Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!


ΟΙ ΣΤΑΡ  ΤΟΥ HOLLYWOOD  ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!
more :www.filodimos.gr
Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, όλο και περισσότεροι σταρ του HOLLYWOOD   αποκτούν τις δικιές τους φίρμες ρούχων ή το ρίχνουν στην σχεδίαση τους!Κομμάτια όχι μόνο ακριβά αλλά και  σχέδια που  μπορούμε να προμηθευτούμε σε πολύ χαμηλές τιμές!    Μεταξύ μας μπορώ να καταλάβω την στροφή των περισσότερων σταρ στην βιομηχανία της μόδας, αφού σύμφωνα με έρευνες  μετά τα φάρμακα , ο χώρος της μόδας είναι ο δεύτερος πιο επικερδής τομέας! Και αν τώρα τα πράγματα στην χώρα μας είναι  στενάχωρα και τα ρούχα αποτελούν περιττά έξοδα, θυμηθείτε τον εαυτό σας πριν 2 χρόνια??? Πόσα ρούχα αγοράζατε τον μήνα!!!! Το ίδιο κάνουν οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο!Ισως να σας κάνει να νιώσετε πιο << glamorous>>  το γεγονός πως κάποια από τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας είναι σχεδιασμένα από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη!
 πιο συγκεκριμένα , στην πρώτη θέση της λίστας φιγουράρει η Victoria Beckam, η οποία μπορεί μετά την διάλυση του συγκροτήματος των  Spice Girls  να μην έκανε τίποτα αξιόλογο στο χώρο του τραγουδιού, ωστόσο στον χώρο της μόδας κατάφερε να εδραιωθεί με επώνυμους κι μη πελάτες! Η παρουσίαση της τελευταίας κολεξιόν της για την άνοιξη –καλοκαίρι 2012, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τους fahion editors  όλου του κόσμου, αφού λανσάρει ένα καινούριο στυλ το <<Glam>> sport look.

                                                                        



Tα καταστήματα mango  που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στην χώρα μας λόγω του casual style που λανσάρουν  και τις χαμηλές τιμές τους είναι ισπανικά και  με σχεδιάστριες τις  αδερφές Cruise η τηνPenelope (ναι τη ηθοποιό που όλοι ξέρουμε)  και την  Monika. Αντίθετα με την παραπληροφόρηση που υπάρχει   η φίρμα δεν είναι δικιά τους απλά έχουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ιδιοκτήτη. Αγαπούν τα πλεκτά σχέδια , τις γραμμές που αγγίζουν απαλά το γυναικείο σώμα, τα τζιν και τα αξεσουάρ! Οι ίδιες σε μία συνέντευξη τους είχαν δηλώσει πως  τα κομμάτια που φτιάχνουν για την βραδινή σειρά ήταν τα ρούχα που έβλεπαν στα περιοδικά όταν ήταν μικρές και ήλπιζαν  κάποια μέρα να τα φορέσουν.
            penelope &monika cruise

  
Τι έχετε να πείτε για την Beyonce που έγινε και μανούλα?Άσχετα με τις φήμες για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια σχεδιάζει ρούχα για εγκύους! Αν και τα δικά της ρούχα συνήθως τα ράβει η μητέρα της, αυτή αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε η μητέρα της, και να  λανσάρει την δική της σειρά! Με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της όπως ήταν φυσικό  οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν στα ύψη!
 tina and beyonce' s collection

Εσώρουχα σχεδιάζει  η Dita Von Teesen , γνωστή  show woman   για τις ημίγυμνες και προκλητικές εμφανίσεις της . Τα εσώρουχα που φορά στις παραστάσεις  της, τώρα έχει την δυνατότητα  κάθε γυναίκα να τα φορέσει ! Εσώρουχα θεατρικά που αποπνέουν αισθησιασμό και πρωτότυπια! Το γεγονός δεν μας εκπλήσει ιδιαίτερα, τι άλλο άλλωστε  θα μπορούσε να λανσάρει η Dita?
  
Τις αδελφές Olsen  όλοι τις έχουμε δει στις ταινίες  της δεκαετίας του 90, τα 2 δίδυμα ξανθομάλλικα κοριτσάκια που έμπλεκαν όλο σε μπελάδες. Ασχολούνται χρόνια με τον χώρο της μόδας, και έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερο κύρος. Λόγω  της επιτυχίας που είχε η δική τους σειρά <<Row>>  με νεανικά ρούχ, το περιοδικο  Forbes  τις κατέταξε στην 4η θέση στην λίστα του με τις ισχυρότερες γυναίκες στην αμερικάνικη μόδα.(2006).Σήμερα εκτός από την κλασική και μοντέρνα σειρά, σχεδιάζουν τσάντες και κοσμήματα!
   <<ROW COLLECTION>>
                                                                      

Ρούχα από το  Hollywood  αποκλειστικά για εσάς… έρχονται να σας δώσουν πινελιές στυλ και  λάμψης!
  more star-designers:
  • 1
  madonna              
                                            

  • 2
 jessica simpson

  •  gigele for C&A
  • 4    nicole richie
more :www.filodimos.gr

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ!!!!!

ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ!




είμαι πολύ χαρούμενη που καταφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της Μαρίας Ελευθεριάδου  και να μας πει τα μυστικά της, να παρουσιάσει τις δημιουργίες της και  να την γνώρίσουμε καλύτερα!

Είμαι σίγουρη πώς και εσείς θα ξετρελαθείτε με τα χτενίσματά της!Μοναδικά, ιδιαίτερα, συνδυασμένα στο στυλ κάθε γυναίκας! απλά ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ!!!!

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολές δείτε μόνοι σας!!!!
















 


 ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

                        

 1.ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ?
 ΜΑΡΙΑ:ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑΣ ΜΟΥ,ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ .



2.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012?
 ΜΑΡΙΑ:ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ,ΤΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΚ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ,ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΟΤΣΟΥΣ-SINION,ΑΝΑΛΑΦΡΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣΑΠΛΕΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.



 


3.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ  <<IN FASHION >> EPILOGH GIA TO KALOKAIRI TOY 2012?
MAΡIA: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ,ΤΟΥ ΚΑΦΕ,ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΣ ΦΟΥΞΙΑ,ΜΠΛΕ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (EXTE) .






4. ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ????
(ΑΚΟΜΑ ΦΘΗΝΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ- ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)

ΜΑΡΙΑ :
  • ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΑΜΨΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
  • ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ,ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (EXTRA TIP ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ)
  • ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΥΤΙΡΙΔΑΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ .


ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!
5.ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ????
 ΜΑΡΙΑ:ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΗΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΟΝΟΜΑ : Iordanis K Maria ΚΑΙ ΣΤΟ MAIL MOY:maria_hairstyle_@hotmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !


KAΙΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!




ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ!!!!!


 ΚΟΤΣΟΙ!!!

   







ΜΠΟΥΚΛΕΣ
                                                                                



























AΛΛΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ!!!
































 ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ










ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ..............  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΑΚΡΩΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΡΝΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ!

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΟΝΟΜΑ : Iordanis K Maria ΚΑΙ ΣΤΟ MAIL MOY:maria_hairstyle_@hotmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Τα 40’ς ….. ζουν και μας εμπνέουν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2012!!!!

Τα 40’ς ….. ζουν και μας εμπνέουν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2012!!!!
for more: www.filodimos.gr
 Η ιστορία της μόδας  είναι τεράστια, κάθε εποχή  είχε τις δικές της ανάγκες και την δική της αισθητική. Το  2012 μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια χρονιά <<back to ρετρό style>> , και αποδίδει τα εύσημα  σε 2 διαφορετικές δεκαετίες στα 40’ς και στα 60’ς.

Για όσους δεν θυμούνται το fashion statement  της δεκαετίας του 40, σε  αυτήν την εποχή   έχουμε  το στυλ της γυναίκας femme fatale  με μούσα την αξέχαστη  κάθριν χεμπορν.  Τα φορέματα κονταίνουν ως το  γόνατο, οι μυτερές γόβες, τα φτερά, το little black dress  είναι όλα δημιουργήματα της δεκαετίας αυτής. Είμαστε  στην περίοδο μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο , το  Hollywood  έχει αρχίσει να αποκτά άλλη αίγλη και φιγούρες όπως  η Coco Chanel   και  o  Dior  κυριαρχούν. Οι γυναίκες έχουν  κάνει τις πρώτες τους επαναστάσεις και  έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την θηλυκότητα τους ως όπλο! Τα μέχρι τότε δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ…

Τι όμως υιοθετούμε εμείς σήμερα από την δεκαετία του 40, για να είμαστε κομψές και μοδάτες  αλλά  και μέσα στην εποχή μας ?
Σύμφωνα με τις collections  για την άνοιξη- καλοκαίρι 2012,  τα γεωμετρικά σχέδια επανέρχονται! Τα μεσάτα σακάκια  και οι φούστες μέχρι το γόνατο (pencil ή πιο χαλαρές με πιέτες), δίνουν μια νέα πνοή στην έννοια του  << ταγέρ>>, επηρεασμένα άμεσα  από το σχέδιο του  <New Look >> του Dior.Τα σταυρωτά  παλτό με τους γούνινους γιακάδες  έρχονται για να μας κρατήσουν ζεστές τις κρύες μέρες και αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις ηλικίες. Οι πέρλες  ( αληθινές  ή faux)   μετατρέπονται σε κυρίαρχο αξεσουάρ και  τα μακριά κολιέ τους, που μπορείς να τα γυρίσεις 2 φορές  γύρω από τον λαιμό είναι must , όποιο και αν είναι το στυλ σας. Δεν ξεχνάμε  με τίποτα να προσθέτουμε  στα σύνολα μας τις λεπτές  δερμάτινες  ζώνες που μπαίνουν  πάνω  από τα φορέματα, σακάκια ακόμα και πανωφόρια.

                                                       


Τα έντονα κόκκινα χείλη ,το λάγνο βλέμμα με τη λεπτή γραμμή  eyeliner  που προεξέχει από την  εξωτερική γραμμή του ματιού  θα το δούμε και   πάλι   ως κυρίαρχη τάση  στο μακιγιάζ για την σεζόν που έρχεται.



 Οι ψηλοί κότσοι έρχονται  να συμπληρώσουν το look , μεταφέροντας  κάτι από την αρχοντιά και το  class  της εποχής αυτής.
                                             
Αγαπάμε την δαντέλα –και φέτος αποκτά και χρώμα, κάνοντας τις εμφανίσεις μας  πιο ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες. Δεν ξεχνάμε τα δαντελένια  γάντια για την άνοιξη και τα δερμάτινα των ¾ τώρα το χειμώνα!

Οι γόβες  ξαναγίνονται μυτερές, (όχι με την υπερβολική μύτη που είχαμε δει το 2000), αλλά με την κομψή μύτη που μακραίνει οπτικά το πόδι!
                                                
 Για τους άνδρες και όχι μόνο επανέρχονται οι τιράντες (που μεταξύ μας και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να δημιουργήσουμε stylish look  συνδυάζοντας τες είτε με boyfriend  παντελόνια για τους πιο casual  τύπους, είτε με φούστες  στενές για πιο  girly και ladylike  καταστάσεις).
Καθώς και τα oxford  shoes ,  τα δετά αυτά παπούτσια που μας θυμίζουν αρκετά τα χορευτικά! Τα είδαμε και στην γυναικεία εκδοχή τους το χειμώνα σε μορφή  ankle boots,  θα τα δούμε και σε πιο χαμηλά για την άνοιξη! Αποτελεί το απόλυτο trend  στα υποδήματα για το 2012.
Προσοχή!!! όταν  λέμε ότι επηρεαζόμαστε από κάποια χρονική περίοδο , δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε όλα τα στοιχεία της αυτούσια!!!! Τότε θα μοιάζουμε περισσότερο σαν χαμένοι στον χώρο –χρόνο. Για παράδειγμα από την δεκαετία του 40 τις στέκες με τα φτερά, τα κασκόλ με τα πούπουλα και  τα σοσόνια, τα ξεχνάμε μια και καλή!  
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμούς σύγχρονους και  την ανάμειξη τους με άλλα στυλ, θα μας κάνουν να αποπνέουμε κάτι από την χαμένη δόξα και την νοσταλγία του παρελθόντος!  Δοκιμάστε τά και δεν θα χάσετε!!!!   
for more: www.filodimos.gr