Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ANTAΛΛΑΓΗ ΡΟΥΧΩΝ

 
ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ......ΚΟΣΤΟΣ!





      ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΡΟΥΧΩΝ!!!




Μπορεί μέχρι πρόσφατα να μην είχε ούτε ταμπέλα, αλλά τα λαγωνικά μας ανακάλυψαν ένα κατάστημα, που μας έκανε να ψάχνουμε στις ντουλάπες μας. Η Κλαίρη και η Ντέμη (τι ταιριαστό!) έχοντας ζήσει στο Παρίσι και στο Λονδίνο, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μαγαζί με vintage ρούχα και αξεσουάρ. Στο SWAP μπορείτε να αφήσετε προς πώληση ή να ανταλλάξετε τα δικά σας παλιά κομμάτια και να βρείτε άλλα από διάφορους οίκους μόδας, επώνυμους ή και ξεχασμένους. Σαν να ψάχνετε στην γκαρνταρόμπα της κοκέτας γιαγιάς σας. Μάλιστα πήρε το μάτι μας ακόμα και παλιά νυφικά (για τις πιο επιθετικές Βαλεντίνες μας!)


Λαοδικης 34 γλυφαδα

γιαπερισσοτερεσ πληροφορίες: athens@dailysecret.gr

         

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

the secret of women: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ....

the secret of women: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ....: "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!!! Η γιορτή του αγιου βαλεντινού πλησιαζει-η γιορτη των ερωτευμένων! Μεταξυ μα..."




ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ <<ΙΔΑΝΙΚΟ>> ΡΟΥΧΟ?????

         ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ

  
          Ολες οι γυναίκες, σε οποιαδήποτε ηλικία και να βρίσκονται έχουν μία κοινή ανησυχία για την εικόνα του σώματός τους!Είναι ανασφαλείς για κάποιο σημείο του και προσπαθούν με καθε τρόπο να το καλύψουν ,αν δεν μπορούν να το εξαφανίσουν.Όλοι οι σωματότυποι δεν είναι ίδιοι και για αυτό υπαρχουν άλλα στυλ ντυσίματος που κολακεύουν και άλλα που τονίζουν τις προβληματικές περιοχές.Έτσι ή αναζήτηση του << ιδανίκου>> ρόυχου γίνεται μια ατέρμονη προσπάθεια!Όχι πια!!!!!
 
 
   

            




     Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουν την τυπική μεσογειακή σιλουέτα, το <<σωμα αχλαδι>>-(πιο φαρδια λεκάνη και πιο γεμάτους γλουτούς κ έναν πιο λεπτό κορμό.):
  • Μια μακριά τουνίκ,με μήκος ίσα και να καλύπτει το προβληματικό σημείο ειναι ιδανική για να καλύψει την πλούσια περιφερεια χωρίς να της δώσει εξτρα όγκο+ολοκληρώστε το σύνολο με ένα μαύρο κολάν ή ενα ελαστικό σκούρο τζιν παντελονι,που συσφίγγει και δίνει την αίσθηση μιας πιο μαζεμένης σιλουέτας!
  • Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις και για το γραφείο ποντάρετε σε φουστες ίσιες pencil με μήκος λίγο κατω από το γόνατο
  • παντελόνια πιο χυτά σε ίσια γραμμή +με ανοιχτόχρωμα τοπ -τα οποία τραβούν την προσοχή του ματιού!
  • Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να το έχετε και με αποκαλυπικά τοπ με ντεκολντε ,ακάλυπτους ώμους ή πλατη!Η προσοχή στρέφεται στο γυμνό σημείο του σώματος και τον ερωτισμό που αποπνέει.
  • φορέματα:Επιλέξτε αυτά που είναι σε Α γραμμή και έναι δίχρωμα,με τις πιο σκούρες αποχρώσεις στο κάτω μέρος,καθώς και στα μονόχρωμα με κοψίματα και σχέδια απο την μέση και πανώ!
  • ευκολή και αρκετα φθηνή λυση είναι τα αξεσουάρ- επενδυστε σε μακριά σκουλαρικια ,και κολιέ σε εντονά χρώματα και σε μεγάλα μεγέθη,είναι σίγουρο οτί θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον

                Οι παραπάνω συμβουλές είναι ιδανικές και για όσες διαθέτουν έντονους μηρούς.Σε αυτήν την περίπτωση, αποφύγετε ο,τιδήποτε υπερβολικά κοντό ,όπως μινι φουστεσ και σορτσάκια και προτιμήστε τζιν με ξεβάμματα που φέτος είναι και η χρονιά τους και μπορείτε να τα βρείτε παντού!Τα ξεβάμματα ,οι τρύπες και οι γραμμές τους είναι έτσι τοποθετημένες σε μηρούς και γοφούς ,που έιναι οτι πρέπει για να κατεβουμε <<οπτικά>> τουλάχιστον ένα νούμερο!<<skinny>> είναι τα κατάλληλα, και ειδικά όταν τα συνδυάζετε με τακούνια ,δημιοργούν το ψηλο κ αδύνατο στυλ που καθε γυναίκα ονειρεύεται!


Στη δεύτερη πιο πολυπληθή κατηγορία ανήκει ο σωματότυπος σε σχήμα μήλου, (τα στρογγυλά σωματα που έχουν περιττό όγκο στην κοιλιά και στο στήθος,ενώ οι γοφοί είναι στενοί και τα πόδια λεπτά):
  •  μπλουζες με λαιμόκοψη,
  • αμπίρ τοπ ή τουνίκ με ίσια ή στενά κοψίματα που φτάνουν λίγο κάτω από τους γλουτούς!
  • Αποφύγετε εφαρμόστα φορέματα και μπλούζες και ο,τιδήποτε έχει ντραπέ σχέδια στο πανω μέρος!
  • Εξυπνη επιλογή είναι οι αέρινες πουκαμίσες με σκούρα χρώματα
  •  οι σχετικά στενές μπλουζες με τα περίεργα μανίκια όπως είναι τα ασύμμετρα, τα δετα κτλ!
Αυτές που έχουν μικρό στηθος και θέλουν να προστέσουν όγκο:
  • να προτιμούν μπλούζες και πουκάμισα με βολάν ή ντραπέ στο στήθος!να ποντάρουν σε άλλα δυνατα τους σημεία όπως τα πόδια με κοντές φούστες
  • ή τους ώμους με στράπλες φορεματα που είναι μια απαγορευτική επιλογή για τις γυναικές που ανήκουν στην αντίθετη κατηγορία!





όσες εχουν πληθωρικό στήθος :
  • μπλούζες με βαθιά κοψίματα
  •  ή κρουαζέ σε στένα σχέδια,άλλα όχι εφαρμοστά!
  • Τα μοδάτα ευμεγέθη τυπώματα αποπροσανατολίζουν το βλέμμα ,
  • το ίδιο μπορεί να πετύχει και ένα ζευγάρι εντυπώσιακα σκουλαρίκια!
  • Ιδανική επιλογή αποτελούν και τα κομψα φορέματα που μασ θυμίζουν την δεκαετία του 50 , που είναι μεσάτα δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση της <<σιλουέτας- κλεψύδρας>>!
  • παντελόνια - χαμελόμεσα ,τα οποία προσθέτουν μήκος στον κορμό!
  • Αποφύγετε  τα κλειστά σχέδια και τα ζιβάγκο!
  • Το πιο σημαντικό όμως σε αυτές τις περιπτώσεις,είναι η σωστή στήριξη του στήθους από κατάλληλα εσώρουχα στο σωστό μέγεθος!
 μικροκαμώμενες γυναίκες :
  • να προτιμούν <<μίνι>> ρουχα,τόσο σε φουστες και σε σορτς ,
  • τοπάκια
  • Αγαπήστε τις οριζόντιες ρίγες σαν μοτίβο στα ρούχα γιατι δημιούργουν ψιλόλιγνο εφε.
  •  παντελόνια τα
  • απομακρύνετε τις μακριες φουστες-<<τσιγγάνικες>> ,τα <<baggy>> παντελονια, τις μεγάλεσ τσάντες καθως και τα υπερβολικά αξεσουαρ γιατι δείχνουν αρκετά μικρή την σιλουέτα!
  • Επίσης και το παπούτσι μπορει να βοηθήσει για να πετυχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε:καλοκαίρι - η καλύτερη επιλογή είναι τα ανοιχτόχρωμα πέδιλα που αφηνουν το πόδι όσο πιο γύμνο γίνεται και έτσι φαίνεται πιο μακρύ!
  • Τον χειμωνα τον ίδιο ρόλο μπορούν να παίξΟυν οι μυτερές γόβες σε μπεζ αποχρώσεις(ιδανικές ειναι όσες προσσεγγίζουν περισσότερο το χρώμα του δέρματος)!



οι ψιλόλιγνες κοπέλες που μπορουν να υιοθετήσουν τις περισσότερες απο τις προτάσεις κάθε σεζόν
  • μπορείτε να κρύψετε πόντους με φορέματα και τοπ διακοσμημένα με οριζόντιες ριγες ή
  • με ενα baggy παντελόνι με γυρισμένα μπατζάκια ,(σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα γνώστα ως boyfriend jean >>!
  • Σε αυτές τις περιπτώσεις οι μπαλαρίνες και τα σανδαλια ειναι μαστ!
ο,τι σωματότυπο και να έχετε μην ξεχνάτε οτί εκεί έξω υπάρχει και για σας το << ιδανικό>> ρούχο, έτοιμο να αναδείξει τα δυνατα σας σημεία και να καλύψει ότι σας ενοχλεί!



 πρώτο κ σημαντικότερο είναι να αποδεχόμαστε το σώμα μας , με τα καλα του και τα ασχημα του!Να το αγαπάμε ,να το φροντίζουμε ,ναι μεν να προσπαθουμε να διορθωνουμε οτι δεν μας αρέσει αλλα χώρις υπερβόλες!Αν δεν το αγαπήσουμε και δεν το αναδείξουμε εμεισ οι άλλοι γιατι να το κάνουν??????σκεφτειτε το!


ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ RICH RADIO!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

the secret of women: MAKE UP TIPS

the secret of women: MAKE UP TIPS: ΣΚΙΕΣ:ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ....

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!!!
Η γιορτή του αγιου βαλεντινού πλησιαζει-η γιορτη των ερωτευμένων!
Μεταξυ μας  αυτή η γιορτη από την μια αποτελει τον εφιαλτη των αγοριων και  από την αλλη την αγωνια των κοριτσιων!
-ΤΙ να της παρω πάλι?????αναρωτιουνται τα αγόρια,<τόσα δωρα της εχω κάνει-τι της παιρνουν πάλι....>>
- εμεις οι γυναίκες αρχίζουμε <<θα το θυμηθεί να μου πάρει κατι???θα μου πάρει κατι ωραίο ή  πάλι θα την βγάλει με μια σοκολάτα όπως περσι?>>
 ειδικα αυτες τις ημέρες είναι που το τηλ μου  χτυπά ολη την ώρα...φιλοι κι γνωστοι ,όλο αγωνια...<<χριστινα πες καμια ιδέα....τι να της πάρω πάλι  για  να μην γκρινιάζει...κάτι ωραίο αλλα οχι ακριβο....ξέρεις δεν βγαινω.....>>>.
και ο επόμενος πάλι το ίδιο....
φέτος αποφάσισα να γραψω ενα αρθρο  με ποια δωρα ειναι καταλληλα,μηπως και γλιτώσω.....
λοιπον boys μην τα παιζετε!!!
τι καλυτερο δώρο από ενα κόσμημα!!!Η φίρμα   είναι η ιδανική λύση,εχει προτάσεις ειδικά για την γιορτη αυτή!Πρωτοτυπα και κλασικα σχέδια αναλογα με το στυλ τηςκοπέλας σας σας περιμενουν....
παρακάτω σας εχω μερικα σχέδια για να καταλάβετε για τι μιλαμέ.......

ΣΤΥΛΑΤΗ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ.....













                                                                                              


 ΣΤΥΛΑΤΗ ΣΤΟ.....ΛΕΠΤΟ(ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ)


 Πόσες φορες δεν εχουμε σκεφτεί να μπορουσαμε μια απλη εμφανιση μας να την κάνουμε λιγο πιο instyle  αλλα δεν ξερουμετο πως?????
Πόσες φορες δεν εχει συμβει κατί να μας λείπει οταν κοιταζόμαστε στο καθρεφτη και δεν ξερουμε τι ακριβώς???
προσωπικα το εχω πάθει απειρες φορες και τότε ειναι που αδειαζω όλη την ντουλάπα και τελικά τπτ δεν με ευχαριστεί!

Τελικα βρήκα καποα <<κολπακια>> που τα εφαρμοσα και σωθηκα,αυτα θα τα μοιραστω μαζι σας!Εφαρμοστε τα και θα με θυμηθείτε.....


  • ΕΣΑΡΠΕΣ: σε βγάζουν πάντα απο την δυσκολη θέση-για αλλαγή φορέστε τις-ως καπα      (δηλ φορεμενη στην πλάτη και περαστε  την μια ακρη της διαγώνια μπροστα απο το στερνο,στερεωστε την με μια παραμάνα!αυτόματως θα αλλάξει το στυλ σασ!
  • αν παλί θέλετε  στριψτε   την και φορεστε  την σαν κολιε!
  • οι πιο τολμηρες φορεστε την διαγώνια καταμήκος του κορμου τοσωματος σας,ετσι μια μονοχρωμη μπλουζα σε stylish



  • αν καποιο ΚΟΛΙΕ που εχετε σας φαινεται παλιο ή κιτς,μπορειτε να  κρατήσετε την χαντρα  ή το κομματι του που σας αρέσει,περαστε το άπό ενα μακρυ κορδόνι -και εχετε ενα πολυ ωραιο μακρυ μεταγιον


  • εχετε σκεφτει να φορεσετε το littleblack dress σας με ενα πουλοβερ με χοντρη πλεξη από πανω κα μπαλαρίνες???ενα ωραίο casual συνολό για ενα καφε ή και την δουλεια σας.


  • δοκιμαστε να φερετε τα ΜΑΛΛΙΑ σας απο την μια πλευρα και εχετε ενα βραδινο χτενισμα-μπορείτε να το διακοσμήσετε με ο,τιδήποτε ,απόένα τσιμπιδακι,μέχρι να περάσετε  σε ενα λστιχακι σας μι καρφιτσα που σας αρεσει πολυ και να εχετ ετσι εναεντυπωσιακο χτενισμα στα μαλλία σας!


  • Αντι να κουμπώσετε  την μαρια μαυρη ζακετα σας,φορεστε την και βαλτε μια φαρδια ΖΩΝΗ στην μέση και εχετε ένα νέο φορεμα που κολακευει κ την σιλουετα σας!
  • μπορείτε να αντικαταστήσετε την υφασμάτινη ζώνη της καπαρντίνας σαςή του παλτου σας μεμία μεταλλικη .ετσι θα εχετε μια πιο γκλαμουρ εμφανιση


  • είναι κάποιο φόρεμα φαρδυ????μπρείτε να  το μαζέψετε διαγώνια βαζοντας μια ΚΑΡΦΙΤΣΑ αντι για ζωνη




και το πιο σημαντικό επειδη η μόδα γυρίζει μην πετάτε τπτ,όλα θα ξαναφορεθούν!


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011









ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ/ΔΕΞΙΩΣΗ?





Πόση αναστατωση επικρατεί,όταν ετοιμαζόμαζομαστε να πάμε σε  μία γιορτη/δεξίωση οπού θα εχει πολυ κόσμο και βέβαια πολλους γνωστους Ερχεται η μεγάλη έξοδος και πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια για την γκλάμουρ εμφανισή μας.Ομως με τόσες υποχρεωσεις που έχουμε ποτε θα βρουμε χρονο για να σκεφτουμε  πως θα τα συνδυάσουμε για να εχουμε την λαμπερή εμφάνιση που φανταζόμαστε? Για να γλυτώσουμε λοιπόν χρόνο ,εδω σας εχουμε μερικές προτάσεις για να είστε ομορφες και απαστράπτουσες:




  • Πρώτο στις προτιμήσεις έρχεται το




  •  
     


     little black dressll time-classic,ευκολοσυνδύαστο,σεξυ και πάντα κομψο.Μπορείτε να <<παίξετε>> πολυ με το συγκεκριμένο item .Πέρα από την total black εμφάνιση,επενδύστε σε εντυπωσιακά chunky κολιεδες,μακριά σκουλαρίκια (που μεταξυ μας δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες να τα φοράμε) και σε γόβες με έντονα χρώματα,μεταλλιζε αποχρωσεις και animal print.Μπορείτε ακόμα να επενδύσετε και σε πιο ιδιαίτερα σχέδια οπώς μία κάπα με φτερά ή ένα γουνινο τζακετ -γιλέκο!--Απο τα μαύρα μίνι φορεματάκια-μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγαλή γκάμα επιλογών:στραπλες,ραντάκια,με ν(ανοιχτο στο στήθος),καθώς και σε στενή γραμμή τύπου Α.Instyle επιλογή είναι τα ντραπέ και τα one-shoylder που θυμίζουν το αρχαιοελληνικό λουκ.




    • η δαντέλα!Total δαντελένια φορεματα ή με δαντελένιες λεπτομέρεις είναι συνώνυμα της πολυτέλειας και της αποκαλυπτικής διάθεσης,χωρίς να γίνονται χυδαία.Ενα φόρεμα ή τοπακι με δαντελένια πλάτη χαρίζει μια γενναία δόση μυστηρίου!Stylish αγορα θεωρούνται και Total δαντελένια φορεματα ή με δαντελένιες λεπτομέρεις είναι συνώνυμα της πολυτέλειας και της αποκαλυπτικής διάθεσης,χωρίς να γίνονται χυδαία.Ενα φόρεμα ή τοπακι με δαντελένια πλάτη χαρίζει μια γενναία δόση μυστηρίου!






    • Για όσες αναζητούν περισσότερη λάμψη-οι παγιέτεςείναι η λύση.
      • -Στράπλες τοπ,αθλητικά φανελάκια μπορούν να συνδυαστούν άνετα ,με απλα μαυρα -Παγιέτες μπορούν να διακοσμούν ,τον φακελό σας,το τσαντάλι πουγγί σας που δίνει μια πιο εξωτικη πνοη στο σύνολο ή στο πρωτότυπο clutch σας!¨ -οσες έχουν ψηλά πόδια μπορούν να επενδύσουν σε μαυρο σορτς με παγίετες συνοδευόμενο απο μποτακια και μια τουνικ ή μπλουζα σε στυλ νυχτερίδα ή με μεγαλα μανίκια.glam look συνοδευοντας το κοκκινο φορεμά σας με ένα μαυρο σακάκι και μαυρες γόβες.Ο πιο κομψός χρωματικός συνδυασμός είναι με το κομψο μαύρο!



    • Τέλος,για όσες έχουν βαρεθεί το μαυρο,οι 2 πιο στυλατες χρωματικές επιλογαές τησ σεζόν ,όπως είδαμε από τους μεγάλους οίκους μόδας είναι το φλογερό κοκκινο και το μπλε!Ενα κοκκινο μίνι ή μιντι φόρεμα είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό! Από την άλλη το μπλε και οι αποχρώσεις του,κυρίως οι πιο έντονες είναι το δυνατο χαρτί της σεζόν.Είναι το ροζ των μελαχροινών,(χωρίσ βέβαια να σημαίνει ότι δεν κολακευει και τις πιο ανοιχτες επιδερμίδες.Το μπλέ εκτός από το μαυρό -συνδυάζεται κομψα με ασημί αξεσουαρ.



    5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΚΛΙΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΕΙΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑ.....

    (sorry boys......)

    Η αισθητική των 2 φύλων συχνα διαφέρει!Κατι που οι γυναικες θεωρουν σικατο,καποιοί ανδρες μπορει να  το βρίσκουν <<αισχος>>,όπως και το αντιστροφο,που συμβαινει και πιο συχνα!
    Και το να μενουμε  μόνο στα λόγια καλά είναι : τι γινεται όταν ο καλός αρχίζει να επεμβαίνει στην  εμφανισή σας και ζητα πραγματα που έσεις δεν θέλετε???
         Σίγουρα η αγαπή θελει θυσίες ,αλλά όχι να χάσετε και την ταυτοτητά σας....






    παρολά αυτα εμείς έχουμε συγκεντρωσει 5 κιτς προτάσεις που όσο και να τον αγαπάτε μην τολμήσετε ποτε να βγείτε εξω ετσι ντυμένες:(για το δικό σας καλό)

    • total animal print σύνολο!Οσο και να είναι στην μόδα οι γόβες ή τα αξεσουάρ με τυπώματα ζώων,αποφύγετε  να βγείτε εξω ντυμένες σαν <<τιγρεις>>!πέρα από την κοροιδία που θα εισπράξετε από όσους σας δουν ,μπορεί να αμολύσουν και κανένα μπόγια για να μαζεψεί το αιλουροειδές που εμφανίστηκε.......δηλ εσας!!!!!!
    • αποφύγετε τις υπερβολικές βάτες των 80΄ς!όσο και ν του αρέσουν μην βγείτε εξω με τόσο μεγάλες βάτες,γιατι θα σας περασουν για ντουλάπα-ειδικά  αν σασ δει καποιος απο πίσω!μπορεί η rihanna και η  lady gaga να εμφανίστηκαν με βάτες,αλλα ηταν στα πλαίσια σοου!δεν νομίζω οτι βγαινουν ετσι εξω όταν πάνε για ενα καφε????
    • χρωματα εντονα στα μαλλια μπλε,μωβ,πρασινα κτλ,πλέον ουτε οι πανκ τύποι δεν τα βάφουν ετσι!Δεν σημαίνει οτι σας κοιτάνε γιατι είστε σεξυ αλλα γιατι νομίζουν οτι τα εχετε παιξει!ναι το εκανε η kate perry αλλα τελικα στον γάμο της μελαχροινή την είδαμε!Αν πάλι ο φίλος σας το θέλει τόσοπολύ βάλτε μια τουφίτσα με εντονο χρωμα,σε στυλ εχτενσιον!-μια χαρουμενη λεπτομέρεια
    • αγαπαει το εντονό μακιγιαζ????μια  εντονο χρώμα ή ενα κραγιον σε εντονο χρώμα ειναι αρκετο!Στην τελική αν και σχετικά νωρις(στην ώρα) καντε ενα smokey eyes σας- το συγχωρουμε λογω αισθήματος,όλεσ αγπήσαμε...Μην επιτρεψετε ποτέ στον εαυτό σας να βγείτε εξω σαν καρνάβαλλος,με σκιά για παραδειγμα σε όλο το ματι γαλαζια και κατα  κόκκινο κραγιον!Μια συμβουλη-κρυφτειτε γρήγορα γιατι πλησιαζουν  οι αποκριεσ μην μπερδευτούν και σας καψουν.
    • σουπερ μινι και ψηλοτακουνες όλη μερα!Οσο και αν θέλει να σας βλέπει σεξυ όλη μέρα δεν γίνεται να γυρνάτε ολη μέρα με το σουπερ μίνι φορεματακι σας ,ούτε με τισ 12καποντες!Περα οτι δεν είναι βολικό να κανετε δουλειές ετσιντυμένες,κι στο τέλος θα πονεσει η μέση σας,το πιο πιθανον είναι να νομιζουν όλοι οτι πιασατε δουλεια σε κνεν σκυλαδικό ....
    ΝΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ,όμως δεν γίνεται να κάνουμε οτιδήποτε μας ζητάτε!Κάθε γυναίκα που σεβεται τον εαυτο της,δεν καταστρεφει την εικόνα της και την αισθητική σασ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ KEEP ON......


    Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

    ΜΠΟΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ:ΕΝΑ <<ΔΥΣΚΟΛΟ>> ΠΑΠΠΟΥΤΣΙ....








      Πολλοί σχεδιαστές ,για το χειμώνα του 2011,επανέφεραν την μπότα πάνω από το γόνατο σαν top stylish item!Το σχέδιο αυτό,όμως δεν είναι κατι καινούριο...!Φτάνει να σας θυμίσουμε στην δεκαετία του '80 τις ασπρες βινυλ μπότες πάνω από το γόνατο με τόν πάτο και το τετράγωνο τακούνι, που φορούσαν στις ντίσκο,τα παιδιά με την περμανάντ,άλλα και παλαιότερα την εποχη των 60ς,οπού ήταν το απόλυτο trend της εποχής σούπερ μίνι με μπότες τόσο ψηλές από κάτω!Οσοι δεν πρόλαβαν τις παραπάνω επόχες σίγουρα θα τις εχουν δει μέσα από ταινίες και βιντεοκλιπ!Επανήλθαν λοιπόν δυναμικά,με άλλη υφή βεβαια ,άλλα χρωματα και σχέδια ,πιο μοντέρνα ,πιο κομψα που να ταιριάζουν στην γυναικά του 2011!
    Οσον αφόρα τους επωνύμους σχεδιαστές :είδαμε μπότες πάνω απο το γόνατο στα σόους
    • των ερμες και
    • gucci,οι οποίοι στην προσπάθεια να τουσ προσδώσουν ένα νέο δυναμικό προφιλ,τις συνδύαζαν με μακρια σακάκια σε γραμμή Α και ανδρόγυνο στυλ!
    Στόχους ήταν να αποφύγουν ο,τιδήποτε σεξιστικό ή υπερβολικό!αλλώστε δεν θα ταίριαζε στον ευρύτερο κλίμα του μινιμαλισμού που προωθήθηκε ιδιατερα φέτος.


    Το προβλημά με τους σχεδιαστές,όμως είναι οτί σχεδιάζουν πάντα για πολυ αδύνατα και καλιγραμμάα σωματα που δεν αντιστοιχούν στην μέση Ελληνιδα!Αυτό σημαίνει οτι το συγκεκριμένο σχέδιο δεν πάει σε όλα τα πόδια,εξού και ο χαρακτηρισμός που του δώσαμε στον τίτλο<<δυσκολο>Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, οι μπότες ως το γόνατο μπορούν να φορεθούν
    • από γυναίκες που έχουν αδύνατα ποδια,και κυρίως καλοσχηματισμένα!
    • Ουτε τα κοκαλιάρικα πόδια ,αλλά
    • ουτε και τα στρουμπουλά μπορούν να τις υποστηρίξουν!Ειναι αρκετά αντιαισθητικό η μπότα να σφιγγει τον μήρο,αλλα εξίσου ασχημο το πόδι να χανεται μεσα σε αυτήν.


    Στην περίπτωση που θέλετε να πάρετε μπότες ως το γόνατο παρολου που δεν διαθέτετε τα καταλληλα πόδια προτιμείστε τις φλατ και αυτες που έχουν πιο ματ υφη,ή αυτες που μπορούν να διπλώσουν και να μειώθει το ύψος τους!Ιδανικό ύψος από τους στυλίστες και τους ειδικούς θεωρείτε η μποτα να φτάνει ακριβως στο γόνατο.
    Τώρα με τι ρούχα μπορούμε να τις φορέσουμε???
    Πάλι υπάρχει ένα θέματακι,γιατί δεν πάνε και με όλα τα ρούχα!Σίγουρα
    • μπορούν να συνδυαστούν με μίνι φούστες
    •  κοντά φορεματάκια ,καθώς και
    • πάνω από κολάν και
    • παντελόνια σωλήνες!
    • Επειδή όμως σαν σχέδιο τραβάνε την προσοχή απο μόνες τους ,αποφύγεται ,οτιδήποτε αλλό υπερβολικο!



    • Ετσι,τα ντεκολντε ,τα μπιχλιμπίδια.τα μακρια αξεσουαρ και τα μακρια παλτο,ξεχαστε τα!
    • Χρωματικά διαλέξτε το ασφαλές μαυρό,το κάφε και το ταμπά !
    • Αποφύγετε τις ασπρες που θεωρούνται συνώνυμο του κιτσ( μην μπερδευεστε απο ρretty woman,στην τζούλια ρομπερτς τα συγχωρουμε όλα),τις μεταλλίκες υφες και τα φλουο χρώματα!
    • Στην μαυρη λίστα μπαίνουν και οι φωσφορίζε αποχρώσεις και όσες ψηλές μπότες είναι υπερβολίκα διακοσμημένες!
    Η τιμή τουσ ξεκινάει από τα 60 ευρω από δερματίνη ,και αναλογα με το υλικό ανεβαίνει.Αξίζει να αναφέρουμε καθαρα για εγκυκλοπαιδικους λόγους τις ψηλές μπότες με μεταλλικο τακούνι των οικων chanel k dior που οι τιμή τους ξεκινα απο 1455 ευρώ!Το τακούνι είναι μεταλλικό και έχει ύψος 12 εκατοστά,είναι στρογγυλές μπροστά με στενή φόρμα τακουνι στιλέτο και σόλα πλατφόρμα μονο 2,5 εκ!Το ίδιο σχέδιο μπορούμε να το βρούμε και σε πλατφόρμα με σχέδια που είναι ιδανική για βραδινές εμφανίσεις άλλα η τιμή της ξεκινα απο τα 1900 ευρω περίπου!



    Γυρνώντας πάλι στα δικά μας,αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην ξέχναμε οτι η μόδα περιλαμβάνει διάφορες προτάσεις από αυτές υιοθετόυμε όσες ταιριάζουν στο στυλ μας και μας κολακευουν,άλλωστε οταν κάτι δείχνει ωραίο πάνω μας έχει ελαχιστη σημασία πότε το αγοράσαμε....Ωραίες και οι μπότες ως το γόνατο,αλλά μπορούμε να ικανοποιηθούμε εξίσου και από ενα ζευγάρι μποτες ιππάσιας που δεν χάνουν ποτε την στιλιστική τουσ αξία!