αξεσουάρ – σύμβολο της σεζόν. Με κύριο χαρακτηριστικό την καρτουνίστικη διάθεση της η πουά τσάντα του οίκου έχει ήδη ξετρελάνει τις απανταχού fashionistas.

3. Οτιδήποτε φέρει την υπογραφή Chanel κατατάσσεται σχεδόν αυτόματα στην κατηγορία των πολυπόθητων αξεσουάρ. Το κολιέ με τα λογότυπα και τις καμέλιες είναι all time classic και πάντα επίκαιρο. Σοφή επένδυση!

4.  Η νέα τσάντα του οίκου Mulberry ακούει στο όνομα «Carter». Περιττό να πούμε ότι έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των it girls όπως η Emma Watson, η Kirsten Dunst και η Kate Bosworth.
5. Οι snakeskin γόβες του οίκου Prada θυμίζουν άλλες εποχές και είναι ήδη ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα κομμάτια. Μας αρέσουν γιατί κάνουν εντύπωση χωρίς να είναι υπερβολικές και μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

6. Το χρώμα δεν μας εγκαταλείπτει το Φθινόπωρο. Αποτελεί, αντίθετα ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχεία της σεζόν. Τα γυαλιά της Loewe ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και είναι ο πιο επίκαιρος τρόπος για να βάλεις χρώμα στα χειμερινά σου σύνολα.

Miss Bloom's Tip: Φέτος το φάσμα των τάσεων είναι πολύ ευρύ. Σε απλή μετάφραση δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αν δεν είναι πραγματικά ανάγκη (βλ. δεν σου κάνουν τα περσινά ρούχα). Ένα ωραίο αξεσουάρ αρκεί για να φτιάξει το κέφι σου, να ανανεώσει το look σου και να αυξήσει τις στυλιστικές σου επιλογές!


http://www.missbloom.gr/744/articles/ta-aksesoyar-star-toy-fthinoporoy/article.aspx

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Stradivarius: Το νέο Lookbook 'New Sight' Φθινόπωρο 2011.

Stradivarius: Το νέο Lookbook 'New Sight' Φθινόπωρο 2011.





Το νέο Lookbook της εταιρίας Stradivarius για το Φθινόπωρο 2011, έχει τίτλο 'New Sight'.

Νεανικά ρούχα όπως γυαλιστερά φορέματα και πουλόβερ, μεταλλικές αποχρώσεις, animal prints και σχέδια πύθωνα συνδυάζονται στο νέο κατάλογο Stradivarius Φθινόπωρο 2011!
Τα δερμάτινα σορτσάκια,τα φαρδιά παντελόνια, οι μακριές φούστες αλλά και τα αξεσουάρ, όπως μπότες, Oxford παπούτσια, ζώνες και τσάντες, θα σε βοηθήσουν να κάνεις τους συνδυασμούς για μια εμφάνιση που θα έχει το δικό σου ύφος.

Δες το νέο Lookbook Stradivarius 'New Sight' στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


apo blog MODERNA STAXTOPOUTA!!!!
http://modernastaxtopouta.blogspot.com/2011/10/stradivarius-lookbook-new-sight-2011.html?

  • LOOK HERE:juicy couturea/w 2011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/juicy-couture-aw-2011-2012.html


  • LOOK ALSO :miss sixty collectiom for a/w 2011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/miss-sixty-fall-winter-2011-2012.html

  • LOOK MORE:guess jeans collection a/w 2011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/guess-jeans-autumn-2011winter-2012-only.html

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οι τάσεις στα παπούτσια της σεζόν!!!!

Οι τάσεις στα παπούτσια της σεζόν!!!!


 

Τόσες πολλές επιλογές, τόσες τάσεις: διάλεξε όποια θες!

 



 

Τόσες πολλές επιλογές, τόσες τάσεις: διάλεξε όποια θες!


Ποιό παπούτσι θα κλέψει την καρδιά σου το φετινό χειμώνα; Ποιές τάσεις κυριάρχησαν στις πασαρέλες για την σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2011-2012;

Μείνε επί ποδός για να δεις τις μόδες στα παπούτσια και μην ξεχνάς: το θετικό φέτος είναι πως το ίδιο τρέντι είναι και τα στρογγυλά και τα μυτερά παπούτσια.

Λουράκια, τακούνι στιλέτο, σατέν και κορδόνια κυριαρχούν τα παπούτσια της φετινής σεζόν.
Λουράκια, τακούνι στιλέτο, σατέν και κορδόνια
κυριαρχούν τα παπούτσια της φετινής σεζόν.


Οι πλατφόρμες και τα μονοκόμματα τακούνια:
Οι πλατφόρμες και τα μονοκόμματα τακούνια συνεχίζουν να κυριαρχούν και φέτος κι ας τραβάει τα μαλλιά του ο Λουμπουτέν. Φέτος, είναι πιο στιλάτες (όσο γίνεται δηλαδή), λιγότερο υπερβολικές σε ύψος και τις τίμησαν πολλοί σχεδιαστές: από τους D & G μέχρι τον Marc Jacobs.

Τα πολλά λουράκια:
Γοβάκι με κάλτσα, πλατύ τακούνι και τακούνι από διάφορα υλικά είναι μέσα  στο παιχνίδι.
Γοβάκι με κάλτσα, πλατύ τακούνι και
τακούνι από διάφορα υλικά είναι μέσα
στο παιχνίδι.
Πλατφόρμες, λουστρίνι γοβάκια και  δέρμα φιδιού ή λεοπάρ θα σε μαγέψουν.
Πλατφόρμες, λουστρίνι γοβάκια και
δέρμα φιδιού ή λεοπάρ θα σε μαγέψουν.


Η μόδα με τα λουράκια επιστρέφει. Τις προηγούμενες χρονιές τα σχέδια που είδαμε στις πασαρέλες είχαν σχεδόν αποκλείσει τα λουράκια. Φέτος που έτσι κι αλλιώς τα ρούχα δεν μπορούν να είναι τόσο πλουμιστά (αφού είτε στο ανδρόγυνο λουκ, είτε με το colorblocking), το πάρτυ γίνεται στα παπούτσια. Μπότες με πολλά λουράκια, μικρά ή μεγάλα λουράκια που τις περισσότερες φορές έχουν διακοσμητικό και ουχί χρηστικό ρόλο.

Τα πλατιά τακούνια
Εννοείται πως τις κρύες μέρες με τις βροχές και τα χιόνια, θέλουμε ζεστασιά και ασφάλεια. Ένα παπούτσι με πλατύ τακούνι, ένα γοβάκι που δεν θα κινδυνεύει να καρφωθεί στο πεζοδρόμιο, σίγουρα βοηθά. Το πλατιασμένο τακούνι (Chunky heel) επενδύει όλα τα γυναικεία παπούτσια και τα λάτρεψαν όλοι: Chanel, Fendi, Michael Kors.

Βάλε το στιλέτο:
Το αντίβαρο στο πλατύ τακούνι είναι το τακούνι στιλέτο που όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πολύ σέξι. Το στιλέτο θα το βρεις σε όλα τα ύψη και σε γοβάκια και παπούτσια των: Εmilio Pucci, Giorgio Armani, Jason Wu, Lanvin.

Η καλτσούλα να φαίνεται:
Λίγες γυναίκες θα τολμούσαν να εμφανιστούν με μποτάκι ή γοβάκι και την κάλτσα να φαίνεται. Η Ριάνα το τόλμησε και οι μεγάλοι σχεδιαστές το λάτρεψαν: Christian Dior, Anna Sui, Etro, Maec Jacobs.

Κορδόνια και κακό:
Τα κορδόνια στα γυναικεία παπούτσια εμφανίστηκαν στις πασαρέλες πέρσι αλλά φέτος είναι πιο δημοφιλή από ποτέ: στις μπότες, τα μποτάκια, το κορδονάκια κάνουν το παπούτσι πιο σέξι
Τα είδαμε παντού αλλά κυρίως στους: Alexander McQueen, Marc Jacobs, Louis Vuitton


Και από υφάσματα;
Τα ερπετά στο προσκήνιο:
Το δέρμα από ερπετά είναι σούπερ δημοφιλές στα παπούτσια φέτος. Δεκάδες σχεδιαστές επένδυσαν σε δέρμα φιδιού και λιγότερο κροκοδείλου. Αν είσαι τολμηρή δοκίμασε μια φιδέ μπότα μέχρι το γόνατο αλλιώς προτίμησε ένα γοβάκι με κροκό λεπτομέρειες. Οι σχεδιαστές που λάτρεψαν το δέρμα ερπετού είναι: Balenciaga, Giorgio Armani, Chloe, Donna Karan, Michael Kors, Louis Vuitton και Valentino.

Το λουστρίνι:
Σίγουρα, θεωρούσες το λουστρίνι δυσκολοφόρετο για να το βάλεις σε καθημερινή βάση. Οι μεγάλοι σχεδιαστές διαφωνούν και προτιμούν και συνδυασμούς με δέρμα λουστρίνι, άσπρο και μαύρο, κόκκινο και μαύρο, μπλε και κόκκινο Βουργουνδίας.

Το σουέvτ:
Το καλό σουέvτ πάντα θα είναι κλασικό και αρχοντικό. Στην χρωματιστή εκδοχή του, ένα κόκκινο σουέτ μποτάκι στο ύψος του αστραγάλου θα μεταμορφώσει ακόμα και το πιο ανιαρό λουκ σου.

Το σατέν:
Το σατέν θα ντύσει τα γοβάκια του χειμώνα αλλά φύλαξέ το για πιο επίσημες εμφανίσεις και προτίμησέ το επενδυμένο με κρύσταλλα για πιο γκλάμουρους εμφανίσεις.

Τα χρώματα:
Μην διστάσεις. Κάνε πράξη το color-blocking (κομμάτια που συνδυάζουν μεγάλες επιφάνειες διαφορετικών χρωμάτων) και δεν θα χάσεις. Aν πάλι είσαι πιο επιφυλακτική, η nude παλέτα σκουραίνει μεν αλλά διατηρεί τον ουδέτερο χαρακτήρα της και το φθινόπωρο και είναι λιγότερο βαρετή από το κλασικό μαύρο ή καφέ. Το καμηλό στους χρωματισμούς θεωρείται ιδιαίτερα stylish και συνδυάζεται άψογα με τα καμηλό και μπεζ πλατό που κυριαρχούν αλλά και με τα αντίστοιχα κοσμήματα και τσάντες.

Κατερίνα Π.
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15298&subid=2&tag=10824&pubid=128801387

an sas arese koitakse kai edw...thesecretofwomen.blogspot.com/2011/10/2011.html

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τα 5 μυστικά της κομψότητας

Τα 5 μυστικά της κομψότητας

  
Όλες μας θέλουμε να δείχνουμε απλές και όμορφες και φυσικά δεν θέλουμε να περνάμε απαρατήρητες.
Αυτό το αποτέλεσμα όμως, δεν είναι πάντα και τόσο εύκολο να το πετύχουμε, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχουμε την αναγκαία κουλτούρα στο ντύσιμό μας ή τα απαραίτητα ρούχα που θα εξασφαλίσουν την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μας σε συνδυασμό με την άνεση και την κομψότητα, που είναι απαραίτητα στοιχεία του καθημερινού μας ντυσίματος.

Ας δούμε λοιπόν μαζί τα μυστικά, που θα σας βοηθήσουν να καθιερώσετε την καθημερινή σας chic εμφάνιση και θα κάνουν όλους και όλες γύρω σας ν’ αναρωτιούνται για την ξεχωριστή σας εικόνα.

Σωστοί συνδυασμοί


Για ένα chic και παράλληλα απλό και καθημερινό ντύσιμο, θα πρέπει αποφεύγετε τις έντονες επιλογές στα κομμάτια που θα φορέσετε. Ένας συνδυασμός ρούχων, έντονα διαφορετικών, μάλλον θα σας απομακρύνει από την εικόνα που θα μπορούσε να θυμίσει ένα μανεκέν.

 Το κλειδί της επιτυχίας είναι να συνδυάσετε και να ταιριάξετε υφάσματα διαφορετικής υφής που παράλληλα έχουν και διαφορετικό στιλ. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα κλασσικό μεσάτο σακάκι κι από κάτω το αγαπημένο σας ξεβαμμένο τζιν, ολοκληρώνοντας μ’ ένα ζευγάρι γόβες. Μια άλλη ιδέα είναι να φορέσετε ένα όμορφο μεταξωτό πουκάμισο με βολάν στο V του, που θα το συνδυάσετε από κάτω μ’ ένα απλό χακί παντελόνι και ίσια παπούτσια.

Βασιστείτε στα κλασικά


Μια αξιοπρεπής γκαρνταρόμπα, οφείλει να  περιλαμβάνει μερικά βασικά καλσικά κομμάτια όπως είναι το τζιν, ένα μαύρο φόρεμα ή ένα εφαρμοστό καλοραμμένο σακάκι. Βεβαιωθείτε λοιπόν, ότι η ντουλάπα σας ικανοποιεί αυτές τις βασικές ανάγκες με ποιοτικές λύσεις, δεδομένου ότι είναι τα θεμέλια για το καθημερινό σας ντύσιμο.

Μπορεί να τσιγκουνεύεστε να διαθέσετε μια περιουσία για ένα επώνυμο τζιν, τη στιγμή που μ’ αυτά τα χρήματα θα μπορούσατε ν’ αγοράσετε τέσσερα μη επώνυμα τζινς. Θα πρέπει όμως να συνυπολογίσετε πόσες φορές θα το φορέσετε – εάν είναι καλοραμμένο και σας κολακεύει – ενώ τα άλλα τζινς απλά θα πιάνουν το χώρο στην ντουλάπα σας. Σκεφθείτε πόσες φορές θα το φορέσετε που σημαίνει πρακτικά ότι θα «βγάλει» τα λεφτά του.

 Τα “trendy” κομμάτια πιθανόν να είναι λιγότερο απαραίτητα και είναι προτιμότερο να τα αγοράζετε την περίοδο των εκπτώσεων. Ένα καλό όμως κι ακριβό τζιν, ποτέ δεν πάει χαμένο, δεν πέφτει από τη μόδα κι ανεβάζει την αξία του όσο παλιώνει.

Μην ξεχνάτε την άνεση


Το κομψό casual ντύσιμο δεν είναι απλά ένα μοντέρνο στιλ. Πάνω απ’ όλα είναι ένας τρόπος ζωής. Το σημείο κλειδί της επιτυχίας αυτού του ύφους είναι να νιώθεις άνετη, και να μην ζεις με την αγωνία, για το αν ακολουθείς κατά γράμμα τις επιταγές της μόδας. Φυσικά στο ντύσιμό σου, μπορείς να ενσωματώσεις κάποιες από τις τάσεις της σαιζόν, προσέχοντας πάντα να μην είναι εις βάρος της άνεσής σου.

Για παράδειγμα, εάν ξέρετε ότι την επόμενη μέρα θα βρίσκεστε διαρκώς στο γραφείο και μετά τη δουλειά σας έχετε προγραμματίσει μια βόλτα στα μαγαζιά, ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια μάλλον θα πρέπει να είναι η βασική σας επιλογή. Αφήστε τις ψιλοτάκουνες γόβες που αναδεικνύουν την γυναικεία φύση σας, γι’ άλλη μέρα. Ή μια φαρδιά φούστα, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα απ’ ότι να φοράτε όλη μέρα, την στενή “pencil” φούστα  που σας κολακεύει.

Αναδείξτε την προσωπικότητά σας


Σε κάθε σαιζόν χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερες, νέες και διαφορετικές τάσεις της μόδας. Άλλοτε τα  “skinny” τζινς, άλλοτε το αντρικό στιλ ή τα “animal prints”.  Θα πρέπει όμως παράλληλα να προσέχετε, στην προσπάθειά σας να ακολουθήσετε ή ακόμα και να υιοθετήσετε αυτές τις τάσεις, να μην είναι εις βάρος του προσωπικού σας ύφους.
 

Εάν δείτε προσεκτικά ακόμα και τις διάσημες προσωπικότητες που συγκεντρώνουν τα φλας των δημοσιογράφων, είναι πάντα στη μόδα αλλά παράλληλα η κάθε μια τους, φροντίζει να διατηρεί το προσωπικό, χαρακτηριστικό της στιλ. Διαλέξτε λοιπόν αυτό που πραγματικά σας κολακεύει, ανεξάρτητα με το αν είναι στη μόδα ή όχι. Θα είναι το ντύσιμο που πάνω απ’ όλα αναδεικνύει την προσωπικότητά σας.

Απλά κοσμήματα


Ο καλύτερος τρόπος για να φαίνεσθε απλή, είναι να μην κάνετε προσπάθεια για να δείξετε ότι είστε απλή.
Η μεγάλη ιέρεια της μόδας Coco Chanel, που ήταν αυτή που οριοθέτησε την απλή κομψότητα στο γυναικείο ντύσιμο, έλεγε ότι είναι προτιμότερο ν’ βγάλεις ένα κομμάτι από τα κοσμήματά που φοράς, πριν να βγεις από το σπίτι σου.

 Έτσι φορώντας μαζί κολιέ σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, μπορεί να θεωρηθεί ότι έχετε βγάλει την κοσμηματοθήκη σας βόλτα!

Γι’ αυτό λοιπόν, μπορεί να είναι καλύτερο να φορέσετε λιγότερα κοσμήματα και φυσικά να ολοκληρώσετε με το εξυπνότερο αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion/fashion4350.php

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

SEX AND THE CITY: Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ!ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ;

SEX AND THE CITY: 
Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ! ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ;






Ένα τηλεοπτικό σήριαλ και δύο κινηματογραφικές ταινίες με ιστορίες από την καθημερινή ζωή
τεσσάρων γυναικών λίγο μετά τα  40, ήταν η αφορμή για να διαμορφωθεί ένα νέο status quo στο χώρο της
μόδας!

 Το sex and the city,με ενδυματολόγο τηνανατρεπτική Patricia Field, δημιούργησε ένα fashion statement. Οι φήμες
για τη δημιουργία της τρίτης κινηματογραφικής ταινίας Sex and the city 3, με παραγωγό και πρωταγωνίστρια τη μοναδική
Sarah Jessica Parker ήταν το έναυσμα για το συγκεκριμένο άρθρο.




Τι είναι όμως αυτό που το κάνει τόσο αγαπητό σε όλες τις ηλικίες και έχει καθηλώσει εκατομμύρια γυναικών στις οθόνες;

  • Το πιο σημαντικό είναι οτι απενοχοποίησε το ντύσιμο των γυναικών από σαράντα και άνω
                                              
Όλες έχουμε δικαίωμα να αποπνέουμε θηλυκότητα σε όποια ηλικία και να είμαστε. Έτσι, βλέπουμε τις πρωταγωνίστριες να φορούν αποκαλυπτικά ρούχa νεανικά αξεσουάρ και να αλλάζουν στυλ καθημερινά ανάλογα με την διάθεσή τους (τη μία με ένα απλo t-shirt μοιάζουν με teenangers και την άλλη με εντυπωσιακά φορέματα μετατρέπονται σε femmes fatales).
                   AND          
  •  Επιλέγουν μπλούζες one shoulder παρόλο που το μπράτσο τους δεν είναι και τόσο σφριγηλό και το υποστηρίζουν!
  •  Αν μπορείς να υποστηρίξεις το στυλ σου ακόμα και ένα υπερβολικό item, όχι μόνο γίνεται αποδεκτό αλλά αποτελεί και trend. Ποιος μπορεί να ξεχάσει στο τρέιλερ της δεύτερης ταινίας το τεράστιο άσπρο λουλούδι στον ώμο της Sarah Jessica Parker που ήταν πιο μεγάλο από το κεφάλι της;
                                            
                   

  •  Νέοι σχεδιαστές και φίρμες έκαναν την εμφάνισήτους, οι δημιουργίες του Christian Louboutin αποθεώθηκαν και η απόκτηση ενός σχεδίου τουέγινε πόθος εκατομμυρίων γ υ ν α ι κ ώ ν !
                                               


Όλες οι γ υ ν α ί κ ε ς έ χ ο υ μ ε ανασφάλειες για το σώμα μας όσο πλούσιες και πετυχημένες να είμαστε, πάντα κάποιο ε λ α τ τ ω ματάκι θα έχουμε στην εμφάνισή μας που μας ενοχλεί! Αν όμως κάνουμε τις σωστές επιλογές και τονίσουμε τα θετικά μας σημεία κανείς δεν θα το προσέξει! Ποιος παρατηρεί τα στραβά πόδια της Sarah Jessica Parker όταν φοράει εκείνα τα μαγευτικά φορέματα;




ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ
Παρασκευή
Οκτωβρίου 2011ΕΤΟΣ 14ο -ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 598     
7
 η απενεχοποίηση των φετίχ για τις γυναίκες πάνω από τα 40 και η ελευθερία που μας έδωσε ώστε να πειραματιζόμαστεάφοβα με την εμφάνισή μας το έκανε μοναδικό! Με λίγα λόγια το sex and the city θεσε νέους κανόνες στο παιχνίδι που λέγεται μόδα!