Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΣΠΟΡΤΙΦ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!

 by southcity.gr


ΣΠΟΡΤΙΦ <<ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ >> ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!
 Η μόδα δεν λείπει από πουθενά, πάντα δίνει την δικιά της οπτική  σε ο,τι συμβαίνει!!!! Θα μπορούσε να λείπει από τον τομέα του αθλητισμού!!!
Το σπορ ντύσιμο είναι το απόλυτο trend για την σεζόν που έρχεται άνοιξη καλοκαίρι 2012!Οι σχεδιαστές το αναβάθμισαν με στοιχεία υψηλής αισθητικής και το ανέβασαν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου! Ένα νέο <<κοσμοπολίτικο>>  casual style  δημιουργήθηκε και είναι το αποτέλεσμα από το πάντρεμα της υψηλής ραπτικής και του αθλητικού ντυσίματος!!!  Όλα τα αυτά τα είδαμε στα fashion shows των σχεδιαστών  marc Jacobs, Alexander Wang  και Victoria Beckam  που προτείνουν μια καθημερινή εμφάνιση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

  Η πολυτέλεια (φίνα υφάσματα,  έμφαση στις λεπτομέρειες, πιέτες και καλλιτεχνικά κοψίματα), η άνεση ( γεωμετρικές χαλαρές γραμμές) και η πρωτοτυπία (ανάμειξη διαφορετικών υφασμάτων και σχεδίων) συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν σπορ σύνολά για όλο το 24ωρο!

  •  Έτσι το τζάκετ από την κλασική  φόρμα  του στίβου με το χαρακτηριστικό  φερμουάρ  φοριέται πάνω από μίνι φορεματάκια και ψηλά τακούνια, αντικαθιστώντας τα μπλέιζερ και τα άλλα πανωφόρια.
  •  Μπλούζες και φορέματα διακοσμημένα  με λεπτομέρειες όπως τα αθλητικά κορδόνια  έρχονται να μας συνοδέψουν όλη την ημέρα, από το πρωί με τις μπαλαρίνες ή τις μπαρέτες μας μέχρι το βράδυ με  τα σέξι ankle boots μας. 

  •  τα tailored  παντελόνια θα γίνουν ανάρπαστα  και τα αθλητικά τοπ σε έντονα χρώματα (  must  χρώματα της σεζόν : οινοπνευματί, φούξια και πορτοκαλί ) έρχονται να <<βάλουν>> χρώμα στην καθημερινότητα και των 2 φύλων!!!!
  • Τα παντελόνια-κολάν που μοιάζουν με τα ποδηλατικά, αποκτούν πολυτελή υφή (σατέν) και συνδυασμένα με μεσάτα σακάκια , μυτερές γόβες και χαλαρά άσπρα πουκάμισα γίνονται το κατάλληλα για το γραφείο και για πιο επίσημες περιστάσεις!
  •  Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε την σωστή τσάντα… το πρωί μία μίνιμαλ μεσαία τσάντα είναι ιδανική με το παραπάνω σύνολο, ενώ το βράδυ ένας μαύρος φάκελος έρχεται να απογειώσει το σύνολο!!!
  • Τα  cargo  παντελόνια τα θυμάστε???? Επανέρχονται!!!!!  Ανήκουν στην κατηγορία των φαρδιών άνετων παντελονιών, ωστόσο έχουν μια ιδιομορφία: ενώ μέχρι το γόνατο είναι χαλαρά όπως τα παντελόνια από τις αθλητικές φόρμες , από το γόνατο και κάτω γίνονται εφαρμοστά (σαν τα παντελόνια σωλήνες). Με τσέπες ή χωρίς, είναι ιδανικά  για τους περισσότερους σωματότυπους, και συνδυάζονται με τα πάντα!!! Έρχονται να αντικαταστήσουν το  boyfriend τζιν παντελόνι σας, που ίσως και λιγάκι να έχετε βαρεθεί….

Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε πως πέρα από τις πολυτελείς λεπτομέρειες στο αθλητικό ντύσιμο, παρατηρούμε ότι οι γραμμές στα σχέδια γίνονται πιο γεωμετρικές, τα μήκη κονταίνουν και τα μεγέθη στενεύουν ( άλλωστε τα πολύ φαρδιά ρούχα, οπτικά μας προσθέτουν  οπτικά κιλά)!
Είναι γεγονός πια, οι συνεργασίες μεγάλων οίκων μόδας με καθαρά αθλητικά brand!!! Έτσι για το 2012 η συνεργασία που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι ανάμεσα στην  puma  και στον οίκο του αδικοχαμένου σχεδιαστή  Alexander Mc Queen! Σχέδια που θα κλέψουν την καρδιά μικρών και μεγάλων, εμπνευσμένα από το πνεύμα και την κίνηση του αετού!
Είτε είστε αθλητικοί τύποι είτε όχι, ένα είναι σίγουρο  πως τα παραπάνω κομμάτια δεν θα λείψουν από καμία  ντουλάπα! Σχέδια που έρχονται να κάνουν την διαφορά και να μας εντυπωσιάσουν!