Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! TRENDY ΠΙΝΕΛΙΕΣ!
 
Τον χειμώνα το πορτοκαλί έκανε την εμφάνιση του ως πινελιά στο σύνολο, και αφού οι σχεδιαστές είδαν ότι προκάλεσε την εντύπωση του αγοραστικού κοινού σκέφθηκαν το καλοκαίρι όχι μόνο να το «απογειώσουν» αλλά να εκμεταλλευτούν και όλες του τις αποχρώσεις και ειδικότερα το χρώμα του μανταρινιού. Το tangerine μπορεί να συνδυαστεί με έντονα block colors αλλά και με τα όμορφα neon χρώματα. Δείχνει πιο όμορφο αν είσαι ελαφρώς μαυρισμένη. Φόρεσε το και ως total χρώμα και κάνε contrast με τα αξεσουάρ. Ταιριάζει ιδανικά με έντονο και light ροζ, τυρκουάζ, μπλε ελεκτρίκ, χρυσό, κίτρινο και πράσινο! Οι κυριότεροι οίκοι μόδας που το υποστήριξαν ήταν οι Prada, Fendi, Sonia Rykiel, Marni, Hermes, Max Mara, Giambattista Valli και φυσικά ο οίκος Yves Saint Laurent!

DONT TOUCH KATE MOSS








DONT TOUCH ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΗΣ KATE MOSS!!!
όλοι εχουμε δικαίωμα στις ατέλειες!



Καθε εμφάνιση της Κειτ Μος προκαλει πλήθος αντιδράσεων-αλλωστε γιατί  να το αρνηθούμε-η ίδια ξέρει να  παίζει καλα αυτό το παιχνίδι!

Η τελευταία της εμφάνιση στην πασαρελλα με αναμμενο τσιγάρο προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων!Από προχτές όλα τα μεσημεριανά και τα  fashion sites ασχολουνται με αυτό!

Σίγουρα δεν είμαι ειδική για να κρίνω αυτήν την εμφανισή ,για το αν ειναι do vs dont συμφωνα με τους αγραφους κανόνες της πασαρέλλας!


αυτό ομως που με ενοχλησε εντονά και παίρνω θέση :είναι ότι όλοι( ειδήμονες και μη),σχολίασαν με τον χειρότερο τρόπο τα σημαδια κυτταρίτιδας που εμφανίστηκαν στα πόδια του διάσημου μοντέλου!

και αναρωτιέμαι ξέρετε καμία γυναικα που δεν έχει κυτταρίτιδα???Εδω κοπέλες 16-17 χρονων και εχουν ήδη τις πρώτες λακουβιτσες!






Αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η κειτ μος είναι σχεδον 40 χρονων!Ποσες δεν θα θελαμε να ήμασταν στην θέση της στα 40 μας και ασ ειχαμε και παραπάνω κυτταριτιδα!


Θεωρώ οτι τουλάχιστον εμεις οι γυναίκες πρέπει να είμαστε πιο διακριτικές και επεικεις στους χαρακτηρισμούς μας σε αυτα τα θέματα!

Σίγουρα μετα την γεννηση ενοσ παιδιού και γενικότερα τα συστατικα των τροφων ,τα χημικα και όλες τις ουσίες που χρησιμοποιούν τα μοντέλα για να είναι τόσο αδυνατες,οι μικρες λακουβιτσες θα εμφανιστουν!

Πέρα απο το προσωπικο μας γουστο,θεωρώ οτι την Κειτ μος θα επρεπε να είναι αν όχι αγαπητη,τουλάχιστον αποδεκτη από όλεσ μασ ,αφου κατάφερε να εισάγει στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας τα κανόνικα κορίτσια!Οντας η ιδια 1,67 μ στο ύψος έκανα όλους τους επώνυμους οίκους να δεχτούν και πιο << κοντα>>-φυσιολογικα  μοντέλα!








Δεν ξέρω αν εχω δίκιο ή αδικό,περιμένω και τα δικά σας σχόλια!









Kate Moss for Longchamp: Δες την καμπάνια

Από την Μπήλη Στεφανή

Μπορεί να θυμίζει την Μπε Μπέ στο Σεν Τροπέ, είναι, όμως η Kate στο Mαρόκο!

Την προσωπική του σελίδα στο Internet (www.longchamp.com), επέλεξε ο γαλλικός οίκος δερμάτινων ειδών Longchamp προκειμένου ν’αποκαλύψει σήμερα, την καινούργια του ψηφιακή  διαφημιστική καμπάνια για την άνοιξη του 2011. Στο φιλμ, η Kate Moss, η οποία έχει σχεδιάσει συλλογές με best seller τσάντες για τον οίκο τις τρεις τελευταίες σεζόν, έρχεται και πάλι, να δώσει ένα καινούργιο ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό boost στις πωλήσεις. Στη διαφήμιση το διάσημο supermodel, εμφανίζεται με κατάξανθα μαλλιά κομμένα σε αφέλειες και με έντονο μαύρο kohl στα μάτια. Το look συμπληρώνουν τσάντες από δέρμα, καμβά ή δέρμα που μοιάζει με πλεχτή ψάθα.

                  Faraway Exotic

Το φιλμ το οποίο τιτλοφορείται “Faraway” γυρίστηκε στο Mαρακές στο Μαρόκο, από τον Alasdair McLellan και περιλαμβάνει τις συλλογές "Faraway Exotic", "Faraway on the Road" και "Faraway Chic". Η επιλογή της ροζ πόλης του Μαρόκου αλλά και το bohemian-chic στυλ της Kate παραπέμπουν στην style icon Τalitha Getty, η οποία έχει ταυτιστεί με τους rich hippies των 60ς και των 70ς.
Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση, -για την ξεχωριστή έντυπη καμπάνια για τη βασική συλλογή της εταιρείας-, στην Provence στη Νότια Γαλλία με κεντρικό πρόσωπο το μοντέλο, Audrey Marnay.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από ένα χρόνο, η σειρά “Kate Moss for Longchamp” επέφερε σημαντικές πωλήσεις στην εταιρεία, με την best-seller δερμάτινη “Gloucester” bag, ενώ η διάσημη τσάντα Pliage παραμένει η πιο επιτυχημένη για το γαλλικό brand, αφού το 2010 πωλήθηκαν 2 εκατομμύρια μοντέλα της.


         Faraway on the Road

  www.stylista.gr

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

the secret of women: ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ BLOG?

the secret of women: ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ BLOG?: ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ!!!!

ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ......ΤΟ STYLING????


ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΤΟ STYLING ???




              Εχουμε  μιλήσει τόσες φόρες για ρούχα,για συνδυασμούς,χρωματικές επιλογές και υφάσματα.Ομως ακόμα, μπορεί  να μην έχουμε καταφέρει να συνειδητοποίησουμε τι ουσιαστικά είναι αυτό που λένε styling και τι μας προσφερει!Είναι αυτό που βλέπουμε στα περιοδικά?είναι αυτα που φοράνε οι επώνυμες?¨η   εχει να κάνει μονο  με τον κόσμο της μόδας μονο και δεν αφορα εμάς?



Και όμως ίσως εκπλαγείται τι μπορεί να  προσφερει ένας στυλίστας στην καθημερινότητα μας!Μπορεί τα παραπάνω να εχουν  καποιες δόσεις αληθείας ,αλλα είναι ελειπη!το σταιλινγκ είναι μια καινουρια ειδικότητα που ξεκίνησε απο τα μέσα της δεκαετίας  του 90 και αναπτυχθηκε ραγδαία τα 10 τελευταια χρόνια!μεχρι τότε μόνο οι πλούσιοι είχαν  ατομα που περιποιουνταν την γκαρνταρόμπα τους, τους δείχναν τι να φορέσουν και πως να το προσαρμόσουν στο δικό τους στυλ!

Στο hollygood  η αμοιβή ενος στυλίστα είναι υπέρογκη ,αφου είναι οι μόνος που μπορει να εισχωρίσει στα αδυτα των επωνύμων οίκων  μόδας και να κλείνει  τις καινουριες δημιουργίες  για τους πελατες του! Για παράδειγμα η αυτή διαδικασια ξεκινα 2 μήνες  πριν απο την απονομη των όσκαρ,για να είναι οι σταρ τόσο λαμπεροι!










Γενικότερα όμως  η αναπτυσόμενη αυτή τέχνη  εχει να κάνει αμεσα με την καθημερινότητα μας!
  • Οταν θέλουμε να φρεσκάρουμε την εικόνα μας, 
  • να βρούμε το <<προσωπικό>> μας στυλ καλο ειναι να ζητήσουμε την βοήθεια ενος ειδικού!Με ρούχα που ήδη υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας,μπορει να δημιουργησει ευφαντασμους κ αμετρητους  συνδυασμούς!Ετσι  είστε καθημερινα καλοντυμένοι και κανείς δεν θα καταλαβει οτι στην ουσία φορατε αυτα που ειχατε!
Η σώστη γκαρνταρομπα δεν είνα ενα ευκολη υπόθεση ,συνηθως όλοι αγοράζουμε ρουχα, και παντα κατι μας λειπει!
  • Ενας στυλίστας μπορεί να οργανώσει την ντουλάπα μας να την ανανεωσει και να την συμπληρώσει ώστε να έχονυμε πάντα το καταλλήλο ρούχο για κάθε περισταση!
Οι τάσεις συνεχώς ανανεωνονται και όλοι θελουμε να είμαστε in fashion  με αποτέλεσμα να δίνουμε ενα σωρο χρήματα για πραγματα που δεν μας ταιριαζουν και δεν μπορουμενα τα υποστηρίξουμε!
  • μέσα από το σταιλινγκ μπορουμε να μάθουμε ποια /ποιες απο τις τάσεις μας ταιριάζουν ,ποιες να υιοθετησουμε και ποιες να απορριψουμε ,όσο και να μας αρεσουν!

Για το τέλος κρατησα το πιο σημαντικο,το αιωνιο προβλημα με την εικόνα του σωματος!

  • Οι  σωματοτυποι και τι ταιριαζει στον καθενα ειναι μεγαλο κεφαλαιο στο styling,ενας ειδικός μπορει όχι μόνο να καμουφλάρει τις ατελειες μας ,αλλα να αναδείξει και τα δυνατα μας σημεια ,τα οποια τι περισσότρες φορές τα απαξιούμε γιατι δεν τα καταλαβαίνουμε οτι οι ίδιοι!

σΤην αθήνα εχουν αρχισει ηδη ειδικα club που πηγαινεις και με ενα συγκεκριμενο ποσο όσο μπορει να διαθεση ο καθενας,μπορονα να παρεχουν όλα τα παραπάνω!Πανςω από όλα το σπουδαιο είναι οτι το σταιλινγκ είναι υπερ άνω κιλών,χρημάυτων και αντεχει στο χρόνο!